Mosaic Homebuilding Tech Survey vindt dat 83% van de vastgoedsector technologische oplossingen zoekt voor woningbouw

FENIKS–(COMMERCIEEL DRAAD:) – Mosaic Building Group (“Mosaic”), een bouwtechnologieplatform voor de woningbouwsector, heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt van zijn Enquête over woningbouwtechnologie, die het gebruik van woningbouwtechnologie en het sentiment meet van vastgoedprofessionals in de zuidwestelijke Amerikaanse staten Arizona, Californië, Colorado, New Mexico, Texas en Utah.

De 600 respondenten zijn ondervraagd tussen 4 augustus en 24 oktober 2021. Het zijn vastgoedprofessionals van 25 tot 54 jaar en ouder, waarbij meer dan 40% van de respondenten rechtstreeks voor of met de bouwsector werkt. De belangrijkste resultaten van het onderzoek zijn als volgt:

  • 92% van de ondervraagden zei dat het belangrijk is om technologische diensten, zoals softwareproducten, te gebruiken bij het bouwen van een huis;

  • 83% van de ondervraagden zei dat ze waarschijnlijk nieuwe technologische producten zullen onderzoeken tijdens het bouwen van huizen; en,

  • 72% van de ondervraagden zei dat ze waarschijnlijk in de komende 12 maanden op zoek zouden gaan naar huizen die gebouwd zijn met technologische producten; en,

  • 92% van de ondervraagden zei dat het belangrijk is om technologische producten te gebruiken die efficiëntie opleveren in het woningbouwproces, en 84% zegt dat ze deze producten waarschijnlijk zullen gebruiken.

“Het sectoronderzoek bevestigde veel van wat we het afgelopen jaar uit de eerste hand hebben ervaren: huizenbouwers zijn klaar voor technologie”, zegt Salman Ahmad, CEO en mede-oprichter van Mosaic. “We zijn verheugd om te blijven samenwerken met onze industriële partners om hen te helpen hun zakelijke doelen te bereiken door middel van technologie, vooral omdat we allemaal te maken hebben met voortdurende uitdagingen in de toeleveringsketen en inventaris. ”

Mosaic is de toonaangevende algemene technologieaannemer voor residentiële ontwikkelingsprojecten op productieschaal. Hun technologie en team leveren waarde gedurende het hele bouwproces, van ontwerp tot constructie en garantie. Het bedrijf schat dat het de doorvoer van het bouwproces met wel 30 procent heeft verhoogd.

Het bedrijf sloot onlangs zijn Series B-financiering, ondersteund door durfkapitalisten zoals Andreessen Horowitz, Peak State Ventures, Building Ventures, Founders Fund, Greylock Partners, Innovation Endeavours, Thrive Capital en 8VC, en ze hebben onlangs hun activiteiten in Arizona uitgebreid van Prescott en Flagstaff naar Phoenix en Tucson.

Het bedrijf werkte vorig jaar samen met een strategisch pilot-partnerschap van $ 100 miljoen met de regionale huizenbouwer Mandalay Homes om Jasper in de Prescott Valley te bouwen, evenals een afzonderlijk partnerschap met Vintage Partners om Sky Cottages te bouwen, een eengezinswoning met 200 eenheden te huur. woonproject.

Bezoek https://bit.ly/3D9uN49 voor meer informatie over de resultaten van Mosaic Enquête over woningbouwtechnologie.

Over Mozaïek

Mosaic is bouwsoftware voor het bouwen van bouwtechnologie om woningbouw schaalbaarder te maken. Het bedrijf opereert als een digitale algemene aannemer om bouw- en aanverwante diensten te leveren aan woningbouwers en woningontwikkelaars, waardoor ze hun bouwprocessen en gerelateerde behoeften kunnen overdragen aan het platform en het team. Het platform van Mosaic standaardiseert het bouwproces, niet huizen, waardoor ze plaatsen kunnen bieden waar mensen van houden en betere gemeenschappen kunnen creëren.

Ontdek hoe Mosaic zijn constructie verbetert op www.mosaic.us en volg @mosaicbuilders op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram.

Leave a Comment