10 spelers met enorme vastgoedportefeuilles

(STAPELAAR) – Beroemde acteurs lijken alles te hebben: uiterlijk, rijkdom, talent en eersteklas onroerend goed op prachtige locaties over de hele wereld. Hun huizen hebben alle voorzieningen en luxe. Voor sommige spelers is onroerend goed echter meer dan een benijdenswaardig landgoed of mega-herenhuis, het is een investering die hun liefde voor het huis en hun ondernemersgeest verenigt. Deze acteurs hebben hun passie voor eersteklas eigendommen genomen en er een serieuze bijzaak van gemaakt.

Meer WRBL-nieuws

UpNest heeft een lijst samengesteld van 10 spelers met enorme vastgoedportfolio’s met behulp van verschillende nieuws-, entertainment- en onroerendgoedsites. Onder hen een met een Oscar bekroonde acteur die zijn huis in Palm Springs voor enkele duizenden dollars per nacht verhuurt aan bezoekers die een beetje glamour willen ervaren; een filmster met commerciële panden waaronder een bekend restaurant met meerdere locaties over de hele wereld; en twee actrices die grote winst maakten door verschillende huizen te verkopen aan andere beroemdheden.

Meer entertainmentnieuws

Of ze nu terugkeren of renoveren, of ze nu van commercieel of residentieel houden, of dat ze eigenaren zijn in dit land of een ander land, deze acteurs hebben buiten hun beroep hun brood verdiend door te investeren in onroerend goed en ze hebben de portemonnee om het te bewijzen.

ROBYN BECK // Getty Images

Leonardo Di Caprio

De Oscarwinnaar is ook een vastgoedgigant met een diverse portefeuille. DiCaprio kocht eind jaren ’90 zijn eerste huis in de Los Angeles-buitenwijk Silver Lake voor 769.500 dollar, die hij vervolgens in 2018 op de markt bracht voor 1,7 miljoen dollar. De gedecoreerde kunstenaar bezit ook eigendommen in New York, Californië en in het buitenland in Belize. Een soort eigenaar, DiCaprio’s verhuur, 432 Hermosa in Palm Springs, is een modern huis uit het midden van de eeuw dat voorheen eigendom was van zangeres en actrice Dinah Shore, met dagtarieven vanaf $ 3.750 per nacht met een minimum van twee nachten. Een van DiCaprio’s meest ambitieuze vastgoedondernemingen, Blackadore Caye, een eiland in Belize, werd in 2005 samen met zijn zakenpartner Jeff Gram gekocht en de acteur is van plan er een milieuvriendelijk resort van te maken.

Steve Jennings // Getty Images

Oprah Winfrey

De multi-getalenteerde actrice en mediamagnaat is ook een vastgoedmagnaat die meerdere huizen bezit. Zijn hoofdverblijfplaats, gelegen in Montecito, Californië, is meer dan $ 100 miljoen waard en omvat verschillende eigendommen op 70 hectare. In 2019 kocht Winfrey het pand van acteur Jeff Bridges naast dat van hem in Montecito. Ze is eigenaar van huizen in Maui, Colorado en de staat Washington. Volgens Celebrity Net Worth zijn Winfrey’s onroerendgoedbezit ongeveer $ 200 miljoen waard.

Aurelien Meunier // Getty Images

Arnold Schwarzenegger

De ster van “Terminator” deed vroeg in zijn carrière een gedurfde investering in onroerend goed toen hij een appartementsgebouw met meerdere units kocht. Door zich in de jaren zeventig tot onroerend goed te wenden, kon Schwarzenegger zich concentreren op zijn acteercarrière en verdiende hij zijn eerste miljoen. De voormalige gouverneur van Californië bezit nog steeds veel commercieel onroerend goed dat hij in Main Street in Santa Monica kocht, net nadat de zwaargewicht vastgoedbelegger Albert Ehringer hem de kneepjes van het vak had laten zien. Tegenwoordig is hij eigenaar van commerciële ruimtes, appartementen en kantoorgebouwen. Hij heeft een geschat vermogen van $ 400 miljoen.

Emma McIntyre // Getty Images

David Charvet

De acteur had succes in de jaren 90 met rollen in “Baywatch” en “Melrose Place”. Charvet zette zijn acteercarrière voort, maar raakte geïnteresseerd in onroerend goed tijdens het bouwen van een huis in Malibu voor zijn gezin. In 2007 was Charvet samen met zijn zakenpartner Nathan Jones mede-oprichter van Jones Builders Group, een in Los Angeles gevestigde full-service ontwikkelaar en bouwer van luxe huizen. Charvet kocht ook verschillende vastgoedbeleggingen. Het bedrijf stond hem toe zijn eigen huizenlijn te ontwikkelen, bekend als Charvet Estates.

James Devaney // Getty Images

Ellen DeGeneres

Actrice, cabaretier en talkshowhost Ellen DeGeneres verkoopt luxe vastgoed en heeft een volledige vastgoedportefeuille verworven. Enkele van haar meest winstgevende salto’s zijn een landgoed in Montecito, Californië, een landgoed dat ze in 2017 kocht voor meer dan $ 7 miljoen en minder dan een jaar later voor $ 11 miljoen verkocht, en een flip-over in 2014. die $ 15 miljoen opbracht. Zij en zijn vrouw, Portia de Rossi, hebben sinds 2003 meer dan 20 eigendommen gekocht, geretourneerd en verkocht. DeGeneres’ eerste ommekeer was een Spaanse bungalow in West Hollywood. “Het eerste wat ik deed toen ik geld verdiende, was een huis kopen”, vertelde DeGeneres aan Architectural Digest. Ze koopt vaak de huizen van andere beroemdheden, zoals ze deed in 2011 toen ze het huis van Brad Pitt in Malibu kocht voor 11 miljoen dollar en het een jaar later verkocht met een winst van 1 miljoen dollar.

James Devaney // Getty Images

Jennifer Aniston

In 2018 vertelde Jennifer Aniston aan Architectural Digest: “Als ik geen actrice was, zou ik ontwerper willen worden. De ster “Friends” koopt niet alleen eigendommen, ze drukt op elk pand haar eigen stempel. Haar echtelijke woning met Brad Pitt in Beverly Hills werd gekocht voor $ 13,1 miljoen en verkocht voor $ 28 miljoen met verschillende toevoegingen aan het pand, waaronder een filmzaal, een tennisbaan en een gastenverblijf. Ohana, nog een van zijn eigendommen in Beverly Hills, werd verkocht voor $ 36 miljoen, waarmee de acteur een klein fortuin verdiende. De oorspronkelijke aankoopprijs was $ 13,5 miljoen. Aniston bezit ook eigendommen in New York City, hoewel ze in 2012 twee appartementen in Manhattan met verlies heeft verkocht, wat bewijst dat onroerend goed zeker zijn ups en downs heeft.

Amy Sussman // Getty Images

Brad Pitt

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben samen verschillende eigendommen gehad, waaronder een Frans kasteel, een landgoed in Londen en een herenhuis in New Orleans. Pitt investeerde ook in een casino in Las Vegas met Rande Gerber (de echtgenoot van Cindy Crawford) en zijn vriend en collega-acteur George Clooney. Het project kwam nooit tot wasdom, maar het trio wist het 25 hectare grote land voor $ 202 miljoen aan Starwood Hotels and Resorts te verkopen nadat het het land voor $ 90 miljoen had gekocht. In 2016 zou Pitt een resort openen in de stad Zablace, Kroatië. Hij was van plan een geplande gemeenschap te creëren met een hotel, restaurant en golfbaan die milieuvriendelijk zou zijn, maar het ging niet zoals gepland en het resort kwam er nooit.

Taylor Hill // Getty Images

Robert De Niro

Niet alleen bezit Robert De Niro woningen in New York en Londen, de talentvolle acteur heeft ook geïnvesteerd in commercieel vastgoed. De ijverige zakenman is mede-eigenaar van restaurant Nobu, dat vestigingen heeft in Dubai, Los Angeles, New York, Moskou, Monte Carlo en Londen. Nobu is niet het enige restaurantbedrijf van De Niro, want ze hebben ook Tribeca Grill in New York City. De Niro werkt momenteel aan de Nobu Beach Inn op het kleine Caribische eiland Barbuda, die naar verwachting in 2023 zal openen en villa’s met één tot vier slaapkamers zal aanbieden.

Christopher Polk // Getty Images

Diane Keaton

Oscar-winnende actrice Diane Keaton heeft een acteercarrière van tientallen jaren, maar ze is ook een serieuze vastgoedspecialist die huizen koopt, renoveert en verkoopt. Haar vader, een makelaar en ingenieur in onroerend goed, was ook geïnteresseerd in woningverbetering, en misschien heeft ze het een en ander van hem geleerd. Keaton’s huizen zijn vaak te zien in Architectural Digest en het is bekend dat de acteur huizen verkoopt aan andere beroemdheden. Onder hen Ryan Murphy, die een Spaanse koloniale opwekking kocht van Beverly Hills tot Keaton, en actrice Christina Ricci, die het Samuel-Novarro House kocht, een monument in Los Feliz. .com / safeframe / 1-0-38 / html / container .html

Michael Loccisano // Getty Images

Rupert grijns

Niet langer alleen Harry Potter’s sidekick en beste vriend Ron Wemel, Rupert Grint is miljoenen waard. De acteur bezit een vastgoedportefeuille ter waarde van meer dan $ 30 miljoen, die kan worden herleid tot zijn drie eigendommen in Hitchin, Luton en anderen in Engeland. Na zijn geliefde rol in de “Harry Potter”-films had de acteur niet hetzelfde succes in de industrie, maar sindsdien heeft hij een talent ontwikkeld voor het kopen van onroerend goed in het VK. Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op UpNest en werd geproduceerd en gedistribueerd in samenwerking met Stacker Studio.

Leave a Comment