The Valley vastgoedgroep wil teruggeven met een nieuwe showcase

Na 12 jaar onroerend goed in Snoqualmie Valley te hebben verkocht, heeft Karin Simpson eindelijk een kantoor aan de North Bend Way, maar ziet het meer als een showroom en gemeenschapsruimte.

“Het gaat echt om de gemeenschap. Als vastgoedbedrijf willen we het anders doen’, zegt ze. “We willen een plek hebben waar de lokale bevolking plezier kan hebben – niet zomaar een makelaarskantoor. ”

Simpson zei dat het kantoor niet alleen laat zien hoe een potentiële koper zijn interieur kan ontwerpen, maar ook verschillende thema’s zal blijven aanbieden aan Valley-bewoners, zelfs als ze geen klanten zijn.

“Het idee is dat het er niet uitziet als een kantoor, maar dat het een plek is die eruitziet als een kamer in een huis en een ander thema heeft dan wat er in de vallei gebeurt,” zei ze. “We proberen ervoor te zorgen dat er een soort bedrijf is waar iedereen van kan genieten, dat niet altijd alleen over onroerend goed gaat.”

Simpson zei dat de groep in de loop der jaren verschillende thema’s zal blijven hebben. Op 11 en 18 december, van 10.00 tot 15.00 uur, zal de ruimte foto’s bieden met de kerstman. In januari is de groep van plan om lokale wijnhuizen te hosten.

Het Simpson Group Reality-team brengt zes makelaars samen met 50 jaar ervaring, allemaal lokaal in de vallei. Simpson zei dat sommige agenten al 20 of 30 jaar wortels in de vallei hebben.

Drie teamleden kregen vijf sterren voor de beste klantenservice. Simpson heeft 11 opeenvolgende jaren dezelfde prijs gewonnen, de enige makelaar in de vallei die dit deed.

Simpson verkoopt sinds 2002 onroerend goed en heeft een achtergrond in theatermanagement. Daarvoor castte ze voor films, werkte ze in een congrescentrum in Pittsburgh en deed ze de detailhandel en marketing voor Wizards of the Coast, dat het Magic the Gathering-ruilkaartspel creëerde.

“Het gaat er altijd om mensen te laten zien wat we doen, maar het idee is om iets leuks te doen voor de gemeenschap”, zei Simpson. “We komen hier vandaan, onze kinderen zijn hier en we vinden het geweldig.”

Ga voor meer informatie naar simpsongroupre.com.

Vanwege de manier waarop we onze mening in de moderne wereld uiten, hebben we reacties op onze websites gesloten. We waarderen de mening van onze lezers en moedigen u aan om het gesprek gaande te houden.

Aarzel niet om uw verhaaltips te delen door een e-mail te sturen naar editor@valleyrecord.com.

Om uw mening te delen voor publicatie, stuurt u een brief via onze website https://www.valleyrecord.com/submit-letter/. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer overdag. (We zullen alleen uw naam en woonplaats publiceren.) We behouden ons het recht voor om de letters te wijzigen, maar als u de uwe beperkt tot 300 woorden of minder, zullen we u niet vragen om deze in te korten.


Leave a Comment