De TRU-portefeuille die werd overgenomen door de Alamo-groep en Richart Ruddie leidde tot vastgoedinvesteerders

WALNUT CREEK, Californië .– (COMMERCIEEL DRAAD:) – Met meer dan $ 37.000.000 aan commercieel vastgoed dat het afgelopen jaar is gekocht, is de TRU-portefeuille van 5 panden een geweldige aanvulling op de groeiende commerciële vastgoedportefeuille van de Alamo Group en de technologie-ondernemer en vastgoedbelegger Richart Ruddie. De groep is gespecialiseerd in de aankoop van kansen met toegevoegde waarde in commerciële ruimte in het hele land.

Nadat de verkoop van het onroerend goed in november 2021 was voltooid, bestond de TRU-portefeuille uit 5 voormalige Toys R’Us-locaties, die werden gekocht met 90.000 vierkante meter winkelruimte om te vullen met de rest van de aanwezige huurders, waaronder nationale namen zoals Planet Fitness, opgericht in 1992 in New Hampshire, heeft 2.039 locaties en een omzet van meer dan $ 400 miljoen. Andere belangrijke huurders in de portefeuille zijn Harbor Freight Tools, opgericht in Calabasas, Californië, in 1972, dat 10.363 mensen in dienst heeft op 1.076 locaties en een jaaromzet had van $ 2,44 miljard.

Andere opmerkelijke huurders waren Dollar Tree, Taco Bell en McDonalds, evenals een internationale trampolineparkexploitant Flying Squirrel & Hobby Lobby. De portefeuille beslaat de westkust van Victorville, Californië tot Everett, WA, buiten Seattle, met extra eigendommen in Olympia, Silverdale en Kennewick.

Omdat de eigendommen zich allemaal in snelgroeiende gebieden bevinden, werd de toegevoegde waarde benadrukt door 5 voormalige locaties van een Toys R ‘Us die onlangs is gesloten. Dit heeft betrekking op eigendommen die buiten Seattle zijn gekocht, waar de voormalige winkelcentra Albertsons en Safeway werden gekocht door de vastgoedbeleggingsgroep en opnieuw werden verhuurd om waarde toe te voegen en de totale waarde van deze Pacific Northwest-portefeuille te verhogen.

Met extra binnenlandse huurders die op zoek zijn naar de ruimte, ontvangt de Alamo Group al tal van aanbiedingen terwijl de economie lijkt te brullen na covid. Het pand in Victorville heeft een uitstekende zichtbaarheid vanaf de I-15 en 202 ‘voorgevel op Amargosa Road, die beide veel verkeer hebben. De sterke demografie omvat een dagelijkse populatie van 87.415 binnen een straal van 3 mijl. Nationale retailers omringen dit pand, inclusief de colocatie van de big box.

Na het met succes doorlopen van de due diligence en milieubeoordeling, werd de portefeuille vrijgegeven voor sluiting.

Over de Alamo Group

De Alamo Group is eigendom van vastgoedbelegger Don Gaube, die actief is in het onderhandelen over koopcontracten, het werken met kredietverstrekkers en het veiligstellen van financiering. De Alamo Group is actief op zoek naar nieuwe eigendommen en investeringen in het hele land.

Over Richart Ruddie

Vastgoedinvesteerder en technologie-ondernemer Richart Ruddie ontwikkelt vastgoed in Zuid-Florida en investeert in commerciële vastgoedtransacties die de potentie hebben om waarde toe te voegen. Hij is een fervent kunstverzamelaar, mede-oprichter van Protos Eyewear, een efficiënte altruïst, een early adopter van cryptocurrency, en bezit eigendommen in Florida, Zuid-Californië, Noord-Californië en in de staat Washington.

Leave a Comment