Vastgoedbedrijf verdient $ 3 miljard aan woningverkopen

Het in Wilmington gevestigde residentiële vastgoedbedrijf Coldwell Banker Sea Coast Advantage heeft maandag $ 3 miljard aan gesloten verkopen voor 2021 overschreden, aldus functionarissen.

De mijlpaal omvat verkoop buiten het Cape Fear Tri-County-gebied, in de provincies New Hanover, Brunswick en Pender, waarbij de verkoop in de provincies Onslow, Carteret en Craven ook deel uitmaakt van de mix. Het bedrijf heeft 22 kantoren in North Carolina.

Het bedrijf maakte in augustus bekend dat het voor het derde jaar op rij de omzet van $ 2 miljard had overschreden. De meeste verkopen waren voor eengezinswoningen, appartementen, herenhuizen en land.

CEO Tim Milam gaf Denise Kinney veel krediet voor de $ 3 miljard. Kinney werd in mei voorzitter van Coldwell Banker Sea Coast Advantage, terwijl de vorige voorzitter, Milam, CEO was.

“Ze heeft fenomenaal werk geleverd door ons bedrijf voor het eerst in de geschiedenis naar $ 3 miljard te brengen en 10.000 partijen te sluiten”, zei Milam. “Ze heeft ook fenomenaal werk geleverd bij ons personeel, onze agenten, het management en het publiek.”

Kinney zei dat een van de redenen voor dit succes de focus van zijn bedrijf en agenten was op klantenservice en het feit dat agenten “de complexiteit die de markt dit jaar heeft gepresenteerd met de grootst mogelijke professionaliteit hebben aangepakt”.

Deze complexiteit omvatte natuurlijk de voortdurende uitdagingen om te pronken met eigendommen en persoonlijk samen te werken met klanten en verkopers in de nasleep van de COVID-19-pandemie, zei Kinney. Bovendien was er een gebrek aan inventaris van bestaande woningen, vooral in lagere prijzen, en problemen met nieuwbouw, als gevolg van tekorten aan arbeidskrachten en toeleveringsketens in verstoorde materialen, zei ze.

Maar Zuidoost-Noord-Carolina is een populaire bestemming gebleven en lijkt aan populariteit te winnen bij huizenkopers, van gepensioneerden tot jonge professionals die op afstand werken. Ter vergelijking: Coldwell Banker Sea Coast Advantage verkocht 8.900 eenheden en had vorig jaar rond dezelfde tijd een omzet van $ 2,3 miljard, zei Kinney.

Het bedrijf, opgericht in 1988, heeft momenteel 815 agenten en blijft groeien, met de meest recente kantoren in Boiling Spring Lakes en in de buurt van St. James in Brunswick County.

Kinney zei: “We werken er voortdurend aan om extra middelen en hulpmiddelen te bieden om onze agenten te helpen hun klanten beter van dienst te zijn en de prestaties van dit jaar zijn een bewijs van het succes van onze inspanningen. ”

Leave a Comment