Een SaaS-startup zorgt voor een revolutie in de vastgoedsector

BARTLETT, Illinois, 6 december 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Listings On Demand is een nieuwe service die is gelanceerd door Source Hero en die hypergerichte aanbiedingsmogelijkheden biedt voor makelaars in onroerend goed. Het geeft toegang tot hun softwareplatform en hun toegewijde verkoopteam die werken met agentspecifieke criteria die zijn afgestemd op hun behoeften, waardoor de agent zijn tijd en energie kan besteden aan waar het het meest toe doet: huizen verkopen. Het bedrijf lanceerde dit programma als antwoord op de groeiende behoefte aan meer agenten en makelaars die kunnen profiteren van de steeds veranderende markt.

Het kant-en-klare platform laat niets aan het toeval over door een gemakkelijke manier te bieden om klanten te verbinden, te volgen en te beheren in één enkel dashboard. Sectorspecifieke campagnes, afspraakkalenders en mobiele app-functionaliteit voor agenten die onderweg zijn, zijn enkele van de belangrijkste tools die op het platform worden aangeboden. Bovendien biedt Source Hero 1 op 1 ondersteuning met witte handschoenen om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van elke klant wordt voldaan.

Source Hero weet hoe belangrijk het is voor agenten om een ​​voorsprong op hun concurrentie te behouden. Het doel van het bedrijf is dat de service niet alleen bedrijven helpt groeien, maar ook een andere mogelijkheid biedt voor agenten die financiële moeilijkheden hebben om invloed uit te oefenen op de huidige markt. Het Source Hero-team heeft meer dan 300 agenten geholpen om 6 cijfers te behalen en hun missie is om meer dan 1000 agenten te helpen meer dan 6 cijfers te bereiken in minder dan 12 maanden. Agenten van alle grote beursvennootschappen, waaronder, maar niet beperkt tot: Keller Williams, ReMax, Coldwell Banker, Compass en Century One zijn enthousiast over de nieuwe service en enthousiast over wat het programma te bieden heeft.

Ik heb 5 campagnes tegelijkertijd uitgevoerd toen ik met jullie allemaal lanceerde en jullie zijn unaniem onze favorieten.

– Huidige klant van het Source Hero-team

Source Hero transformeert de woningbouwsector ten goede.

Neem voor meer informatie contact op met het Source Hero-team via: support@sourcehero.co, of bezoek hun website op: https://www.sourcehero.co

Gerelateerde afbeeldingen

Afbeelding 1

Deze inhoud is gepost via de distributieservice voor persberichten op Newswire.com.

  • Uitgelichte afbeelding voor Source Hero

Leave a Comment