ERA® REAL ESTATE VERSTERKT AANWEZIGHEID IN WISCONSIN MET DE AFFILIATIE VAN MYPRO REALTY »RealtyBizNews: Vastgoednieuws

TIJD® Real Estate, een wereldwijde franchiseleider binnen de Realogy-merkenfamilie, kondigde vandaag de aansluiting aan van ERA MyPro Realty in Wisconsin. Het bedrijf, gevestigd in Brookfield, bedient het grotere gebied van Milwaukee.

Het bedrijf wordt geleid door Erik Ulvog, Jeff Kaus en Haley Burlage. Ulvog begon zijn carrière in de makelaardij in 1997 en werkte voor zelfstandige makelaardijen en franchisenemers. In 2015 behaalde hij zijn makelaarslicentie en twee jaar later in 2017 richtte hij myPro Realty op. Kaus behaalde zijn makelaarslicentie in 2015 na het beëindigen van een carrière in het maatschappelijk werk, werd begeleid door Ulvog en behaalde haar makelaarslicentie in 2018. Burlage begon haar vastgoedcarrière als transactiecoördinator, kwam in 2018 bij het Ulvog-team en behaalde in 2021 haar makelaarsvergunning.

Ulvog richtte het bedrijf op om te voldoen aan een behoefte in de markt aan een aanbieder van vastgoedoplossingen, met name voor huiseigenaren die een serviceniveau nodig hebben dat verder gaat dan een traditionele vastgoedtransactie. Om deze eigenaren te helpen, verbindt het bedrijf zijn klanten met dienstverleners om de verkoopprijs te maximaliseren.

De lokale economie groeit, ondersteund door een aantal grote vlaggenschipbedrijven met hoofdkantoor in de regio, waaronder Harley-Davidson, Kohls Corporate, Northwestern Mutual Life en Rockwell Automation. Gezondheid is een andere belangrijke economische motor, met meer dan 80.000 mensen in de regio die in dienst zijn van gezondheidsgerelateerde bedrijven. Bewoners genieten van Lake Michigan, een uitgebreid netwerk van provincieparken en een gevarieerde entertainmentscene, variërend van beeldende kunst tot professionele sportteams.

Details:

  • De aanwerving van prestatiegerichte agenten zal een belangrijke groeimotor voor het bedrijf zijn. De complementaire vaardigheden van het managementteam zullen een grote verscheidenheid aan agenten aantrekken, waaronder ervaren agenten, agenten voor tweede carrières en nieuwe agenten.
  • De beproefde trainings- en professionele ontwikkelingscursussen van het ERA University-team zullen een sleutelrol spelen bij het verhogen van de productiviteit van agenten.
  • Het bedrijf is ook van plan om gebruik te maken van zijn affiliatie om nieuwe groeimogelijkheden te verkennen, zoals het uitbreiden van het servicegebied in het noorden tot Sheboygan en in het zuiden tot Racine en Kenosha.
  • Volgens de National Association of Real Estate Agents®, is de mediane verkoopprijs in Brookfield $ 370.000, terwijl de mediane verkoopprijs in Milwaukee $ 171.800 is.
  • Volgens Ulvog ligt de gemiddelde verkoopprijs van het bedrijf tussen de $ 400.000 en $ 600.000.

Schatting:

“Het leiderschapsteam van ERA MyPro Realty begrijpt wat er nodig is om het succes van hun bedrijf, hun agenten en hun klanten te verzekeren. De makelaardij profiteert duidelijk van zijn gevarieerde staat van dienst en vooruitzichten terwijl het agressieve groeiplannen nastreeft. Ze zijn niet alleen gemotiveerd, maar hebben ook veel aandacht voor de behoeften van hun markt. We zijn verheugd dat Erik, Jeff en Haley ervoor hebben gekozen om samen te werken met ERA Real Estate om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen, en we zijn verheugd om ERA te vergroten®aanwezigheid van in Wisconsin. – Sherry Chris, President en CEO van ERA® Onroerend

“Ons uitgangspunt is altijd geweest om groei te genereren, niet alleen business. Na een paar jaar realiseerden we ons dat we een sterkere waardepropositie nodig hadden om de doelen te bereiken die we voor het bedrijf hadden gesteld. ERA sloot perfect aan bij onze samenhangende teamaanpak en focus op het opbouwen van relaties in plaats van transacties, die beide onderscheidend zijn voor ons in onze markt. Als ERA-partner kunnen we de persoonlijkheid van onze winkel behouden terwijl we onze agenten aanzienlijke bemiddelingsmiddelen bieden. – Erik Ulvog, Makelaar / Eigenaar, ERA MyPro Realty

“We zijn erg enthousiast over de krachtige tools en technologie die gepaard gaan met het zijn van een ERA-bedrijf, waardoor we niet zelf oplossingen hoeven te vinden. De investering van ERA in opleiding is bijzonder indrukwekkend en weerspiegelt de toewijding om officieren te helpen een groeimindset te ontwikkelen. We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze nieuwe middelen agenten kunnen werven, ontwikkelen en behouden. – Jeff Kaus, makelaar / eigenaar, ERA MyPro Realty

“ERA is een game-changer voor ons omdat het de schaal en het bereik biedt die de uitbreiding van ons team en ons servicegebied mogelijk maken. Het uitgebreide marketingmateriaal, klantacquisitieprogramma’s en digitale aanwezigheid van het merk, gecombineerd met ongeëvenaarde technologische systemen, positioneren ons voor een enorme groei. – Haley Burlage, Makelaar / Eigenaar, ERA MyPro Realty

Over ERA Immobilier
ERA ®Real Estate begrijpt dat onroerend goed zo lokaal is als maar kan. Wij geloven dat onze kernwaarden van samenwerking, innovatie, diversiteit en groei meer dan ooit nodig zijn. Als wereldleider in de residentiële vastgoedsector voor bijna 50 jaar, heeft ERA een krachtig netwerk van gelijkgestemde ondernemers, ondersteund door de revolutionaire technologie, producten en krachtige leadgeneratie van het merk. .

Het ERA Real Estate-netwerk omvat meer dan 39.000 aangesloten makelaars en onafhankelijke verkopers en ongeveer 2.350 kantoren in de Verenigde Staten en 33 andere landen en gebieden.

ERA Franchise Systems LLC (www.ERA.com), dat het ERA Real Estate-systeem beheert, is een dochteronderneming van Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), een wereldwijde aanbieder van vastgoeddiensten. Informatie over ERA Real Estate is beschikbaar op www.ExploreERA.com.

Leave a Comment