Fleske Holding lanceert nieuw commercieel vastgoedbedrijf

Eric C. Fleske en Nova Fleske maken nu deel uit van de business group Fleske. (met dank aan foto)

NORMAN – Fleske Commercial Group (FCG) heeft de afsplitsing van haar Equity Commercial Realty-activiteiten aangekondigd.

Volgens een verklaring vertegenwoordigt de makelaar-manager en CEO van het bedrijf, Eric C. Fleske, honderden eigendommen en levert het projectontwikkeling, advies voor vastgoedinvesteringen, makelaardij, vastgoedbeheer en ontwerpdiensten. Het bedrijf heeft in totaal 12 medewerkers, waaronder vijf erkende makelaars.

Via zijn partner Touchstone Management beheert het bedrijf meer dan een miljoen vierkante meter, waarvan het grootste deel in het centrum van Oklahoma. Het ontwikkelt ook meer dan 200.000 vierkante meter aan kantoor-, retail-, medische en industriële producten per jaar en makelaardij, gemiddeld 1,4 miljoen vierkante meter, in totaal meer dan $ 50 miljoen per jaar.

Dankzij partner Phase One Design heeft het bureau meer dan 55 projecten ontworpen. Fleske en Josh White hebben elk de aanduiding Certified Commercial Investment Institute Member (CCIM) verdiend, terwijl Fleske ook de SIOR-aanduiding (Society of Industrial and Office Realtors) heeft.

Enkele van de projecten van het bedrijf in Norman zijn Tecumseh Crossing Retail (lopend), Legacy Office Park, Dimensions Academy, NW Norman Medical Center, Huettner Industrial Development en Research Park Development. In Oklahoma City renoveerde het bedrijf panden in Film Row en Uptown en ontwikkelde het winkel-, kantoor- en industriële centra in de metro.

“Commercieel vastgoed in het centrum van Oklahoma City is de afgelopen jaren enorm gegroeid”, zegt Fleske. “De behoeften van onze klanten en huurders zijn mee geëvolueerd met deze groei, en we geloven dat onze benadering in deze markt ons onderscheidt van andere bedrijven. “

Voordat Fleske Commercial Group werd gelanceerd, was Fleske partner en Managing Broker voor Equity Commercial Realty bij oprichter Judy J. Hatfield. Equity Commercial Realty zal blijven opereren onder leiding van Hatfield. Ga voor meer informatie over Fleske Commercial Group naar https://www.fleskeholding.net/.

Leave a Comment