Hillside La Jolla huis met 18-persoons jacuzzi vermeld voor $ 4,3 miljoen

LA JOLLA, Californië .– Een groot landgoed in La Jolla, omringd door volwassen palmbomen op een heuvel met uitzicht op de Stille Oceaan, wordt deze week geveild.

De huidige vraagprijs voor het onroerend goed aan 6617 Muirlands Drive is $ 4,3 miljoen.

Het huis in mediterrane stijl van 5.182 vierkante meter heeft vijf slaapkamers, zes badkamers op ongeveer een halve hectare grond, volgens de lijst van Concierge Auctions. Het heeft twee balkons met uitzicht op de oceaan en de canyon, een keuken van de chef-kok met granieten werkbladen en een hot tub buiten die plaats biedt aan maximaal 18 personen.

Een landgoed met vijf slaapkamers en zes badkamers in La Jolla, Californië, wordt op 10 december 2021 geveild. Het pand, gelegen op 6617 Muirlands Drive, wordt momenteel vermeld op $ 4,3 miljoen. (Foto’s met dank aan Concierge Auctions)

Bob Buttaro, bedrijfsontwikkelaar voor het veilingbedrijf voor luxe onroerend goed, zei dat degenen die het pand hebben bezocht opmerkingen hebben gemaakt over de ingebouwde open haard op het hoogste niveau van het huis, waardoor een gemeenschappelijke ruimte voor bezoekers wordt gecreëerd.

Hij merkte ook op dat het licht in het huis een grote trekpleister is.

“Het is daar heel briljant”, zei Buttaro. “We hadden een paar dagen in San Diego, waar je ‘s ochtends de zeelaag krijgt en die eraan blijft plakken. Zonder de lichten aan is het nog steeds erg helder en trekt het kleuren en dakramen aan.

Verder zei Buttaro dat het huis in een “zeer wenselijke en hechte gemeenschap” woont. Het ligt ten zuiden van het natuurpark La Jolla en op ongeveer 1,6 km van La Jolla High School en Muirlands Jr. High School en La Jolla Elementary School.

Een landgoed met vijf slaapkamers en zes badkamers in La Jolla, Californië, wordt op 10 december 2021 geveild. Het pand, gelegen op 6617 Muirlands Drive, wordt momenteel vermeld op $ 4,3 miljoen. (Foto’s met dank aan Concierge Auctions)

Buttaro zei dat het bedrijf verwacht 30 tot 40 gekwalificeerde screenings te hebben gedaan voor de veiling en mogelijk tot zeven gekwalificeerde biedingen.

Veilingen openen om 16:00 uur PST op 10 december online hier. Geïnteresseerde bieders moeten een aanbetaling van $ 100.000 storten en een bankbrief hebben om elk aanbod om het onroerend goed te kopen te ondersteunen.

De veiling blijft vijf dagen open en de winnende bieder heeft dan 30 dagen om de verkoop te sluiten.

Bezoek het huis, met meer foto’s, in de galerij hierboven.

Leave a Comment