BSR Real Estate Investment Trust kondigt vernieuwing van basisprospectus en ATM-aanbod aan

/ NIET DISTRIBUEREN NAAR VERENIGDE STATEN NEWSWIRE SERVICES OF VOOR UITZENDING IN VERENIGDE STATEN/

LITTLE ROCK, Arche. en TORONTO, 8 december 2021 / CNW / – BSR Real Estate Investment Trust (“BSR” of de “REIT”) (TSX: HOM.U) (TSX: HOM.UN) heeft vandaag aangekondigd dat de 1 december 2021, heeft de REIT haar bestaande basisplankprospectus vernieuwd en een visum ingediend en verkregen voor een definitieve korte vorm van een basisplankprospectus (het “plankprospectus”), dat geldig is tot 1 januari 2024. Het schapprospectus stelt de REIT in staat om financiële flexibiliteit te blijven behouden met de mogelijkheid om tot a 500.000.000 USD Participaties, Schuldeffecten, Inschrijvingsbewijzen en Warrants, of een combinatie daarvan, (de “Effecten”) op een versnelde basis overeenkomstig de indiening van Prospectussupplementen. Elk prospectussupplement zal specifieke informatie bevatten over het gebruik van de opbrengst van een dergelijke verkoop van effecten.

De REIT heeft vandaag ook aangekondigd dat het een aandelenmarktprogramma heeft opgezet (het “ATM-programma”) waarmee de REIT maximaal US $ 150.000.000 Trust Units (of het equivalent daarvan in Canadese dollar) (de “Units”) van tijd tot tijd uit de schatkist aan het publiek, naar goeddunken van de REIT. Alle Participaties die onder het ATM-programma worden verkocht, zullen worden verkocht via de Toronto Stock Exchange (de “TSX”) of enige andere markt waarop de Participaties zijn genoteerd, genoteerd of anderszins worden verhandeld. Canada, tegen de marktprijs die geldt op het moment van de verkoop. Er kan geen garantie worden gegeven dat Effecten zullen worden aangeboden of verkocht onder het Shelf Prospectus of dat Participaties zullen worden aangeboden of verkocht onder het ATM-programma.

Het volume en de timing van uitkeringen in het kader van het ATM-programma, indien van toepassing, zullen naar eigen goeddunken van de REIT worden bepaald. Het ATM-programma zal van kracht zijn tot de vroegste van de volgende data tussen (i) de uitgifte en verkoop van alle Participaties via de Agenten volgens de voorwaarden uiteengezet in de Distributieovereenkomst, (ii) de ontvangst van het schapprospectus dat ophoudt van kracht zijn in overeenstemming met de toepasselijke effectenwetgeving (die naar verwachting zal plaatsvinden op) 1 januari 2024), en (iii) beëindiging van de Distributieovereenkomst (zoals hieronder gedefinieerd) zoals daarin is toegestaan.

Het ATM-programma is ontworpen om BSR extra financieringsflexibiliteit te bieden die kan worden gebruikt in combinatie met andere bestaande financieringsbronnen. BSR is van plan om de eventuele netto-opbrengst van het ATM-programma te gebruiken om van tijd tot tijd onbetaalde schulden af ​​te lossen, de aankoop van onroerend goed en andere investeringen te financieren, voor kapitaaluitgaven en andere algemene doeleinden. Aangezien de Participaties die in het kader van het ATM-programma worden gedistribueerd, worden uitgegeven en verkocht tegen de marktprijs die van kracht is op het moment van verkoop, kunnen de prijzen tussen kopers variëren tijdens de distributieperiode.

Uitkeringen van Participaties via het ATM-programma, indien van toepassing, zullen worden gedaan in overeenstemming met de voorwaarden van een Equity Distribution Agreement gedateerd 8 december 2021 (de “Distributieovereenkomst”) tussen de REIT, BMO Nesbitt Burns Inc., Desjardins Capital Markets, CIBC Capital Markets en RBC Dominion Securities Inc. (gezamenlijk de “Agenten”). Het volume en de timing van enige distributie van Participaties onder het ATM-programma wordt naar eigen goeddunken van BSR bepaald. Verkoop van Units onder het ATM-programma, indien van toepassing, zal plaatsvinden via “marktdistributies” zoals gedefinieerd in National Instrument 44-102 – Plankverdelingen. De TSX heeft voorwaardelijk de notering goedgekeurd van de Participaties die mogen worden verkocht onder het ATM-programma.

Het aanbod van het ATM-programma zal worden gedaan op grond van een prospectussupplement van 8 december 2021 (het “Prospectussupplement”) bij het plankprospectus van de REIT. Het prospectussupplement, het schapprospectus en de distributieovereenkomst zijn gedeponeerd bij de effectencommissies van elk van de provincies en territoria van Canada en zijn beschikbaar op SEDAR op www.sedar.com. Anders zijn exemplaren van het Prospectussupplement en het Plankprospectus op verzoek verkrijgbaar door contact op te nemen met de Agenten.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod om aandelen te kopen, en er zal geen verkoop van dergelijke effecten plaatsvinden in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn vóór registratie. of kwalificatie onder de effectenwetten van een dergelijke staat of jurisdictie. De units waarnaar in dit persbericht wordt verwezen, mogen niet worden aangeboden of verkocht in Verenigde Staten gebrek aan registratie of een toepasselijke vrijstelling van registratie.

OVER DE BSR REAL ESTATE INVESTMENT TRUST
BSR Real Estate Investment Trust is een open-end, niet opgenomen, intern beheerde vastgoedbeleggingstrust opgericht door een verklaring van vertrouwen volgens de wetten van de provincie Ontario. De REIT bezit een portefeuille van 28 meergezinswoningen in tuinstijl met in totaal 7.607 appartementen in vijf staten die grenzen aan het Sunbelt-gebied van Verenigde Staten.

Aanvullende informatie over de REIT is beschikbaar op www.bsrreit.com of www.sedar.com.

TOEKOMSTGERICHTE INFORMATIE
Dit persbericht bevat toekomstgerichte informatie in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving, die de huidige verwachtingen van de REIT met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen weerspiegelt, inclusief verklaringen over eventuele toekomstige aanbiedingen van effecten in het kader van het prospectus of het programma. daarvan. In sommige gevallen kan toekomstgerichte informatie worden geïdentificeerd aan de hand van termen als “zal”, “zou” en “verwacht”. Toekomstgerichte informatie is gebaseerd op een aantal veronderstellingen en is onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele buiten de controle van de REIT en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke resultaten en gebeurtenissen plaatsvinden. door dergelijke toekomstgerichte informatie. De schattingen, overtuigingen en veronderstellingen van de REIT, die mogelijk onnauwkeurig blijken te zijn, omvatten die met betrekking tot verwachte toekomstige effectenaanbiedingen, de groeistrategie van de REIT en dat COVID-19 geen materiële impact zal hebben op de activiteiten, activiteiten en financiële resultaten van daar. . Risico’s en onzekerheden die van invloed kunnen zijn op deze toekomstgerichte informatie omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de impact van COVID-19 op de activiteiten, activiteiten en financiële resultaten van de REIT en de factoren die worden besproken onder “Risico’s en onzekerheden” in de MD&A van de REIT . en Analyse voor de drie en negen maanden geëindigd 30 september 2021 en onder “Risicofactoren” in het jaarlijkse informatieformulier van de REIT gedateerd 9 maart 2021, die beide beschikbaar zijn op SEDAR (www.sedar.com). Er kan geen garantie worden gegeven dat toekomstgerichte verklaringen nauwkeurig zullen blijken te zijn, aangezien de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die in dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt. Daarom mogen lezers niet overmatig vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen. De REIT aanvaardt geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte informatie bij te werken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals uitdrukkelijk vereist door de toepasselijke wetgeving. Deze toekomstgerichte informatie is alleen geldig vanaf de datum van dit persbericht.

BRON BSR vastgoedbeleggingsfonds

besluit

Zie originele inhoud: http://www.newswire.ca/en/releases/archive/December2021/08/c4238.html

Leave a Comment