ITU Institute en Kaplan werken samen om ITU Institute vastgoedschool te creëren

Miami, FloridaOUT Instituut, de wereldwijde technologieleider op het gebied van video-on-demand cursussen en door instructeurs geleide certificeringen, is een samenwerking aangegaan met Kaplan, een van ‘s werelds meest diverse internationale onderwijsorganisaties, om de ITU Institute Real Estate School, een ultramodern e-learning trainingsplatform voor onroerend goed.

“De leiders van OUT Instituut zijn zeer verheugd om samen te werken met Kaplan Real Estate Education, dat nationaal wordt erkend voor zijn online training en traditionele educatieve diensten, “zei Jorge Reyes Jr., voorzitter en CEO, OUT Instituut.

De vastgoedschool van het ITU Institute zal dienen als een facilitator voor veel potentiële studenten, professionele volwassenen, makelaars en makelaars, met de inzet van een sterke relatie en een positieve synergie tussen beide, OUT Instituut en Kaplan.

OUT Instituut is een pleitbezorger voor Massive Open Online Courses (MOOC’s), die voor iedereen toegankelijk zijn en een betaalbare en flexibele manier bieden om van overal ter wereld te leren.

Daarom zullen de gepatenteerde Learning Management Systems (LMS) van beide instellingen de manier veranderen waarop de vastgoedgemeenschap toegang krijgt tot de regelgevende training en opleiding die nodig zijn voor de complexe vastgoed-, zakelijke en technologische operaties van vandaag.

Dankzij dit nieuw opgerichte partnerschap, ITU Institute Real Estate School zal een door de staat goedgekeurd pre-licentieprogramma en permanente educatie aanbieden, via het Kaplan Real Estate Education LMS, voor aspirant-makelaars en -makelaars, en voor hun permanente educatie.

Kaplan Real Estate Education’s Het platform biedt verschillende onderwijsvormen, waaronder thuis-, online- en livelessen, samen met flexibele uren en een brede selectie van door de staat goedgekeurde cursussen en pakketten.

Terwijl het aanbod op het gebied van vastgoedonderwijs wordt uitgebreid, OUT Instituut zal doorgaan met het bieden van verdere opleidingsmogelijkheden op het gebied van beheer van zakelijke vaardigheden, softwareontwikkeling, projectbeheer, Algemene ontwikkeling van vaardigheden, productiviteit van kantoorbeheer, computernetwerk, cyberbeveiliging en cloudbeheer,

Professionele volwassenen en studenten hebben toegang tot veel onderwijsgebieden met kunstmatige intelligentie en geautomatiseerde technologie, volledig beschikbaar op OUT Instituut.

OUT Instituut is sinds 2019 een actieve zakenman en zal toezicht blijven houden op de meest recente marketingstrategieën en -inspanningen met Kaplan Real Estate Education terwijl we een sterk nationaal studentenplatform bouwen, “zei Gisselle Capote, marketing directeur, OUT Instituut.

Kaplan Real Estate Education is de belangrijkste full-service opleider van het land en biedt onroerendgoedlicenties, examenvoorbereiding en cursussen voor permanente educatie. Hun licentie- en examenvoorbereidingscursussen zijn de meest actuele en nauwkeurige cursussen die beschikbaar zijn en weerspiegelen direct wat kandidaten zullen ervaren op staatsexamens voor licenties.

Kaplan Real Estate Education-instructeurs zijn professionals uit de industrie die niet alleen sollicitanten door de cursusinhoud leiden, maar ook helpen de basis te leggen voor een succesvolle carrière in onroerend goed. Dit zijn marktgevoelige permanente educatieprogramma’s die vastgoedprofessionals gedurende hun hele loopbaan in de voorhoede van de branche houden.

Zeker OUT Instituut

Miami, Florida-gebaseerd OUT Instituut is de wereldwijde technologieleider op het gebied van video-on-demand cursussen en door instructeurs geleide certificeringen.

OUT Instituut werd opgericht na COVID-19 om de uitdagingen aan te gaan die door deze wereldwijde pandemie zijn ontstaan. Gemaakt met één doel voor ogen: mensen helpen omgaan met veranderingen en de kennis en vaardigheden opdoen die ze nodig hebben om te concurreren in de 21e eeuw.

OUT Instituut biedt meer dan 1.500 leermodules en meer dan 300 video-on-demand cursussen, exclusief om volwassenen en professionele studenten te helpen bij het behalen van Professional Development Units (PDU’s), Continuing Education Units (CEU’s), een permanente beroepsopleiding (CPE) en certificaten van voltooiing.

MEER DAN EEN MILJOEN GEBRUIKERS WERELDWIJD VIA ONZE ZAKELIJKE PARTNERS

Bewezen video-on-demand leren: onze zakelijke partners hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van leeroplossingen sinds 1999, en bieden studenten de beste videoconferenties voor instructeurs met de nieuwste technologische trends op het gebied van inhoudsontwikkeling en levering om een ​​unieke leerervaring te helpen creëren.

Ga voor meer informatie naar www.uitinstitute.com

Over Kaplan

Fort Lauderdale, FloridaKaplan biedt particulieren, universiteiten en bedrijven een breed scala aan educatieve diensten, waaronder hoger en beroepsonderwijs, examenvoorbereiding, taaltraining, bedrijfs- en leiderschapstraining, studentenwerving, online activering en andere universitaire ondersteunende diensten.

Kaplan is actief in bijna 30 landen en bedient jaarlijks bijna 1,1 miljoen studenten en heeft samenwerkingsverbanden met meer dan 2.000 universiteiten, hogescholen en scholen/schooldistricten, en meer dan 4.000 bedrijven wereldwijd. Kaplan is een dochteronderneming van Graham Holding Company (NYSE: GHC).

Ga voor meer informatie naar kaplan.com.

Media contact

Maatschappij Naam: UIT INSTITUUT

Contact: Jorge Reyes Jr., CEO en oprichter

E-mail: Info@uitinstitute.com

Telefoon: +1 (866) 797-2044

Land: Verenigde Staten

Website: www.uitinstitute.com

Bron: www.abnewswire.com

.

Leave a Comment