Drie miljoen dollar aan verkochte eigendommen

NEWPORT – Tijdens Thanksgiving-weekend werd het Ocean View Estate in Newport verkocht na bijna 100 jaar in dezelfde familie te zijn geweest. Dit was de laatste megaverkoop van historische herenhuizen met meerdere miljoenen dollars in Newport County.

De markt voor de verkoop van luxe huizen blijft sterk in Newport County tot november en begin december, met verschillende verkochte huizen van meerdere miljoenen dollars.

Eerder dit jaar werden Seaview Terrace, Clarenden Court, Miramar en Honeysuckle Lodge verkocht.

Hier is een blik op twee miljoen dollar aan huizenverkopen en één commerciële verkoop.

41 Third St., Newport

$ 1.495.000

Dit huis is gebouwd in 1720 en verkocht op 1 december. Het heeft zes slaapkamers, 3,5 badkamers en een omheinde tuin met een gelaagde patio. De drie woonlagen van het hoofdgebouw omvatten een keuken met een grote eethoek die comfortabel plaats biedt aan acht personen, een woonkamer met een open haard en een grote familiekamer aan de voorzijde van het huis. De aangrenzende tv-kamer biedt verschillende open haarden. Het tweede niveau beschikt over een grote slaapkamer die ruim genoeg is voor een kingsize bed met een eigen open haard en een en-suite badkamer. In de hal aan de achterzijde van het pand is een logeerkamer, een tweede badkamer met bijkeuken en een cederhouten kast. De derde verdieping biedt vier slaapkamers met een ligbad in de stijl van een bad.

Veel geld:Een ander herenhuis aan Bellevue Avenue in Newport wordt verkocht – deze voor $ 16 miljoen

364, Avenue Bellevue # W101, Newport

$ 1,08 miljoen

364 Bellevue Avenue, Nieuwpoort.

Dit condominium, verkocht op 1 december, maakt deel uit van het historische Weld Mansion, ontworpen door Dudley Newton. De ruime eerste verdieping van de unit biedt kamers voor entertainment en directe toegang tot een ronde privépatio. De grote trap leidt naar de tweede verdieping met twee grote slaapkamers, een met een Juliet-balkon met uitzicht op de laan en twee volledige badkamers. Updates omvatten nieuwe grote ramen en centrale airconditioning. Verenigingsvoorzieningen zoals een zwembad, tennisbaan en ommuurd hondenpark zijn inbegrepen. De locatie biedt gemakkelijke toegang tot het centrum van Newport, de haven en Cliff Walk.

Vastgoedmarkt:Begint de vastgoedmarkt in Newport County te vertragen? Wat de laatste cijfers zeggen

38-42 Spring Street, Newport

$ 1.862.500

38-42 Spring St. Newport.

Dit commerciële gebouw met 17 eenheden, gelegen op Washington Square, is al meer dan 40 jaar eigendom van de verkoper. Bij het pand horen ook 17 parkeerplaatsen.

Bethany Brunelle-Raja is te bereiken via bbrunelle@newportri.com 575-644-1223 of @Bethanyfreuden1 op Twitter, Insta: bethanyfreudenthal, TikTok: êtremrsraja, Muckrack: https://muckrack.com/bethany-freudenthal

Leave a Comment