Het voormalige huis van Christina Aguilera te koop, lijsten met Sarasota-stunts uit het midden van de eeuw en meer vastgoednieuws

Van ontwerpopdrachten op hoog niveau tot spannende aankondigingen, er gebeurt altijd iets nieuws in de vastgoedwereld. In deze samenvatting heeft AD PRO alles wat u moet weten.

Op de markt

Christina Aguilera’s voormalige Hollywood Hills herenhuis kost $ 10 miljoen

Een spectaculair huis uit het midden van de eeuw met vier slaapkamers dat ooit toebehoorde aan popster Christina Aguilera, staat op de markt voor minder dan $ 10 miljoen.

Schoonheidsdirecteur Carsten Fischer kocht 1443 Devlin Drive in Aguilera in 2011 voor $ 4,7 miljoen. Gelegen aan het einde van een afgelegen doodlopende straat op de Sunset Strip, biedt het zowel privacy als luxe.

Word AD PRO-lid

Koop nu voor onbeperkte toegang en alle voordelen waarvan alleen leden kunnen genieten.

Pijl

Het pand in Hollywood Hills, gebouwd in 1960, was voorheen eigendom van Liza Minnelli en haar voormalige echtgenoot Jack Haley Jr.

Aguilera deed een beroep op interieurontwerper Steve Hermann om het huis volledig opnieuw in te richten. Hoogtepunten op de begane grond zijn onder meer een familiekamer met een verzonken gespreksput en ingebouwde stoelen, plus glazen wanden die een prachtig uitzicht op het LA Basin omlijsten.

De weelderige mastersuite van 1200 vierkante meter heeft twee open haarden, een enorme inloopkast en een marmeren badkamer met een ingebouwd aquarium.

Beneden is een filmzaal met bar en wijnkelder die plaats biedt aan 18 personen, terwijl buiten het zonneterras en de eetruimte grenzen aan een vrijgevormd zwembad en een verwarmde spa voor 12 personen bij een buitenhaard.

Peter Lavin van Links Real Estate verzorgt de lijst.

Florida Zigzag Huis is te koop

Het opvallende Zigzag House in Sarasota, Florida, genoemd naar zijn kenmerkende gekartelde daklijn, werd zojuist genoteerd voor $ 3 miljoen.

Het iconische herenhuis werd in 1959 voltooid door architect Ralph Twitchell en onderging in 2019 een bekroonde renovatie waarbij de moderne esthetiek van het midden van de eeuw werd behouden, terwijl de slaapkamers, badkamers en kasten werden uitgebreid en de leidingen en vloeren werden verbeterd.

Het huis met één verdieping, emblematisch voor de Sarasota School of Architecture, beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer met een aangrenzend kantoor en een grote open woon- en eetkamer die rond een centrale overdekte veranda draait.

De master suite vult de oostelijke vleugel en omvat een ruime inloopkast en een grote badkamer met een inloopdouche met dakraam. De slaapkamers aan weerszijden van het huis hebben elk een eigen badkamer en kamerhoge schuifdeuren die uitkomen op de tuin.

Lisa Rooks Morris van Premier Sotheby’s International Realty heeft de lijst.

Het Zigzaghuis in Sarasota, Florida.

Foto: Ryan Gamma Coastal Home Photography voor Premier Sotheby’s International Realty

Mijlpalen

Aston Martin Residences aan kop in Miami

Leave a Comment