Agent geëerd door Re / Max, nieuwe agent genoemd in de Top 1000 makelaars

Christine Kourik, van Re / Max Alliance Group op Anna Maria Island, ontving de Re / Max Lifetime Achievement Award, die hoogpresterende officieren eert die ten minste zeven jaar dienst bij het bedrijf hebben voltooid.

Als toonaangevende producent en ontvanger van de Re / Max Chairman’s Club-prijs, is Kourik bedreven in het beheer van luxe huizen en huizen aan het water, vakantiewoningen en investeringspanden.

Haar toewijding aan professionele ontwikkeling en klantenservice wordt weerspiegeld in haar vele benoemingen, waaronder Graduate, Institute of Real Estate Agents, Certified Buyer’s Representative, Senior Real Estate Specialist en e-Pro, evenals de Short Sale en Foreclosure Resource-certificering.

Kourik werkt in het Holmes Beach-kantoor van Re / Max Alliance.

Collins

Ray Collins, van het kantoor van Coldwell Banker in het centrum van Sarasota, werd voor het derde kwartaal van 2021 uitgeroepen tot een van de Top 1.000 National Real Estate Agents van de Realogy Brokerage Group.

Collins werkt in zijn eerste volledige jaar in onroerend goed en heeft al meer dan 35 klanten vertegenwoordigd bij de verkoop of aankoop van woningen of commercieel onroerend goed, in totaal meer dan $ 27 miljoen aan gesloten of hangende verkopen.

Met meer dan 50.000 agenten is Realogy ‘s lands grootste makelaarskantoor in onroerend goed en omvat Coldwell Banker Realty.

Rumschlag

Michael Saunders & Company toegevoegd Jessica rumschlag op zijn Palmer Ranch-kantoor. Medio 2021 behaalde zij haar vastgoedvergunning.

Ze heeft vele jaren in de woningverzekeringssector gewerkt, waarbij ze haar P&C 220-licentie gebruikte om klanten op agentschapniveau te helpen en, de laatste jaren, als underwriter op ondernemingsniveau.

Haar achtergrond in de verzekeringssector heeft haar in staat gesteld gedetailleerd en georganiseerd te zijn, vaardigheden die vastgoedprofessionals nodig hebben.

Phuoung

Phuong Vu Nguyen trad toe tot Sunset Realty, in Sarasota.

Ze is een gediplomeerd makelaar en heeft uitgebreide ervaring in klantenservice. Ze werkte vijf jaar in de detailhandel als managementtrainee voor Walgreens en was 12 jaar medisch en juridisch tolk.

Phuoung leerde Vietnamees voor de Vietnam American Volunteer Association, Inc.

Flynn
Wikoff

Sunset Realty heeft twee agenten toegevoegd, Christine Flynn en Nick Wikoff.

Flynn verkoopt sinds 2017 onroerend goed, na een lange en succesvolle carrière als televisie- en online onderzoeks- en consumentenreporter.

Zijn werk leidde tot de vrijlating van een onschuldige man uit de gevangenis en verdiende honderdduizenden dollars terug voor consumenten die het slachtoffer waren geworden van alles, van slordige constructie tot duistere investeringen.

Wikoff is geboren en getogen in de Tampa Bay en was op vakantie in Venetië en Sarasota. Hij behaalde een bachelor- en masterdiploma in landbouweconomie aan de Universiteit van Florida.

Na zijn studie werkte hij in de financiële wereld op Wall Street. In 2020 keerde hij met zijn gezin terug naar Florida.

Nerenberg

Carol Nerenberg, een makelaar met meer dan drie decennia ervaring, is toegetreden tot het centrale kantoor van Coldwell Banker Realty in Sarasota.

Nerenberg heeft een drukke carrière opgebouwd in de vastgoedmarkten van Maryland en Washington, DC. Ze heeft talloze nationale prijzen en onderscheidingen gewonnen van Long & Foster Real Estate en Coldwell Banker, terwijl ze haar bedrijf uitbreidde met loyale klanten en verwijzingen.

Voor verkopers ontwikkelt ze gepersonaliseerde marketingplannen die zijn ontworpen om een ​​specifiek koperspubliek te targeten en aan te trekken.

Nerenbergs opleiding in Schone Kunsten en Engels aan de Universiteit van Pennsylvania verankerde zijn expertise in zakelijke communicatie en zijn passie voor kunst.

Mocoroa
Gruber
Amorim
Mounts
Backman
Terwilliger

Deze agenten hebben zich onlangs aangesloten bij Keller Williams on the Water, Sarasota.

Chelsie Mocoroa overgedragen van Keller Williams Classic Group. Ze is nieuw op het gebied van onroerend goed, maar heeft 18 jaar in vastgoedbeheer gewerkt, gespecialiseerd in de aankoop en renovatie van onroerend goed voor meerdere miljoenen dollars.

Tonna Gruber overgebracht van Coldwell Banker Downtown. Ze behaalde haar eerste licentie in 1984 en werkte in Texas, Arizona, Californië en Hawaï voordat ze in 1994 naar Siesta Key verhuisde.

Leave a Comment