INHOUSE COMMERCIAL werkt samen met FTX om cryptocurrency te accepteren voor commerciële onroerendgoedtransacties

MIAMI – (COMMERCIEEL DRAAD:) – COMMERCIAL INHOUSE en FTX bieden kopers de mogelijkheid om commercieel onroerend goed te kopen in cryptocurrency. Wanneer een koper klaar is om een ​​aankoop te doen, accepteert FTX de cryptocurrency, converteert het naar het juiste bedrag in Amerikaanse dollars en stort het op de rekening van de verkoper. De conversie zal onmiddellijk plaatsvinden om marktschommelingen te voorkomen. Dit opwindende nieuwe investeringsvehikel zal worden geïmplementeerd om af te stemmen op het pad van Miami’s transformatie naar een wereldwijde ‘cryptocurrency-innovatiehub’. De twee eigendommen zijn gezamenlijk eigendom van Scott Robins Companies en Philip Levine.

960 Alton Road bestaat uit twee gebouwen op 31.350 vierkante meter grond in een uitstekende hoek van Alton Road. Om de hoek van het perceel is een vrijstaand kantoorgebouw van twee verdiepingen met een topgevel en zicht op Alton Road. De kantoorruimte is in perfecte staat en heeft een grote bioscoop. Het tweede gebouw wordt momenteel gebruikt als fitnessruimte. Het pand heeft een enorm potentieel voor herontwikkeling, aangezien Miami Beach onlangs een stadsverordening heeft aangenomen om de maximale bouwhoogte te verhogen van 60 naar 75 voet voor voornamelijk kantoorontwikkelingen. Onlangs heeft de wereldwijd erkende Kobi Karp een massale studie van de potentiële ontwikkelingskansen uitgevoerd.

1000 17th Street is een 18.000 vierkante meter groot winkelcentrum met drie verdiepingen ten noorden van Lincoln Road en ten westen van het onlangs gerenoveerde Miami Beach Convention Center. Het gebouw, ontworpen door het wereldberoemde architectenbureau Arquitectonica, biedt een uitzonderlijke gevel langs 17th Street en heeft kamerhoge ramen en een zorgvuldig ontworpen buitenpatio.

“Terwijl technologie- en cryptobedrijven voet aan de grond krijgen in Zuid-Florida, zijn we verheugd om samen te werken met FTX”, zegt Jared Robins van INHOUSE COMMERCIAL. “We verwachten dat deze samenwerking meer belangstelling zal genereren voor de bedrijfsmiddelen van de technische gemeenschap, met name bij bedrijven die een kantoorgebouw willen kopen voor hun hoofdkantoor. ”

Klik voor foto’s van het pand.

INTERNE COMMERCIEEL

INHOUSE COMMERCIAL is opgericht met als doel het beste van retail, gastvrijheid en ervaringen naar Zuid-Florida te brengen door middel van makelaardij en advies in onroerend goed. INHOUSE is gespecialiseerd in retaillease en verkoop van investeringen en maakt gebruik van marktkennis, lokale relaties en consumententrends om oplossingen te leveren. Ga voor meer informatie naar www.inhousecre.com.

Leave a Comment