Registratie geopend voor Brian Buffini’s “Bold Predictions 2022 Real Estate Market Outlook” jaarverslag – RISMedia

Brian Buffini, oprichter en voorzitter van Buffini & Company, zal op maandag 13 december in zijn jaarlijkse “Bold Predictions” Market Outlook blijven onderzoeken wat de toekomst in petto heeft voor onroerend goed en wat makelaars moeten doen om succesvol te zijn. 2021 om 13.00 uur ET / 10.00 uur (PT).

De online show, “Brian Buffini’s Bold Predictions: 2022 Real Estate Market Outlook”, zal ook een interview bevatten met Dr. Lawrence Yun, Chief Economist en Senior Vice President of Research bij de National Association of REALTORS®.

Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden om hierbij aanwezig te zijn.

De online uitzending geeft deskundig inzicht in de markt en bereidt vastgoedprofessionals voor op wat er in 2022 gaat gebeuren. Met behulp van de meest recente economische gegevens zal Buffini voortbouwen op zijn meer dan 30 jaar ervaring. een winstgevend bedrijf opbouwen dat jarenlang meegaat.

De online uitzending gaat over:

  • De toestand van de markt in 2022
  • Hoe disruptors in de sector aan te pakken en een bedrijf op te bouwen dat lang meegaat
  • Strategieën om gefocust te blijven voor een winstgevend 2022
  • En meer!

“Ik ben toegewijd aan het observeren van trends in de branche, het interviewen van topmarktexperts en vooral het verstrekken van advies en duidelijkheid aan consumenten”, zegt Buffini. “De uitzending van Bold Predictions 2022 zal deze missie voortzetten en het lawaai verminderen om makelaars en consumenten te helpen leren hoe ze komende veranderingen effectief en gemakkelijk kunnen beheren en tegelijkertijd kunnen profiteren van toekomstige kansen. “

Buffini’s vastgoedvoorspellingen staan ​​in de branche hoog aangeschreven vanwege hun nauwkeurigheid. Hij voorspelde onder meer de Grote Recessie, de dreigende automatisering van de industrie en de woningnood. Deze must-see show is niet alleen bedoeld voor makelaars, maar ook voor iedereen die in 2022 een huis wil kopen of verkopen.

Registreer je om je digitale plek voor deze gratis uitzending te claimen op www.buffiniandcompany.com/bold2022.

Leave a Comment