Red Rock Real Estate Group sluit zich aan bij The Real Brokerage Inc.

De in Utah gevestigde groep van meer dan 275 agenten is de grootste groep die tot nu toe lid is geworden van Brokerage

TORONTO en NEW YORK, 8 december 2021 / PRNewswire / – The Real Brokerage Inc. (“Echt“of de”Maatschappij“) (TSXV: REAX) (NASDAQ: REAX), een technologiegedreven wereldwijde vastgoedmakelaar, heeft vandaag aangekondigd dat Red Rock Real Estate Group zich heeft aangesloten bij zijn groeiende netwerk van agenten.

Red Rock Real Estate Group, gevestigd in Saint-Georges, Utah, is actief sinds 2011 en heeft meer dan 275 agenten verspreid over Utah. Vorig jaar, makelaardij gegenereerd $ 1,2 miljard in gesloten volume, en werd uitgeroepen tot de 122sd grootste onafhankelijke makelaardij in Verenigde Staten door RealTrends.

“We hebben de afgelopen weken een aantal geweldige prestaties geleverd en verwelkomen de Rode Steen Samenwerken met onze Real-familie is een volgende stap in ons groeiende bedrijf om de makelaars te worden waar ze deel van willen uitmaken’, zegt de mede-oprichter en CEO van Real. Tamir Volgende. “Red Rock Estate is de grootste onafhankelijke makelaardij die zich tot nu toe bij Real heeft aangesloten en speelt zich af tegen een achtergrond van sterke groei en een reeks belangrijke aanwervingen door Real. “

Real heeft onlangs aangekondigd dat het senior technologiemanagers heeft aangenomen Katharine Mobley als Marketing Director en Raj Naik als COO.

Het team van Red Rock Real Estate Group wordt geleid door een makelaar en partner Heel Nederland, met haar partners Adam legg en Matt Curtis.

“We hebben altijd gezorgd voor de beste belangen van onze agenten, en we zijn er echt van overtuigd dat de toetreding tot Real onze agenten meer kansen geeft om succesvol te zijn,” zei Heel Nederland. “De fusie van ons Red Rock-merk met Real is een kans die we bij geen van de grote makelaars die we hebben onderzocht hebben gezien. We werden aangetrokken door het technologieplatform van Real en een model waarmee agenten aandelen in Real kunnen verdienen. Wij kijk, dit is een ongelooflijke kans.”

over de echte

Real (www.joinreal.com) is een technologiegedreven vastgoedmakelaardij die actief is in 38 Amerikaanse staten, de District van Colombia en Canada. Real bouwt aan de toekomst met meer dan 3.600 agenten en hun klanten. Real creëert financiële kansen voor agenten door middel van een betere toewijzing van commissies, geavanceerde technologie, het delen van inkomsten en aandelenincentives.

Contact details

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vastgoedmakelaardij Inc.
Caroline Glennon
[email protected]
1 + 201-564-4221

Investeerders kunnen voor meer informatie contact opnemen met:

Hayden Ir
James Carbonara
[email protected]
646-755-7412

Toekomstgerichte informatie

Dit persbericht bevat toekomstgerichte informatie in de zin van de toepasselijke Canadese effectenwetgeving. Toekomstgerichte informatie wordt vaak, maar niet altijd, geïdentificeerd door het gebruik van woorden als “zoeken”, “anticiperen”, “geloven”, “plannen”, “schatten”, “verwachten”, “waarschijnlijk” en “van plan zijn”. en verklaringen dat een gebeurtenis of resultaat“ zou kunnen ”,“ zal ”,“ zou ”,“ zou kunnen ”of“ zou kunnen ”voorkomen of worden bereikt en andere soortgelijke uitdrukkingen. Deze verklaringen weerspiegelen de huidige overtuigingen van het management en zijn gebaseerd op informatie die momenteel beschikbaar is voor het management op de datum hiervan. Toekomstgerichte informatie in dit persbericht omvat, zonder het voorgaande te beperken, informatie met betrekking tot het lidmaatschap van Red Rock Real Estate Group in Real en Real’s zakelijke en strategische plannen.

Toekomstgerichte informatie is gebaseerd op veronderstellingen die onjuist kunnen blijken te zijn, met inbegrip van, maar niet beperkt tot Real’s bedrijfsdoelstellingen, verwachte groei, bedrijfsresultaten, prestaties, bedrijfsplannen en -kansen en financiële resultaten. Real acht deze veronderstellingen onder de gegeven omstandigheden redelijk. Toekomstgerichte informatie is echter onderhevig aan bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of prestaties wezenlijk verschillen van die welke in de toekomstgerichte informatie worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Deze factoren moeten zorgvuldig worden overwogen en lezers mogen niet overmatig vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen. Hoewel de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht zijn gebaseerd op wat het management als redelijke veronderstellingen beschouwt, kan Real de lezers niet verzekeren dat de werkelijke resultaten in overeenstemming zullen zijn met deze toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn gedaan op de datum van dit persbericht en Real aanvaardt geen verplichting om ze bij te werken of te herzien om nieuwe gebeurtenissen of omstandigheden weer te geven, behalve zoals vereist door de wet.

Noch de TSX Venture Exchange, noch haar Regulation Services Provider (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van deze release, en de NASDAQ heeft de inhoud van dit persbericht niet goedgekeurd of afgekeurd .

BRON Le Courtage Immobilier Inc.

Leave a Comment