De onroerendgoedmarkt in Henry County is hot

Iedereen die een ander huis wil kopen of zijn eigen huis op de markt wil zetten, heeft waarschijnlijk ontdekt dat onroerend goed in Henry County niet lang op de markt blijft.

Volgens Kathryn Hanford van Mel Foster Inc in Geneseo is de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Henry County $ 169.074, zoals weergegeven in het RMLS Local Market Update Report, van november 2020 tot 2021. De gemiddelde time-to-market voor dezelfde lead tijd was 28 dagen. “Terwijl de markt tekenen van normalisering vertoont, hebben de zomer- en herfstverkopen ons laten zien dat veel huizen meerdere aanbiedingen ontvangen, met veel biedingen boven de vraagprijs, vanwege voorraadtekorten. Als een huis in de huidige markt goed geprijsd, in goede staat van onderhoud en goed geënsceneerd is, zal het niet lang op de markt blijven.”

Leave a Comment