Missoula Pastor moet stoppen met onroerend goed: CEO van de LGBTQ + Alliance

Parttime officier Pastor Brandon Huber is onder vuur komen te liggen nadat zijn kerk de banden met een voedselhulpprogramma had verbroken dat de Pride Week promootte. Ryan Weyandt, CEO van The LGBTQ + Real Estate Alliance, legt uit waarom “het tijd is om op te treden en Huber uit de gelederen van makelaars te verwijderen”.

Brandon Huber, parttime makelaar en predikant in Missoula, MT, behoort niet tot onze branche. Duidelijk en eenvoudig.

De afgelopen dagen, Marian McPherson van Inman schreef over Huber. Huber, die lid is van de National Association of Realtors, de Montana Association of Realtors en de Missoula Organization of Realtors, en is aangesloten bij Windermere Real Estate, trok de steun van zijn congregatie voor een voedselhulpprogramma uit de regio terug vanwege de promotie trots van deze groep. LGBTQ + week en rechten.

Een lid van het publiek diende vervolgens een ethische klacht in tegen Huber bij de Missoula Organization of Realtors, waarbij hij aanvoerde dat hij de ethische code van de National Association of Realtors had geschonden. Zoals u weet, verbiedt sectie 10 discriminatie van leden op basis van seksuele geaardheid, genderidentiteit en andere categorieën. Nu verbiedt het ook haatzaaien.

Huber daagde de Missoula Organization of Realtors voor de rechter om de ethische code ongedaan te maken. Dit is wat zijn advocaat tegen de lokaal nieuws, “De regel inzake haatzaaien op onroerend goed heeft tot doel christenen uit de vastgoedsector te zuiveren. Als je een christen bent die gelooft in de manier waarop tientallen miljoenen Amerikaanse christenen homoseksualiteit slecht maken, dan kun je gewoon op geen enkele manier betrokken raken als makelaar in onroerend goed, met het soort verbod op haatzaaiende uitlatingen dat er bestaat.

Het is razend. Hoewel je het recht hebt om vrouwonvriendelijk, racistisch en/of anti-LHBTQ+ te zijn, ben je niet hebben het recht om tegelijkertijd makelaar in onroerend goed te zijn. De LGBTQ+ Real Estate Alliance ziet dit niet als een religieuze discussie. Het is evenmin een discussie over haatzaaien. Maar het is – zeer zeker – een probleem van discriminatie en waarschijnlijk intimidatie.

Als Hubers advocaat lid was van de NAR, zou zijn tirade zeker neerkomen op haatzaaien, net als zijn aanhanger, de senator van de staat Montana. Therese Manzella die een bijeenkomst voor Huber bijwoonde en onder andere gekke dingen zei: “Mijn recht om een ​​rechtvaardig leven te leiden op basis van mijn oprechte overtuigingen houdt niet op waar hun keuze om een ​​slecht leven te leiden begint.”

Maar terug naar Huber en zijn discriminatie.

Als de nu al sprak met een liefhebber van onroerend goed of iemand wist dat hij in onroerend goed zat of kwam naar hem toe met onroerendgoedkwesties, zorgen of zakelijke behoeften vanwege zijn positie in de gemeenschap, hij is net als de rest van ons. Zijn leven versmelt met zijn vastgoedactiviteit. En dus heeft hij als lid van NAR duidelijk de ethische code geschonden.

Overweeg deze scenario’s. Als hij rond 17 juni zijn kerk uit de voedselbank haalde vanwege haar activiteiten, zouden we dat dan geen discriminatie noemen? Hoe zit het met de Spaanse erfgoedmaand? Of Chinees Nieuwjaar? Natuurlijk zouden we dat doen! Dus waarom is zijn afkeer van de LGBTQ+-gemeenschap en Pride Month niet anders? Het is niet!

De Missoula Organization of Realtors heeft een flagrante fout gemaakt door Huber’s ethische hoorzitting uit te stellen totdat de rechtszaak is geregeld. Kortom, ze creëerden een vergunning om openlijk te discrimineren en de ethische code van de NAR te schenden zolang de overtreder dreigt of juridische stappen onderneemt. Waarom regels als je ze niet handhaaft?

We dringen er bij NAR-president Leslie Rouda Smith, NAR CEO Bob Goldberg, NAR-leiding en de vastgoedgemeenschap sterk op aan om samen te werken met de Missoula Organization of Realtors om ethisch horen voorop te stellen.

Er is geen plaats in onze branche voor mensen zoals Huber, en we zullen blijven werken om ervoor te zorgen dat discriminerend gedrag jegens onze gemeenschap – in alle aspecten van huisvesting – naar behoren wordt aangepakt.

Sinds de moord op George Floyd hebben onze industrie en de rest van de natie vooruitgang geboekt bij het goedmaken van jarenlange verwaarlozing. De term DCI – diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie – wordt meermaals genoemd. NAR en vastgoedentiteiten in het hele land besteden tijd, geld en energie aan een beter begrip van de behoeften van diverse groepen werknemers en consumenten, waaronder LGBTQ+-mensen.

Het is een van die momenten waarop we de actie moeten zien. Zodra echte betrokkenheid binnen de diverse industrie begint, is er geen weg meer terug. De inspanningen van DCI kunnen geen lippendienst zijn. Het is tijd om op te treden en Huber uit de gelederen van makelaars te verwijderen. Vlug.

Het lidmaatschap van de bovengenoemde organisaties is niet vooraf vastgesteld. Het is ook niet het recht om jezelf een makelaar te noemen. Hij verbrak de verbonden die wij nakomen. We moeten nu handelen.

De LGBTQ + Real Estate Alliance is een 501 (c) 6 non-profitorganisatie die zich inzet voor het versterken van de LGBTQ + -gemeenschap op weg naar eigenwoningbezit door middel van belangenbehartiging namens de gemeenschap over problemen met huisvesting. The Alliance, opgericht in juni 2020, is een wereldwijde organisatie die ernaar streeft het arbeidsleven van haar leden te verbeteren via een Alliance-verwijzingsgemeenschap die openstaat voor het publiek. Voor meer informatie bezoek real estate Alliance.org.

Ryan Weyandt is de CEO van The LGBTQ + Real Estate Alliance, een 501 (c) 6 non-profitorganisatie die zich inzet voor het versterken van de LGBTQ + -gemeenschap op weg naar eigenwoningbezit door namens de gemeenschap te pleiten voor huisvestingskwesties. The Alliance, opgericht in juni 2020, is een wereldwijde organisatie die ernaar streeft het arbeidsleven van haar leden te verbeteren via een Alliance-verwijzingsgemeenschap die openstaat voor het publiek.

Leave a Comment