Vastgoedadviseur, gediversifieerde kredietverleningsoplossingen, sectoren Gebrek aan toegang tot kapitaal voor kleine en middelgrote exploitanten

DLS werd gemaakt door de oprichters, Vernon Beckford en Eric André, als een middel om de toegang tot kapitaal voor kleine en middelgrote vastgoedexploitanten uit te breiden. De adviesfocus op de financiële markten is vooral belangrijk in deze post-Covid-tijden, waarin institutionele exploitanten zich haastten om hun projecten te financieren.

“We beseffen dat als de grote spelers hebben moeite met het navigeren in de troebelheid van vastgoedfinanciering, de pijn zal worden exponentieel meer gevoeld door hun kleine en middelgrote tegenhangers,” zegt Beckford. “Veel missen de diepte van de relatie, de tijd of de middelen om volledig te genieten van hun opties of om de kloof tussen de termen die ze willen en die voor hen beschikbaar in de markt te overbruggen. ”

De financiering van Grove Valence is vooral opmerkelijk voor DLS. Hun klant, Bodka Creek Capital, is niet alleen een snelgroeiende onderneming, maar is zowel een minderheidsbedrijf als een bedrijf in handen van vrouwen. “Van de startup-ruimte voor onroerend goed zijn vrouwen en bedrijven die eigendom zijn van minderheden categorisch het meest ondergefinancierd”, zei Andrew. Het verkrijgen van financiering voor een transactie van deze omvang is belangrijk omdat het grote bedrijven zoals Bodka in staat stelt de impact in hun lokale gemeenschappen te maximaliseren. Even belangrijk is dat het bevestigt dat er zeer bekwame handelaren zijn uit historisch ondervertegenwoordigde groepen die door de investeringsgemeenschap als prioriteiten moeten worden beschouwd.

Met de overname van Valentie, verdubbelt Bodka Creek de eigendomseenheden bijna tot meer dan 1.000 eenheden. Voor Allyson Pritchett, CEO van Bodka, ‘DLS-operators’ sterke greep op uitdagingen zoals zijn gezicht door middel van het financieringsproces hun doordachte aanpak geïnformeerd. “Vernon en Eric begrepen dat dit een zeer belangrijke strategische acquisitie voor ons was. Ze dachten heel goed na over hoe ze het financieringsverzoek het beste konden positioneren, welke kredietverstrekkers ze moesten benaderen en wanneer, en hoe ze over kritische voorwaarden konden onderhandelen. met een cheatcode die me alle antwoorden op de test geeft. Ik ben erg blij met de financiering die ze voor ons hebben kunnen veiligstellen. ”

Hoewel ze optimistisch zijn over de toekomst, zijn de oprichters van DLS zich er nog steeds van bewust dat schulden niet het enige probleem zijn van ondervertegenwoordigde groepen. “Hoewel er veel kapitaal op zoek is naar een huis, zien we nog steeds zeer ervaren handelaren die worstelen om kapitaal aan te trekken”, zegt Beckford. Wij zijn van mening dat er een grote kans is om in deze behoefte te voorzien en werken momenteel samen met institutionele beleggers om de kloof te dichten en nog uitgebreidere opties voor vastgoedfinanciering te bieden voor bedrijven die eigendom zijn van minderheden en vrouwen. “

Over Diversified Lending Solutions

Diversified Lending Solutions is een adviesbureau voor kapitaalmarkten dat particuliere en commerciële vastgoedleningen regelt voor professionele beleggers. Het bedrijf richt zich op projecten die $ 1.000.000 hoofdsom van de schuld en hoger. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.dlsloans.com/

CONTACT:
Danielle Burch
[email protected]

SOURCE Diversified Loan Solutions

Leave a Comment