Salarissen, belastingen, onroerend goed, scholen

Openbare archieven zijn essentiële hulpmiddelen die we gebruiken om onze dagelijkse rapportage op te bouwen. Toegang tot deze documenten, databases, kaarten en spreadsheets stelt ons in staat, als hoeders van het publieke vertrouwen en journalisten die onvermoeibaar werken om licht te werpen op hoe de overheid overheidsgeld gebruikt, om onze gemeenschappen en onze lezers in heel New Jersey beter van dienst te zijn.

Net zoals deze documenten belangrijk zijn voor ons werk, zijn ze belangrijk voor onze lezers en abonnees.

Met trots presenteren we NJ Records, een digitale database met openbare registers die inwoners van New Jersey kan helpen beter te begrijpen hoe hun gemeenschappen werken.

Onder de documenten die we aan onze lezers kunnen presenteren, zijn openbare documenten en databases die salarissen van openbare werknemers, onroerendgoedbelastingen en kadasters, misdaadstatistieken en belangrijke gegevens over scholen, openbare en openbare instellingen voor hoger onderwijs in New Jersey delen.

Hier is een overzicht van de soorten gegevens die u veilig kunt verkennen en doorzoeken via NJ Records:

NJ Records, onze openbare archiefdatabase van USA TODAY Network, biedt inwoners van New Jersey waardevolle hulpmiddelen om hun gemeenschappen beter te begrijpen.

openbare loonlijst

Wij houden databases bij van deze en andere openbare loonlijsten:

federale werknemers

U.S. Postal Service-medewerkers

Staatsmedewerkers in alle afdelingen, afdelingen en autoriteiten van de staat

NJ Transit medewerkers

Medewerkers van de NJ Sports and Exhibition Authority

Medewerkers van het Havenbedrijf

Schoolgegevens

Ouders in New Jersey willen geïnformeerd worden over hoe hun leerlingen navigeren in openbare onderwijssystemen. Deze databases kunnen helpen:

Leraar salarissen

Salarissen van werknemers in het openbaar hoger onderwijs

Salarissen van Rutgers-medewerkers

Onroerende voorheffing, belastingplannen en onroerendgoedtransacties

Eigenwoningbezit is essentieel voor het succes van onze voorstedelijke gemeenschappen. Deze datasets kunnen huiseigenaren en belastingbetalers helpen:

NJ aanslagen onroerend goed en belastingen

Verkoop onroerend goed NJ

Historie onroerendezaakbelasting per gemeente

Steun onze journalistiek

Zonder deze datasets zou het aanzienlijk moeilijker zijn om onze gemeenschappen in New Jersey te dekken. U, onze lezers, steunt ons werk met uw abonnementen. Als je dat nog niet hebt gedaan, nodigen we je uit om je vandaag nog in te schrijven.

Leave a Comment