Het “grote ontslag” dat in de Verenigde Staten tot dromen over onroerend goed leidde

Coldwell Banker Investigation onthult hoe ‘Great Resignation’ nieuwe vastgoeddromen creëert in het hele land

Hoewel eigenwoningbezit belangrijk is voor veel Amerikanen, zijn ze niet langer beperkt tot hun eerdere opvattingen over waar het huis kan of zou moeten zijn. Dankzij de ‘Great Resignation’, de beweging van mensen die de beroepsbevolking verlaten tijdens de pandemie, voelen veel Amerikanen zich niet langer gebonden aan één plek. Volgens het laatste onderzoek van Coldwell Banker Real Estate LLC, een bedrijf van Realogy, zou 41% van de Amerikaanse werknemers bereid zijn om een ​​loonsverlaging of een nieuwe baan met een lager loon aan te nemen om naar een meer betaalbare locatie te verhuizen. .

Uit dit onderzoek, dat online werd uitgevoerd door The Harris Poll onder meer dan 2.000 Amerikaanse volwassenen, blijkt dat de vastgoedrenaissance betekent dat de vastgoedmarkten in het hele land steeds intensiever worden om allerlei nieuwe bewoners te verwelkomen.

Dromen wordt doen

Coldwell Banker ging op zoek naar de gedachten van huizenkopers en -verkopers en het blijkt dat de jongere generaties meer dan hun oudere tegenhangers geneigd zijn om op meer betaalbare plaatsen te wonen, zelfs als dat betekent dat ze een lager salaris moeten nemen. Vergeleken met de enquêtegegevens van het begin van het jaar, constateerde het merk ook dat de grootte van het huishouden bleef toenemen.

 • Het “grote ontslag” heeft een impact op het huis: 41% van de Amerikaanse werknemers zou bereid zijn om een ​​loonsverlaging of een nieuwe baan met een lager loon te nemen om naar een meer betaalbare locatie te verhuizen. En Amerikanen zijn eerder bereid om dit te doen dan hun oudere collega’s – 18- tot 44-jarigen zijn vaker dan 45-54-jarigen bereid om een ​​loonsverlaging of een baan aan te nemen. om te verhuizen naar een meer betaalbare locatie:
  • 18-34 (51%)
  • 35-44 (47%)
  • 45-54 (32%)
  • 55-64 (27%)
 • Economische stappen: Bijna de helft (46%) van de Amerikaanse werknemers die in het noordoosten en westen wonen, zou bereid zijn een loonsverlaging of een nieuwe baan met een lager loon aan te nemen om naar een meer betaalbare plek te verhuizen.
 • Ruimte om te groeien: De gezinsgrootte blijft groeien, vooral onder jonge huiseigenaren. 57% van de jonge eigenaren (18-34 jaar) voelde dat hun woonbehoeften in oktober 2021 werden beïnvloed door de gezinsgroei, vergeleken met 50% in februari 2021.

Waar gaan ze naartoe?

Amerikanen rennen achter de zon aan zoals in Miami, Florida; Atlanta, Georgië; en Austin, Texas zijn naar voren gekomen als enkele van de beste locaties die ze zouden overwegen te verhuizen. Agenten aangesloten bij Coldwell Banker verwelkomen al nieuwe bewoners in deze gebieden!

 • Welkom in Miami: bijna een derde (31%) van de mannen tussen 18 en 34 jaar zou overwegen naar Miami te verhuizen. Vrouwen van 18 tot 34 jaar overwogen vaker om naar Austin te verhuizen (21%).
 • In het belang van de kinderen: Miami en Austin behoren met respectievelijk 21% en 17% tot de hoogste van de potentiële verhuismogelijkheden voor mensen met kinderen onder de 18 jaar in het huishouden.
 • Zwarte Amerikanen zijn geïnteresseerd in Atlanta: 28% van de Amerikanen die zich als zwart (niet-Spaans) identificeerden, zou overwegen naar Atlanta te verhuizen, het hoogste percentage zwarte respondenten van alle onderzochte grote steden.

Amerikanen zijn niet bang om hun huis te verkopen, maar ze willen toch hulp

Over het algemeen dromen Amerikanen nog steeds van het idee van een plek om naar huis te bellen. Ze laten zien dat thuis overal kan zijn, omdat ze de Amerikaanse droom opnieuw definiëren. Hoewel het proces van het verkopen van een huis voor huiseigenaren minder intimiderend is geworden, zoeken ze nog steeds hulp van ervaren Coldwell Banker-agenten die als vertrouwde adviseurs hebben gediend en mensen sinds 1906 naar hun huis hebben geleid.

 • Chill Out: Het proces van het verkopen van een huis wordt steeds minder intimiderend voor huiseigenaren. Slechts 16% van de huiseigenaren in oktober 2021 zei dat een intimiderend huisverkoopproces een punt van zorg zou zijn als ze hun huis vandaag zouden aanbieden, een stijging van 20% in juni 2021 en 24% in februari 2021.
 • Zorg dat uw advertentie werkt: meer dan een derde van de Amerikanen (34%) wil een programma dat voordelen biedt aan een verkoper, zoals geen kosten vooraf voor renovaties, een onmiddellijke contante aanbieding of extra bekendheid met de advertentie wanneer ze op zoek zijn naar een echte onroerend goed website om te gebruiken bij het kopen of verkopen van een huis.
 • Technische dromen om uw bestemming te bereiken: de belangrijkste kenmerken waarnaar huiseigenaren zoeken op een onroerendgoedwebsite bij het kopen of verkopen, zijn een kenmerk waarmee ze een geschatte verkoopprijs voor hun huis (39%) kunnen krijgen en een functie waarmee ze kunnen vergelijken de kosten van levensonderhoud in verschillende postcodes (37%).

Ga voor meer zakelijk nieuws naar NJB Nieuws Nu.

Gerelateerde artikelen:

Leave a Comment