Firm Partners met Lagos op Real Estate Market Conference | The Guardian Nigeria News

Om bij te dragen aan de groei van de sector, heeft het vastgoedontwikkelingsbedrijf MM. The Address Homes, werkt samen met de staatsregering van Lagos voor de tweede vastgoedmarktconferentie en -tentoonstelling.

Het forum met de titel “Lagos: 21st Century Real Estate Investment Hub” is een tweedaagse conferentie die deze week wordt gehouden in Eko Hotels and Suites, Lagos.

The Address Homes zal de organisator, Lagos State Real Estate Regulatory Authority, ondersteunen om gewetenloze praktijken aan te pakken en wereldwijde best practices en investeringsmogelijkheden in de industrie te promoten.

De conferentie zal naar verwachting de meest invloedrijke spelers uit de industrie, professionals uit de industrie en beleidsmakers samenbrengen voor door experts geleide discussies, tentoonstellingen en op maat gemaakte netwerkevenementen om een ​​nieuwe koers voor de industrie uit te stippelen op gebieden zoals regelgeving, transacties, Lagos-huurbeleid , beste praktijken op het gebied van fiscale en verzekeringstransparantie, innovatieve oplossingen en investeringsmogelijkheden.

The Address Homes zal een belangrijke exposant zijn, die vastgoedontwikkeling laat zien met een combinatie van high-end hedendaags architectonisch ontwerp en hoogwaardige afwerkingen met betrekking tot ontwerpen en stijlen die voldoen aan de passie, smaak en comfort van de consument.

Sprekend over het initiatief zei de oprichter en voorzitter van The Address Homes, dr. Bisi Onasanya: investeerders, ontwikkelaars, bouwprofessionals en andere belanghebbenden.

De samenwerking tussen Address Homes en de regering van Lagos op deze conferentie en tentoonstelling zal de reeds bestaande samenwerking versterken om integriteit, professionaliteit, klanttevredenheid en veiligheid in de vastgoedsector in Nigeria te bevorderen.

Leave a Comment