De kracht van positiviteit en service gecombineerd met vastgoed

LOS ANGELES, CA / ACCESSWIRE / 6 december 2021 / Wanneer u van en naar het werk of winkelen rijdt, zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat u een verlaten gebouw of een vervallen huis opmerkt. Wat te doen met een woning die betere tijden heeft gekend? Kan het worden gerepareerd zonder een arm en een been te investeren, of moet je er een sloopkogel uit halen? Misschien geen van beide, aangezien een derde optie, zoals iedereen die een kabel heeft weet, is om het huis om te draaien, wat een populaire bron van inkomsten is geworden voor degenen die bedreven zijn met een kabel, hamer en schroevendraaier en die veel tijd hebben. Stream Investments is een van die bedrijven die een- en meergezinswoningen transformeert en vervolgens verhuurt, maar gaat nog een stap verder door een dosis positiviteit en service aan haar huurders toe te voegen.

De missie van Stream Investments is om te investeren in oudere eigendommen, deze te renoveren en vervolgens te verhuren aan alleenstaande ouders of mensen in financiële moeilijkheden, zodat ze een solide en veilig huis hebben om in te wonen. Woningen worden gekozen op basis van drie criteria: locatie, potentieel en renovatiekosten. Het Stream Investments-team legt uit dat ze op zoek zijn naar panden die redelijk dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer liggen. Vervolgens verfijnen ze de lijst door het potentieel van het huis te beoordelen. Het team zegt dat ze het pand evalueren en overwegen wat het kan worden met renovaties, inclusief hoeveel mensen er redelijkerwijs kunnen wonen. Ten slotte maken ze een grondige analyse van wat er moet gebeuren om de woning op peil te brengen en er een aangenaam huis van te maken voor elk gezin.

Het Stream Investments-team gelooft in positiviteit en stelt zijn huurders op de eerste plaats, van wie velen misschien alleenstaande ouders zijn, traag de huur betalen of moeite hebben met tuinieren. Werknemers richten zich op het verstrekken van verlengingen wanneer een huurder meer tijd nodig heeft om de huur te betalen, het inschakelen van teamleden om te helpen met maaien en wieden, en het helpen van alleenstaande moeders bij het vinden van oppas voor de vrije avonden.

De doelen zijn volgens het bedrijf om te investeren in de gemeenschap en om mensen te helpen die zich verwaarloosd voelen of worstelen met financiële problemen. Door huurders te voorzien van wat Stream Investments beschouwt als een goed huis om in te wonen, wil het bedrijf mensen in financiële moeilijkheden helpen stabiliteit te vinden en positiviteit te brengen in het leven van mensen die gestrest zijn of zich gestrest voelen.

Stream Investments biedt haar huurders ook periodieke workshops aan gericht op leiderschap, positiviteit en empowerment. Huurders kunnen deelnemen aan discussiegroepen met onderwerpen als teruggaan naar je leven, het vinden van je ware passie en het loslaten van het verleden. Andere discussies gaan over het belang van investeren in jezelf en in je toekomst.

Stream Investments is gestart door Ryan en Elizabeth Stream nadat ze aan het einde van haar tweede uitzending uit Afghanistan waren teruggekeerd en mentaal begon te worstelen. Ryan verloor bijna zijn familie en realiseerde zich dat hij zijn leven moest veranderen, dus concentreerde hij zich op het veranderen van zijn manier van denken. Nadat hij had gezien hoe zijn eigen leven was verbeterd en merkte hoeveel gezinnen in zijn stad zich geen goede huisvesting konden veroorloven, besloot hij Stream Investments op te richten en zijn ervaringen te gebruiken als een kracht voor verandering.

Vandaag de dag investeert Stream Investments nog steeds in oudere woningen en renoveert deze en verhuurt ze aan huurders met een laag inkomen. Daarbij houden ze één ding in gedachten: positiviteit, waarvan ze blijven geloven dat het het leven van elke persoon die ze ontmoeten kan verbeteren.

Ga voor meer informatie over Stream Investments naar:

Website: https://www.ryanstream.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ryanstream/?hl=fr

Facebook: https://www.facebook.com/streamryan

Twitter: https://twitter.com/ryanstream23?lang=fr

Stroom investeringen

ryan2_stream@yahoo.com

DE BRON:

Zie de bronversie op accesswire.com:
https://www.accesswire.com/676215/Stream-Investments-The-Power-of-Positivity-and-Service-Combined-with-Real-Estate

Leave a Comment