Navigeren door de spanning tussen geneeskunde, onroerend goed en alles betalen

SCOTTSDALE, AZ – In wat een transformatief jaar is geweest voor de gezondheidszorg, kwamen vorige week meer dan 250 nationale industrieleiders persoonlijk bijeen op de GlobeSt. Zorgvastgoedconferentie in Scottsdale, AZ. En terwijl veel sessies de kansen in deze activaklasse bespraken, besprak ten minste één de spanningen die kunnen bestaan ​​tussen het beoefenen van geneeskunde en het daadwerkelijk betalen ervan.

Volgens Angie Weber, Senior Vice President bij CBRE, heeft gezondheid twee snelheden… Langzamer en langzamer. “Covid heeft een nieuwe toegevoegd… de langzaamste. Je hebt de artsen die willen wat ze willen en je hebt de financiële mensen waar een plan moet zijn voordat er iets wordt gedaan. Wie er als beste uit de bus komt, hangt af van het systeem en de staat.

Jon Boyajian, directeur van Echo Real Estate Capital, zegt dat er ook een confrontatie is in het ziekenhuis tussen de operationele groep en de financiële groep. “Hun plannen voor kapitaal en uitbreiding werden tijdens Covid echt op zijn kop gezet”, zei hij. “De financiële mensen willen alle huisartsgeneeskunde- en zorgverlenergroepen verplaatsen naar gebouwen die ze al bezitten, en de mensen van de operatie zeggen: ‘Niet wachten, deze gebouwen staan ​​op een goede locatie en zijn geweldige faciliteiten’, enz. Waarom deze praktijken verplaatsen? ‘”

Over wat de toekomst voor die ruimtes in petto heeft, zei Weber dat ze gelooft dat de systemen hun ruimte binnen de vier muren van hun ziekenhuis anders zullen gaan gebruiken dan vroeger. “Wat Covid heeft aangetoond, is dat ze het zich niet kunnen veroorloven om geen operatie te ondergaan omdat andere patiënten te ziek zijn. Ik denk dat we zullen zien dat ze de komende vijf tot tien jaar dingen uit het moederschip zullen verwijderen en in de buurt zullen plaatsen. Ze voegde eraan toe dat “je een ander gebruik van de ruimte binnen de ziekenhuismuren zult zien, omdat ze geen keus hebben. Ze moeten geld verdienen en vaak zijn electieve operaties de manier waarop ze het doen. De gedragsmatige gezondheidskant zal zeker ook meer een trend zijn. ”

Toen hij overschakelde op de flexibiliteit van de zorgruimte, zei Boyajian dat alle artsen met wie zijn bedrijf sprak, de voorkeur zouden geven aan grotere onderzoekskamers zodat mensen zich kunnen verspreiden. Ze zeiden ook dat ze zouden willen dat er grotere of meerdere pauzeruimtes zouden worden toegewezen aan verkopers, personeel en beheerders. “De footprint zal in de toekomst groeien omdat ze willen en moeten uitbreiden. “

Weber voegde toe: “Je hebt nu twee dingen … je hebt de artsen en degenen die ze bezitten. De afgelopen jaren is er een echte strijd geweest over wat artsen willen en wat de realiteit is. Ik denk dat Covid de omvang van veel ruimte zal vergroten, maar ik denk ook dat het een herbeoordeling zal zijn van hoe ze dingen doen’, zei ze.

Al deze veranderingen en zelfs het plaatsen van zoveel mogelijk statistieken op zoveel mogelijk plaatsen kost middelen en geld en het zijn niet alleen systemen, ”zei Weber. “Er is veel durfkapitaal in de zorg gegaan. Ze worden overal groot, of het nu 3000 vierkante voet of 15.000 vierkante voet ruimte is, en ze planten vlaggen op plaatsen zoals vruchtbaarheidsgroepen, oncologiegroepen en meer. Aan de systeemkant hebben sommigen meer financiële middelen dan anderen.

Boyajian voegde eraan toe dat private equity-bedrijven niet alleen een investering doen en erop zitten. “Ze doen een investering en willen groei zien. Het mooie is dat de private equity-groepen wanneer ze kunnen samenwerken met agile ontwikkelingsgroepen, ze sneller kunnen uitschalen, en dan zijn het landschap en het netwerk er.

Bekijk andere gerelateerde items die je misschien hebt gemist van het onderstaande evenement.

Onderscheid u van de dokterspraktijk met de juiste mix van huurders

Het perfecte zorgportfolio in een postpandemische toekomst

New Capital kijkt naar de gedragsruimte

Gegevensanalyse helpt de bredere strategie van Healthcare CRE, niet de Bullseye

Bericht aan investeerders: niet alle onrustige kantoren zouden MOB’s moeten zijn

Kantooractiva zijn verduisterd als een medische praktijk te koop

Leave a Comment