Cates Auction breidt haar serviceaanbod uit met traditionele makelaardij | Nationaal nieuws

KANSAS CITY, Missouri, 7 december 2021 / PRNewswire / – Cates Auction & Realty is verheugd de uitbreiding van haar vastgoeddienstendivisie aan te kondigen door middel van verkoop via de traditionele verkoopmethode. Dit vormt een aanvulling op hun gevestigde veilingdivisie en biedt meer opties voor verkopers van onroerend goed die hun eigendommen volgens hun eigen schema willen verkopen.

Cates Real Estate Services is van plan tientallen jaren verkoopervaring te benutten Kansas stad regio onroerend goed door middel van de veilingmethodologie om een ​​nieuw perspectief en een nieuwe benadering van traditionele onroerendgoedverkoop te bieden. Met hun versnelde marketingstrategieën gelooft Cates dat ze geweldige resultaten kunnen leveren aan hun klanten.

Meer informatie over Cates Real Estate

“We zijn ervan overtuigd dat ons vermogen om onroerend goed te verkopen via de versnelde veilingmethode ons zal helpen om een ​​sneller verkooptransactieproces te bieden aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe aanpak”, aldus Cambridge Cates, directeur inkomsten. “We willen onze verkopers alle kansen geven om in hun eigen tempo te groeien, terwijl we onze agenten meer kansen geven om de gemeenschap van dienst te zijn. Dit is een win-winsituatie voor alle partijen.”

Cates Real Estate Services kan putten uit acht decennia verkoopervaring en richt zich op het dienen van de lokale gemeenschap om zoveel mogelijk opties te bieden aan individuen en gezinnen die op zoek zijn naar inkrimping of verkoop van residentieel vastgoed, commercieel, land of luxe volgens hun schema.

“Een ander voordeel van deze stap is dat nieuwe en bestaande agenten de mogelijkheid krijgen om zich bij ons aan te sluiten en te verkopen, terwijl ze een ander ‘gereedschap aan hun gereedschapsriem’ toevoegen met de concurrerende biedmethode. Ze achten het gepast”, zei Cates. “Integendeel, agenten zullen de uitbreiding van hun eigen merken en vaardigheden missen door deze geweldige kans niet te benutten door zich op dit moment bij het Cates-team aan te sluiten.”

Voor meer informatie over Cates Real Estate Services, e-mail media@catesauction.com of bel 877-781-1134.

Over de Cates-veiling

Cates Auction, opgericht in 1942, is een familiebedrijf van de vierde generatie en is het belangrijkste marketingbedrijf voor onroerendgoedveilingen in de Midwest. Hun rijke geschiedenis van dienstenaanbod omvat nu een traditionele vastgoedafdeling naast hun divisies Real Estate Auctions, Real Estate Services en Transition Services.

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/cates-auction-expands-service-offering-to-include-traditional-real-estate-brokerage-301439256.html

Cates veiling

Leave a Comment