Nieuwe vastgoedvondsten: 8 december

Real Estate Fresh Finds is een wekelijkse selectie van nieuw aangeboden woningen in de wijk, aangeboden door Real Living At Home.

Aanbevolen eigendom van de week: 3113 Chancellor’s Way NE

BINNENKORT: “Schitterende Chancellors Row Dupont model herenhuis. Le Dupont is het grootste model van deze ontwikkeling van EYA. 4 slaapkamers, 3,5 badkamers en een garage voor 2 wagens. De begane grond heeft een slaapkamer of kantoor, een kast met ELFA planken en een garage voor 2 wagens met extra ELFA planken. De uitgestrekte tweede verdieping heeft een open eetkamer en woonkamer met hardhouten vloeren. Het is de enige unit met een optionele wand om een ​​aparte en lichte keuken te creëren met een schuifdeur naar het achterbalkon. Een praktische halve badkamer is verborgen bij de ingang van de keuken. De keuken is voorzien van granieten aanrechtblad en roestvrijstalen apparaten, waaronder een gaskookplaat, heteluchtoven, heteluchtmagnetron, vaatwasser en koelkast. Het balkon is voorzien van een gasbarbecue. De derde verdieping heeft twee slaapkamers met aangrenzende badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een raam en een inloopkast met ELFA planken. De hoofdbadkamer heeft een dubbele wastafel, een grote douche met een frameloze glazen douchedeur en royaal linnengoed. Een tweede linnenkamer en een grote wasmachine en droger grenzen aan de slaapkamers. De loft op de vierde verdieping kan een tweede grote eigenaarssuite zijn of een tweede woon- en uitgaansgebied. Een derde complete badkamer bevindt zich naast de vierde slaapkamer. Geniet van de buitenruimte met voldoende ruimte voor een volledige terrasset en een spectaculair uitzicht op de Basilica Dome. Er zijn overal hoge plafonds, kroonlijsten, verbeterde balustrades en inbouwverlichting. Centrale HVAC met twee zones. LEED-gecertificeerd. De omheinde voortuin is ideaal wanneer het te koud of te vochtig is om uw hond uit te laten. Chancellors Row omvat verschillende parken en speeltuinen. Op loopafstand van Brookland Tube en Monroe Street Market. Gemakkelijke toegang tot de Metropolitan Branch Trail, meerdere transportmogelijkheden en de herontwikkeling van het nabijgelegen winkelcentrum Rhode Island Avenue. ”

Andere opmerkelijke coole aankondigingen:

  • Het duurste huis van de week is een 5 BR / 6.5 BA vrijstaande bakstenen federale stijl huis met 6.400 vierkante meter verdeeld over 4 niveaus, een omhullende veranda, 7 open haarden, geothermische energie, off-street parking, een verwarmd zwembad en een enorm lager niveau met een 2e keuken, fitnessruimte, wijnkelder, en staking toegang – allemaal voor $ 13,5 miljoen.
  • “Verbeterd ontwerp en terugkeer naar de markt!” Geen detail is over het hoofd gezien tijdens de complete renovatie van deze ruime en centrale woning in het felbegeerde Atlas Condominium.
  • Deze “3 BR / 3.5 BA PENTHOUSE STUNNER met PRIVÉ DAKTERRAS in het wenselijke Petworth” is een licht en ruim huis met 2 verdiepingen met ligging op het westen (voor) en op het oosten (achter) [that] profiteert van een open plattegrond met overal witte eiken vloeren.
  • Uw REO / Bank-eigendom van de week is een Garfield 2 BR / 2 BA-appartement met 2 verdiepingen met ‘grote opknapbeurt nodig’ en is een ideale investering, zowel voor verhuur als voor uzelf.

Leave a Comment