Hoe een 31-jarige veteraan 74 huurwoningen bezit

  • Shelby Osborne verliet het leger in 2018 en ging diep in op het investeren in onroerend goed.
  • Ze gebruikte kredietlijnen, onderhandse leningen, VA’s en hard geld om te investeren.
  • Maar ze raadt ten zeerste slechts één type lening aan, omdat dit de meeste voordelen biedt.

Shelby Osborne begon zijn militaire loopbaan als tweede luitenant in 2012.

“Ik raakte steeds meer gefrustreerd door mijn dagelijkse leven in het leger”, vertelde Osborne aan Insider. “Er zijn zoveel voordelen, zeker, maar er zijn waarschijnlijk frustraties zoals bij elke baan. En ik kon gemakkelijk zien hoe mijn toekomst eruit zou zien voor de komende vijf, 10, 15 jaar later. leger vanwege de voortgang van de werkgelegenheid – en het was niet iets dat ik al zo lang wilde doen.”

Osborne, 31, diende zes jaar voordat hij besloot om fulltime als investeerder en agent in onroerend goed te gaan. Ze bezit nu 74 huureenheden, volgens eigendoms- en LLC-gegevens die door Insider zijn gezien. Het is een mix van eengezinswoningen en meergezinswoningen, evenals enkele commerciële panden. Ze is ook de oprichter van Five Pillars Realty, een bedrijf dat makelaars helpt om in contact te komen met investeerders. Het bestaat voornamelijk uit veteranen die investeren in onroerend goed.

Het eerste pand dat ze kocht was een appartement in DuPont, Washington. Ze was van plan daar te gaan wonen terwijl ze in het leger zat. Maar nadat ze daar meer dan drie jaar had gewoond, moest ze verhuizen en besloot ze het pand te houden en te verhuren. Toen de hypotheek eenmaal was gedekt, had ze $ 150 extra per maand die ze opzij kon zetten.

“Het was cashflow, ook al had ik geen cijfers vrijgegeven. Ik had zoiets van ‘wauw, als ik onroerend goed blijf kopen dat meer verdient dan mijn hypotheekbetaling, kan ik misschien stoppen. mijn tijd inruilen voor geld'”, zei Osborne .

Het tweede pand was een duplex die ze eind 2017 kocht. Het was haar eerste bewuste investering. In die tijd was ze niet bekend met onroerend goed en wist ze niet hoe ze de beste prijs-kwaliteitverhouding kon krijgen. Dus kocht ze het met geld dat ze had gespaard en gebruikte een conventionele hypotheek voor het saldo. Het pand kostte 75.000 dollar, zei ze.

Het voordeel is dat ze al twee huurders had toen ze het kocht. Als gevolg hiervan vergaarde hij direct na de aankoop ongeveer $ 1.000 in contanten nadat hij zijn hypotheek had gedekt. Het moedigde haar aan om door te gaan, wat er ook voor nodig was om daar te komen.

“Ik wilde een leven leiden waarin ik geen toestemming hoefde te vragen om buiten een straal van 250 mijl te reizen,” zei Osborne. “Ik wilde een leven leiden waarin ik niet in de weekenden leefde, waar ik elke dag van mijn leven gelukkig was en niet alleen de paar uur die ik vrij had.”

Hoe ze klom

Het enige probleem met deze ambities was dat ze beperkte middelen had. Ze was in staat om 0% op het eerste pand te zetten met behulp van een VA-lening. Maar de tweede eigenschap vereist een aanbetaling van 25%.

“Ik realiseerde me al snel dat ik het niet steeds opnieuw kon doen, anders zou ik er snel veel geld voor nodig hebben,” zei Osborne. “Dus ik dook in het onderzoek en ontdekte de BRRRR-strategie.”

Dit is een methode waarmee een belegger gekocht, ontgiftingskuren, en de huren het eigendom. Dan wenden ze zich tot een bank en vragen om een herfinancieren. Het geld dat eruit wordt getrokken, wordt vervolgens gebruikt om herhalen het proces voor de volgende investering.

Osborne merkte op dat dit proces om toegang te krijgen tot fondsen niet eenvoudig was. Dit geldt vooral nu de huizenprijzen recordhoogten naderen en de voorraden laag zijn.

“In onroerend goed, in het leven, in ondernemerschap en al dat soort dingen, zul je keer op keer ‘nee’ horen,” zei Osborne. “Maar het punt is dat je een manier moet vinden om het te laten gebeuren als je dat echt wilt.”

Ze vervolgde: “Ik heb alle mogelijke middelen gebruikt om eigendommen te verwerven en deze BRRRR-projecten uit te voeren. Inclusief privégeld. Ik heb hard geld gebruikt. Ik heb partnerschappen gebruikt. Heb wat kredietlijnen afgesloten met een lokale bank. Noem maar op, waarschijnlijk geld gekregen.”

Osborne raadde aan te streven naar privégeld, als dat een optie is, omdat de deal gepersonaliseerd kan worden. Als het gaat om hardgeldleningen en bankkredietlijnen, krijgt u hoge rentetarieven en strakke terugbetalingsvoorwaarden.

Wat betreft het selecteren van een woning, merkt Osborne op dat het belangrijkste aspect de huisinspectie is. U wilt er zeker van zijn dat er geen grote reparaties zijn die duizenden dollars kosten.

Dit betekent dat u een aannemer in dienst moet nemen die door het pand loopt en mogelijke problemen van tevoren identificeert, waaronder structurele schade, dakproblemen, een defecte HVAC en zelfs controleert op termieten.

“Zorg ervoor dat je nauw verwant bent aan iemand die het eerder heeft gedaan of die de markt echt kent,” zei Osborne. “Het was bijvoorbeeld heel nuttig voor mij om makelaar te zijn, omdat ik begreep wat de geschatte waarde zou zijn na reparatie. “

Leave a Comment