Een maand buiten het jaar breekt Acadiana het vastgoedrecord van 2020

Acadiana brak officieel het record van vorig jaar voor de verkoop van gesloten huizen in november, volgens een nieuw rapport.

Het Acadiana-gebied had in november 565 gesloten huizenverkopen, volgens een rapport van Bill Bacque. In november had de regio 6.696 voltooide verkopen, wat al ongeveer 8,4% hoger is dan het totaal van 6.178 in 2020.

Bacque, die Market Scope Consulting runt, produceert maandelijkse rapporten waarin de lokale markt wordt geanalyseerd. De rapporten van Bacque bevatten jaarlijkse en cumulatieve cijfers voor de parochies Lafayette, Saint-Landry, Saint-Martin, Acadia, Iberia, Vermilion en Évangéline.

De regio heeft het hele jaar door consequent maandrecords gebroken, grotendeels dankzij een gunstig renteklimaat. Tegelijkertijd heeft de torenhoge vraag het woningaanbod in de regio uitgeput, waardoor de prijzen zijn gestegen.

Leave a Comment