MONMOUTH REAL ESTATE INVESTMENT CORP: Wijziging van bestuurders of hoofdfunctionarissen, financiële overzichten en documenten (formulier 8-K)

Punt 5.02: Vertrek van bestuurders of bepaalde functionarissen; verkiezing van bestuurders; Benoeming van bepaalde functionarissen; Compenserende bepalingen van bepaalde agenten.

Bij 3 december 2021, Monmouth Real Estate Investment Company (het “Bedrijf”) en Kevin Miller, de Chief Financial Officer van het bedrijf, is een arbeidsovereenkomst aangegaan, van kracht 1 januari 2022, met vermelding van de voorwaarden van die van de heer Miller gebruik maken van. De arbeidsovereenkomst heeft een initiële looptijd die afloopt op: 31 december 2024, tenzij anders opgezegd, en wordt stilzwijgend verlengd en verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar, op voorwaarde dat geen van beide Meneer Miller evenmin geeft het Bedrijf de andere partij een schriftelijke kennisgeving aan de andere partij die ervoor kiest om de arbeidsovereenkomst niet te verlengen of te verlengen ten minste 90 dagen vóór het verstrijken van de initiële termijn of een verjaardag daarvan. De arbeidsovereenkomst voorziet in een minimum jaarsalaris van $ 700.000 voor het eerste jaar, $ 735.000 voor het tweede jaar en $ 771,750 voor het derde jaar. Meneer Miller komen in aanmerking voor jaarlijkse contante bonussen, met een streefbedrag van
$ 167.500, op basis van het behalen door de Vennootschap van bepaalde prestatiedoelstellingen gespecificeerd in de Arbeidsovereenkomst zoals bepaald door het Remuneratiecomité van de Raad van Bestuur van het Bedrijf (het “Bezoldigingscomité”). Meneer Miller zullen ook in aanmerking komen voor aandelentoekenningen van maximaal 12.500 beperkte aandelen per jaar op basis van het behalen van prestatiedoelstellingen zoals bepaald door het Compensatiecomité.

Op grond van de arbeidsovereenkomst, indien: die van de heer Miller het dienstverband wordt beëindigd door het Bedrijf zonder opgaaf van reden (zoals gedefinieerd in de arbeidsovereenkomst) of door Meneer Miller om een ​​goede reden (zoals gedefinieerd in de arbeidsovereenkomst), zal het Bedrijf blijven betalen aan: Meneer Miller zijn basissalaris plus zijn beoogde jaarlijkse contante bonus voor de langste van de twee (s) resterende duur van de arbeidsovereenkomst alsof er geen beëindiging van het dienstverband heeft plaatsgevonden (na toepassing van de verlengingsbepaling dit), maar in geen geval voor een periode van tijd van meer dan drie jaar of (y) één jaar, in elk geval betaald in overeenstemming met de reguliere beloningspraktijken van de Vennootschap.

De arbeidsovereenkomst bepaalt dat in het geval van een wijziging van zeggenschap over de onderneming, Meneer Miller heeft het recht de arbeidsovereenkomst te verlengen en te vernieuwen voor drie jaar vanaf de datum van de controlewijziging. Bovendien, op voorwaarde dat: Meneer Miller actief in dienst is van de Vennootschap vanaf de voltooiing van een controlewijziging, Meneer Miller heeft het recht om deel te nemen aan het Executive Management Trade Bonus Plan, indien aangenomen, in overeenstemming met de voorwaarden van genoemd Executive Management Trade Bonus Plan.

De arbeidsovereenkomst bepaalt ook dat: Meneer Miller zullen bepaalde gebruikelijke voordelen ontvangen, waaronder betaalde vakantie, gezondheidsvoordelen en het recht om deel te nemen aan het 401 (k)-plan van het Bedrijf.

De bovenstaande samenvatting van de arbeidsovereenkomst is in zijn geheel gekwalificeerd door te verwijzen naar de tekst van de arbeidsovereenkomst, die als Bijlage 10.1 is gedeponeerd en hierin door verwijzing is opgenomen. 2

Post 9.01 Jaarrekening en bewijsstukken.
(d) Exhibits.Exhibit No.

10.1      Employment Agreement, dated December 3, 2021, between Monmouth Real
       Estate Investment Corporation and Kevin Miller

104      Cover Page Interactive Data File (embedded within the Inline XBRL
       document)
 3

© Edgar online, bron Previews

Leave a Comment