NewPoint Real Estate Capital lanceert overbruggingsprogramma | Onderneming

PLANO, TX – (BUSINESS WIRE) – 8 december 2021–

NewPoint Real Estate Capital LLC (“NewPoint”) kondigt de lancering aan van zijn programma voor overbruggingskredieten voor meerdere gezinnen, dat aanpasbare en flexibele oplossingen voor overbruggingskredieten biedt om te voldoen aan de behoeften van investeerders in het hele land. Het Proprietary Loans-team van NewPoint zal nauw samenwerken met de initiators en hypotheekmakelaars van NewPoint om overbruggingsleningen op maat te maken die tijdelijke financiering op korte termijn bieden voor de acquisitie, herfinanciering of herkapitalisatie van investeringen.

NewPoint richt zich op leningen van $ 5 miljoen tot $ 50 miljoen met looptijden tot vijf jaar, met een focus op lichte tot middelzware tijdelijke meergezinswoningen in de Verenigde Staten. transparante en efficiënte uitvoering; een vlotte overgang naar afhaal in bemiddeling; en een interne dienst om efficiënte toekomstige financiering en trekkingsverzoeken te verstrekken. Leners hebben ook toegang tot concurrerende prijzen en kwijtschelding van uitstapvergoedingen wanneer leningen worden geherfinancierd via een van de permanente financieringsopties van NewPoint.

Het brugprogramma wordt uitgerold onder leiding van NewPoint Senior Managing Director Mark Silverstein en zal onder toezicht staan ​​van Managing Director Brian Skurnik, evenals Managing Director Joe Savarese. Deze executives zijn toegewijd aan de visie van NewPoint om de belangrijkste nationale aanbieder van meergezinskapitaal te worden door middel van een breed scala aan concurrerende productaanbiedingen; een gestroomlijnd goedkeuringsproces; en ongeëvenaarde structurering, acceptatie en service om te voldoen aan de behoeften van meergezinsbeleggers.

“Een cruciaal onderdeel van onze visie bij NewPoint is om te innoveren om tegemoet te komen aan het veranderende economische landschap voor meergezinswoningen”, aldus Brickman. “Ons nieuwe bruggenprogramma staat symbool voor deze visie en toont onze toewijding om een ​​leider te zijn op het gebied van producten en oplossingen. “

“We zijn verheugd om ons bridge-programma te lanceren, dat het eerste en een essentieel onderdeel is van de verschillende eigen producten van NewPoint die we ontwikkelen om onze klanten beter van dienst te zijn”, aldus Silverstein.

Het exclusieve leenteam van NewPoint ontwikkelt producten om meergezinsbeleggers die op zoek zijn naar alternatieve financieringsoplossingen beter van dienst te zijn. Het overbruggingskredietprogramma is het eerste van vele producten die het bedrijf van plan is op de markt te brengen terwijl het blijft innoveren en zijn productlijn blijft uitbreiden.

Over NewPoint Capital Immobilier

NewPoint Real Estate Capital LLC is een joint venture van Meridian Capital Group, LLC, ‘s lands toonaangevende commerciële hypotheekmakelaardij, en Barings LLC, een van ‘s werelds toonaangevende investeringsmanagers. NewPoint, gelanceerd in het tweede kwartaal van 2021, maakt gebruik van technologie, data en eigen kapitaaloplossingen om een ​​innovatieve reeks financieringsproducten te leveren aan meergezinswoningen, betaalbare woningen, seniorenwoningen, gezondheidszorg en residentiële investeerders. NewPoint is een Fannie Mae DUS® Lender, Freddie Mac Optigo® Servicer en een HUD/FHA MAP en LEAN Lender. Ga voor meer informatie naar https://newpoint.com.

NewPoint Vastgoed Kapitaal

SLEUTELWOORD: TEXAS VERENIGDE STATEN NOORD-AMERIKA

INDUSTRIE SLEUTELWOORD: FINANCIERING PROFESSIONELE DIENSTEN WONING- EN VASTGOEDGEBOUW COMMERCIEEL EN ONROEREND GOED BOUW EN VASTGOED

BRON: NewPoint Real Estate Capital LLC

Auteursrecht Business Wire 2021.

PUB: 08/12/2021 11:16 / SCHIJF: 08/12/2021 11:17

Auteursrecht Business Wire 2021.

Leave a Comment