Coldwell Banker Helman Realtors werkt samen met Coldwell Banker Real Estate Group

Twee makelaarskantoren van Coldwell Banker in het westen van Indiana zijn gaan samenwerken, volgens een persbericht van de twee familiebedrijven. Coldwell Banker Helman Realtors-voorzitter Troy Helman legt uit dat de nieuwe fusie van het bedrijf “een familiebedrijf is dat samenwerkt met een ander familiebedrijf”.

“Coldwell Banker Helman Realtors zal officieel toetreden tot Coldwell Banker Real Estate Group, de grootste franchisedochter van Coldwell Banker in de Verenigde Staten”, voegde hij eraan toe. Opgericht in 1968 als Larry Helman Agency, groeide het in Terre Haute gevestigde makelaarskantoor snel en werd het in 1982 een dochteronderneming van Coldwell Banker Residential Affiliates. Op dat moment veranderde de naam in Coldwell Banker Larry Helman, REALTORS® en uiteindelijk voor Coldwell Banker Larry Helman REALTORS®. Nu verandert hun relatie met Coldwell Banker weer.

“Ons bedrijf groeit en evolueert, maar onze toewijding aan de Terre Haute-gemeenschap, onze toewijding aan onze klanten, makelaars en personeel zal niet veranderen. In werkelijkheid zal deze verandering ons alleen maar beter en sterker maken’, zegt Bernice Helman, vice-president van Coldwell Banker Helman Realtors. De verhuizing biedt kansen voor meer dienstverlening, zowel voor personeel als voor klanten. Helman voegde toe: “De producten en diensten die worden aangeboden door Coldwell Banker Real Estate Group gaan veel verder dan alles wat we onze klanten en makelaars zouden kunnen bieden… Dit is niet Troy en ik ga verder, het hele team zet de volgende stap.

Zoals haar man Troy in een persbericht opmerkte, is Coldwell Banker Real Estate Group ook een familiebedrijf. Net als de Helmans heeft de familie Prodehl het bedrijf tientallen jaren in stand gehouden. “Mijn vader, Ed Prodehl, begon zijn carrière in onroerend goed in 1971 en is vandaag onze president”, zei CEO Mike Prodehl over het Coldwell Banker-verhaal. “Hoewel de zakelijke kant van vastgoed in de loop der jaren is veranderd, zijn we nog steeds een familiebedrijf waarbij familiewaarden voorop staan. Onze agenten zijn familie en onze klanten ook.

Leave a Comment