Coldwell Banker Real Estate benoemt Liz Gehringer tot president, gelieerde activiteiten

In zijn rol richt Gehringer zich op strategische initiatieven die gebruikmaken van de sterke wereldwijde aanwezigheid en relaties van het bedrijf met gelieerde en bedrijfseigen bedrijven om wereldwijde benchmarkmogelijkheden en tactische partnerschappen te bevorderen die een snelle groei voor eigenaren van aangesloten makelaars in residentiële en commerciële ruimtes stimuleren. Dit houdt onder meer in dat ervoor moet worden gezorgd dat het merk Coldwell Banker sterke franchisenemers aantrekt en behoudt, en makelaars van de hoogste kwaliteit werft en behoudt in alle belangrijke markten.

Naast het ontwikkelen van programma’s die de groei en het behoud van partners en agenten voor het Coldwell Banker-netwerk verbeteren, zal Gehringer profiteren van de recente succesvolle rebranding van Coldwell Banker Real Estate, Coldwell Banker Commercial en het Coldwell Banker Global Luxury-programma om de merkherkenning wereldwijd te blijven vergroten en synergieën creëren in alle organisaties.

Gehringer zal bijzondere aandacht besteden aan initiatieven die het succes van het Coldwell Banker Global Luxury-programma benutten om de groei van agenten in rijke markten wereldwijd te ondersteunen, en ze zal een leidende rol blijven spelen binnen de International Luxury Alliance. Gehringer zal ook sterk gefocust blijven op het promoten van de bedrijfsactiviteit van Coldwell Banker. Na met succes een centrum van evenementen en aanbiedingen voor virtuele en hybride omgevingen te hebben geleid, zal Gehringer nu toezicht houden op evenementen in het Coldwell Banker-netwerk.

Tegenwoordig houdt Gehringer toezicht op een franchisenetwerk van meer dan 1.400 kantoren in de Verenigde Staten en 628 internationale kantoren met meer dan 50.000 aangesloten agenten in 40 landen en gebieden, en 3.000 commerciële vastgoedprofessionals aangesloten in Noord Amerika en over de hele wereld.

Tijdens zijn ambtstermijn als COO werkte Gehringer aan het bieden van verbeterde klantenservice aan gelieerde ondernemingen van Coldwell Banker en aan een verbeterd productaanbod, terwijl hij met het netwerk werkte om hun relatie met het merk Coldwell Banker uit te breiden, waardoor een ongekend niveau van franchisenemervernieuwing werd bereikt. en het handhaven van uitzonderlijke verkopen in de eerste acht maanden van 2021.

Op zoek naar kansen leidde Gehringer onlangs de verkoop van Coldwell Banker Canada, waar ze toezicht op hield, aan een op groei gericht filiaal. Ze werkte nauw samen met Gorman om veel getalenteerde en diverse eigenaren aan het netwerk toe te voegen via het Coldwell Banker Inclusive Ownership-aanbod, en ze werd de stem van veel spelers in de sector als leider van het Coldwell Banker What Moves-initiatief. Ze genoot van haar huidige ambtstermijn als executive sponsor van de Realogy Women’s Employee Resource Group. Gehringer werd in 2021 uitgeroepen tot RISMedia NewsMaker en werd genoemd naar HousingWire’s 2019 Women of Influence-lijst vanwege haar uitzonderlijke inspanningen om de Amerikaanse huizenmarkt vooruit te helpen.

Terwijl Gehringer zijn ogen gericht heeft op de groei van het bedrijf, gaat zijn hart nooit uit van een high-performing cultuur. Zijn team, hun ontwikkeling en de cultuur die ze samen creëren zijn van cruciaal belang voor Gehringer. Voordat hij de rol van COO op zich nam, was Gehringer Senior Vice President, Ethics and Compliance bij Realogy Holdings Corp., het moederbedrijf van Coldwell Banker Real Estate. Bij Realogy ontwikkelde Gehringer een ethiek- en nalevingsprogramma dat wereldwijde aandacht kreeg, waarbij het Ethisphere Institute Realogy gedurende zeven opeenvolgende jaren onder zijn leiding erkende als een van ‘s werelds meest ethische bedrijven®. Dit is een prijs die de principes van Realogy weerspiegelt, de waarden weerspiegelt waarop het merk Coldwell Banker is gebouwd en een traditie van ethisch handelen vertegenwoordigt die tot op de dag van vandaag voortduurt. Gehringer’s combinatie van operationele, franchise- en juridische ervaring, samen met haar bewezen vermogen om cultureel verbonden organisaties te creëren en te leiden, positioneert haar op unieke wijze om strategische groei in haar nieuwe rol te stimuleren.

Gehringer staat sinds 2006 in het management van Realogy, met name als General Counsel voor de Realogy Franchise Group van 2007 tot 2012. In deze rol heeft Gehringer een uitgebreid inzicht gekregen in het franchiseproces en de franchiseactiviteiten. Gehringer behaalde zowel zijn bachelordiploma als zijn JD van Universiteit van Georgetown. Ze begon haar carrière in verkoop en marketing bij Ford Motor Co., waar ze inzicht kreeg in branding en buitendienst, wat haar goed van pas kwam in de vastgoedsector. Ze was ook partner en adviseur bij Porzio, Bromberg & Newman, PC

KLIK VOOR TWEET: @Liz_Gehringer benoemd tot president van @ColdwellBanker Real Estate Affiliate Business, strategisch leiderschap voor snelle groei voor gelieerde ondernemingen en agenten wereldwijd. https://blog.coldwellbanker.com/president-of-affiliate-business/

CITAAT:
“Liz is een opmerkelijk vastberaden leider die enorm veel respect heeft verdiend van onze franchisenemers en eigenaren van makelaars over de hele wereld, omdat ze echt om hen geeft en werkt met een focus op het succesvol maken van hun bedrijf. Door meer nadruk te leggen op groeiende markten en meer strategische partnerschappen aan te gaan binnen ons netwerk en onze sector, ben ik ervan overtuigd dat met Liz aan het roer, ons bedrijf en de getalenteerde ondernemers die ervoor hebben gekozen om Coldwell Banker thuis te noemen, goed gepositioneerd zijn voor snelle groei en succes gevierd. ”
-Dhr. Ryan Gorman, CEO van Coldwell Banker Real Estate, LLC

Over Coldwell Banker Real Estate LLC
Met een netwerk van meer dan 96.000 aangesloten verkoopprofessionals in ongeveer 2.900 kantoren in 40 landen en gebieden, is Coldwell Banker® is een toonaangevende aanbieder van volledige bemiddelingsdiensten voor residentieel en commercieel onroerend goed. Het merk Coldwell Banker is trots op zijn geschiedenis van expertise, eerlijkheid en een koesterende cultuur van uitmuntendheid sinds de oprichting in 1906. Coldwell Banker Real Estate zet zich in om zijn netwerk van verkoopprofessionals te voorzien van de tools en de kennis om uit te blinken in de huidige markt en staat bekend om haar gedurfde leiderschap en toewijding om de industrie vooruit te helpen. Het merk werd genoemd bij de Women’s Choice Award 2021® De meest aanbevolen merken voor klantervaring en algehele kwaliteit. Blauw is gedurfd en de integriteit en waarden van Coldwell Banker geven het Gen Blue-netwerk een onverslaanbaar voordeel. Coldwell Banker Real Estate LLC staat volledig achter de principes van Fair Housing Act en Equal Opportunity Act. Elk kantoor is onafhankelijk eigendom van en wordt geëxploiteerd. Sluit je aan bij Coldwell Banker Real Estate en ontgrendel de mogelijkheden van Gen Blue®, ga dan naar www.coldwellbanker.com/join.

BRON Coldwell Banker Real Estate LLC

Gerelateerde Links

www.realogy.com

Leave a Comment