Burt Polson’s onroerend goed in Napa Valley: de virtuele werelden en de realiteit erachter | Onderneming

BURT POLSON

Virtuele werelden lijken misschien sciencefiction, maar de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in een andere wereld is er. Het gaat veel dieper en breder dan het opzetten van een virtual reality (VR)-bril en het spelen van videogames.

Alle grote technologiebedrijven vechten om het favoriete platform te worden nu de metaverse een deel van ons leven wordt. De Metaverse is een uitbreiding van het internet die een online, always-on, vaak 3D-omgeving ondersteunt met behulp van virtual of augmented reality-headsets of alleen een computer.

De Zoom conference call is geboren

Een Zoom-reünie kan worden gezien als een simplistische dageraad van het nieuwe tijdperk van een VR-ervaring, maar de Metaverse gaat veel verder. Met behulp van een VR-headset kan uw avatar (een digitale weergave van u) tegenwoordig deel uitmaken van een vergadering aan een vergadertafel in een vergaderruimte.

Je kunt het nu ervaren

In de film “Ready Player One” leeft de bevolking in hun metaverse om te ontsnappen aan de sleur van hun wereld. In de film is een van de motivaties om in de Metaverse te zijn de hoop rijkdom te vergaren door een “Easter Egg” te vinden dat door de oprichter in de wereld is verborgen. Het concept is niet ver van wat de Metaverse kan worden.

Mensen lezen ook…

De overeenkomsten met de echte wereld bieden veel kansen. Zoals ik al zei, zijn er een handvol platforms waar je VR kunt ervaren. Velen zijn gericht op gaming, maar de grote technologiebedrijven zetten op veel meer in.

Koop een virtueel perceel en bouw een virtueel gebouw

Je kunt vandaag een virtueel stuk grond kopen voor ongeveer $ 15.000, een huis of een gebouw bouwen en het op de een of andere manier gebruiken. Beroemdheden kopen en bouwen vandaag nog, in de hoop dat je betaalt om hun virtuele huis te bezoeken of ze te zien optreden in een virtueel concert.

Cryptocurrency is het ruilmiddel voor kopen en verkopen in de metaverse. Terwijl de grote spelers zich klaarmaken om als eerste het platform van keuze te creëren, zullen ondernemers nauw profiteren van deze potentiële nieuwe vorm van investering. Overweeg als vastgoedinvesteerder een “kavel” te kopen in de trendy zakenwijk, een virtueel winkelcentrum te bouwen en ruimte te huren bij luxe retailers.

De realiteit van vandaag achter de metaverse

Hoewel deze nieuwe technologie snel in de richting van adoptie gaat, levert het ecosysteem momenteel niet de benodigde snelheid, efficiëntie en schaal.

De groei van cloud computing heeft zijn sector in commercieel onroerend goed gecreëerd, genaamd Large Scale Developments. De grote technologische spelers in cloud computing verleggen de grenzen van grote gebouwen.

Gezien de enorme meer dan 1 miljoen vierkante meter grote verzend- en e-commerce logistieke centra die worden gebruikt door e-commerce giganten, naderen Facebook (nu Meta Platforms), Google, Microsoft en Amazon Web Services datacenters van twee miljoen vierkante meter.

Een enkel datacenter voor cloudcomputing kan 1,5 miljard dollar kosten aan speciale infrastructuur en heeft tot 30 megawatt elektriciteit nodig voor zijn servers. Houd er rekening mee dat één megawatt elektriciteit voldoende is om 750 huizen van stroom te voorzien – een enkel datacenter kan gemakkelijk de behoeften van 75.000 huizen overtreffen. Een enkele cloud computing-provider kan tientallen datacenters over de hele wereld hebben.

Rekenkracht vereist aanzienlijke middelen, en de metaverse van morgen zal exponentieel meer nodig hebben. Het enige dat ons ervan weerhoudt om in een virtuele wereld te leven, is rekenkracht. Ik geef het vijf jaar; China heeft al werkende kwantumcomputers die een miljoen keer sneller zijn.

Green Island Road werd afgesloten na het incident met de gasleiding, waardoor files ontstonden die zich uitstrekten tot de kruising van de weg met Highway 29.Sam Jones
Burt M. Polson is de CEO van ACRESinfo.com, een makelaarskantoor in commercieel onroerend goed, en de CEO van StoneMarkerInvestments.com, een private equity-vastgoedfonds. Bel hem op (707) 254-8000 of e-mail burt@acresinfo.com en burt@stonemarkerinvestments.com.

Leave a Comment