AZ BIG podcast: Casey Blais over hot commercieel vastgoed

De nieuwste aflevering van de AZ Big Podcast met Michael en Amy is officieel uitgebracht. De gast van deze aflevering is vastgoedadvocaat Casey Blais uit Arizona van Burch & Cracchiolo.

De AZ Big Podcast wordt gesponsord door Burch & Cracchiolo, dat al meer dan 50 jaar bewijst dat een succesvolle zaak of juridische zaak begint als je de juiste advocaat inschakelt. Laat ze het je bewijzen. Lees meer op bcattorneys.com.


LEES OOK: AZ BIG podcast: Greg Hague van 72SOLD vertelt over de hete vastgoedmarkt

LEES OOK: Burch & Cracchiolo uitgeroepen tot een van Arizona’s meest bewonderde bedrijven voor 2021


Over Casey Blais de Burch & Cracchiolo

Casey Blais is advocaat op het gebied van commerciële geschillen, vastgoedrecht en verhuurder-huurdergeschillen. Hij staat regelmatig particulieren, kredietverstrekkers, ontwikkelaars en andere private en publieke entiteiten bij bij het brengen en oplossen van diverse juridische vraagstukken. Representatieve zaken zijn onder meer landtitels en rechtszaken, executieprocedures, commerciële en contractgeschillen, eigenaar-huurder-acties, onroerendgoedgeschillen wegens niet-openbaarmaking en terugvorderingszaken. Bezoek Burch & Cracchiolo voor meer informatie.

Over de AZ BIG podcast met Michael en Amy

Gehost door AZ Big Media Editor-in-Chief Michael Gossie en Editor Amy Lindsey, nemen we je mee achter de schermen van enkele van de meest meeslepende verhaallijnen van Grand Canyon State. De AZ Big Podcast bevat gasten uit verschillende sectoren, waaronder recht, onroerend goed, horeca, atletiek en meer. Elke aflevering duurt ongeveer 15 minuten om snelle en beknopte informatie over elk onderwerp te geven. Met andere woorden, het is gemakkelijk luisteren dat perfect is voor uw dagelijkse woon-werkverkeer in de ochtend of middag. De afleveringen worden wekelijks op woensdag uitgebracht en zijn overal beschikbaar waar je naar je podcasts luistert.

Leave a Comment