Million Dollar Listing-ster Josh Flagg schrijft de groei van luxe onroerend goed toe aan meer geld in portefeuilles

De markt voor luxe onroerend goed blijft een exponentiële vraag ervaren, en Josh Flagg, ster van de Million Dollar Listing Los Angeles, vertelde The Claman Countdown dat mensen die het extra geld te besteden hebben, op krediet zijn.

“Het komt erop neer dat er veel geld beschikbaar is”, zei hij. “Mensen hebben geld en ik weet niet waar het ineens vandaan komt… Je denkt dat tijdens een pandemie, weet je, het laatste wat je denkt dat mensen zouden doen, is een goed onroerend goed kopen. Het is totaal contra-intuïtief.”

Flagg herhaalde dat hij niet weet waar de extra cashflow vandaan komt, maar het is duidelijk dat kopers bereid zijn het uit te geven.

HUIZEN IN DE HAMPTONS: EEN KIJK OP LONG ISLAND LUXE VASTGOED

“Het is verbazingwekkend”, zei hij. “En onthoud dat de markt in New York een minuutje laag was. Bedenk dat hij vlak voor COVID slap was. En toen leek hij gek.”

Volgens Flagg is de toestand op de vastgoedmarkt blijkbaar onvoorspelbaar en zit iedereen die anders beweert er ‘vol’ van.

“Er is geen antwoord”, zei hij. “Ik bedoel – het kan morgen eindigen. Het kan nog 10 jaar doorgaan.”

Sinds eerder in de pandemie, toen stadsbewoners massaal naar de buitenwijken stroomden en de vraag duidelijk dringend was, zei Flagg dat er weinig was veranderd. Zelfs in de belangrijkste markt in Beverly Hills zijn de voorraden nog steeds laag.

KRIJG FOX BUSINESS ONDERWEG DOOR HIER TE KLIKKEN

De afgelopen week zei Flagg dat hij vier vertoningen had op een huis van $ 30 miljoen, wat vrijwel ongehoord is in deze hoge prijsklasse.

“Ik heb nog nooit in mijn leven vier projecties op het huis van $ 30 miljoen gehad,” zei hij. “Omdat er gewoon niet zoveel kopers zijn voor deze prijs … daarom hebben mensen zo’n moeite om huizen te krijgen omdat ze links en rechts worden overboden.”

Flagg promoot zijn nieuwe spin-off “Million Dollar Listings Los Angeles: Josh and Josh”, die ingaat op het persoonlijke en professionele leven van Flagg en zijn vastgoedpartner en voormalige aartsvijand Josh Altman.

“Het heeft lang geduurd voordat we bij elkaar kwamen. Maar nu, weet je, zijn we beste vrienden,” zei hij. “We wonen een paar straten van elkaar vandaan. We bellen drie keer per dag. We doen veel zaken samen. En deze show is, denk ik, ook anders dan” Million Dollar Listing “omdat het echt gericht is . op advertenties buiten Los Angeles.”

KLIK HIER OM MEER TE LEREN OVER FOX BUSINESS

Leave a Comment