Deze 10 regio’s bieden de beste vastgoedvooruitzichten voor investeerders | Nationaal nieuws

De binnenlandse woningmarkt was de afgelopen twee jaar heter dan ooit, met markten in het hele land die te maken hebben met woningtekorten en prijsstijgingen die het voor gemiddelde huizenkopers moeilijk hebben gemaakt om te concurreren. Een perfecte storm van lage hypotheekrentetarieven, een verschuiving naar een landelijke cultuur van werken op afstand en andere pandemische factoren hebben de brand in de meeste markten alleen maar aangewakkerd. Met andere woorden, het is moeilijk om de verborgen juweeltjes van onroerend goed te vinden voor kopers.

Dit geldt met name voor investeerders, die niet alleen moeten strijden om de meest gewilde panden, maar ook om de vele nieuwe kopers die zich nu op de thuismarkt bevinden. Bovendien waren er wijdverbreide moratoria op huisuitzettingen, moratoria op huisuitzettingen en een ernstig tekort aan nieuwe woningbouwprojecten die op de meeste markten niet aan de vraag kunnen voldoen. Al deze gebeurtenissen samen resulteren in een recept voor woningnood en een voor alle betrokken partijen zeer ongebruikelijke woningmarkt.

Hoewel het tegenwoordig misschien moeilijker is om vastgoedbeleggingen te kopen, is het zeker niet onmogelijk. Er zijn zelfs bepaalde markten waar de vooruitzichten voor onroerend goed top zijn en slimme beleggers zouden ze in de gaten moeten houden. Benieuwd wat deze markten zijn? ZeroDown analyseerde gegevens van 10 steden met de beste vooruitzichten voor vastgoedinvesteringen in 2021 en daarna met behulp van gegevens uit het Emerging Trends in Real Estate 2021-rapport, samengesteld door PwC en het Urban Land Institute. De trends die in dit rapport worden gepresenteerd, zijn gebaseerd op interviews en enquêtes onder meer dan 1.600 mensen die werkzaam zijn in vastgoedadvies, beleggen, kredietverlening of vastgoedontwikkeling. Deze mensen rangschikten 80 markten (Figuur 2-1) op basis van lokale economische en huisvestingsfactoren, evenals nationale trends en de effecten van COVID-19.

Sommige statistieken die worden gebruikt om de markten te rangschikken (Bewijsstukken 2-14 en 2-15) worden in dit artikel vermeld en gebruiken voorspellingsgegevens van IHS Markit, US Census Bureau, US Bureau of Economic Analysis, US Bureau of Labor Statistics, Walk Score , Nationale Vereniging van Woningbouwers (NAHB) / Wells Fargo en CoStar. De twee indices die in de gegevens worden gebruikt, zijn de Walk Score en de Housing Opportunity Index. De wandelscore wordt berekend door het voetgangerspotentieel van de verschillende adressen en de dichtstbijzijnde voorzieningen te analyseren. De Housing Opportunity Index analyseert het aandeel verkochte woningen dat betaalbaar was voor mensen met het mediane gezinsinkomen in dit grootstedelijk gebied.

Deze 10 markten bieden unieke factoren, variërend van uitstekende scholen tot hoge beloopbaarheidsscores en andere regionale voordelen, die waarschijnlijk de komende jaren bewoners zullen aantrekken. Als je op jacht bent naar je volgende grote zet, wil je misschien goed op deze verborgen juweeltjes letten. Dit is wat beleggers moeten weten over de 10 Amerikaanse markten met de beste vastgoedvooruitzichten.

Leave a Comment