20 essentiële voorwaarden voor investeren in commercieel vastgoed | Multimedia

Als u op zoek bent naar een manier om een ​​solide financiële basis en passieve inkomstenstromen op te bouwen, zullen de meeste experts u vertellen dat een langetermijnstrategie voor activaspreiding essentieel is. Er zijn veel verschillende manieren om te investeren om rijkdom op te bouwen of gewoon stabiliteit aan uw financiën toe te voegen, maar al uw beschikbare geld in de tumultueuze aandelenmarkt of cryptocurrency storten kan een riskante propositie zijn. Het is tenslotte niet ongebruikelijk dat deze markten af ​​en toe duiken, en wanneer ze dat doen, nemen ze uw geld mee.

Dat gezegd hebbende, niet alle investeringen zijn zo volatiel. Bepaalde soorten investeringen, zoals commercieel onroerend goed, kunnen stabiliteit brengen in de portefeuille en tegelijkertijd een aanzienlijk opwaarts potentieel bieden als het investeringsplan op de juiste manier wordt uitgevoerd. In feite kan het langetermijnrendement van investeringen in commercieel onroerend goed opwegen tegen en vaak opwegen tegen andere soorten investeringen.

In 2021 was het gemiddelde rendement op bedrijfsinvesteringen over 25 jaar ongeveer 10,3% per jaar, volgens een verslag van de Nationale Raad van Vastgoedbeheerders. Dit is ongeveer 0,7% meer dan het gemiddelde jaarlijkse rendement over 25 jaar van 9,6% van de S&P 500-index.Beleggingsklassen met een lage volatiliteit zoals deze bieden beleggingen die minder snel zullen veranderen, vooral ten kwade.

Er is een overvloed aan verschillende commerciële vastgoedmogelijkheden om uit te kiezen, waardoor het gemakkelijk is om een ​​portefeuille te diversifiëren. Kantoorgebouwen, meergezinswoningen, winkelruimte, gebouwen voor gemengd gebruik en industrieel vastgoed zijn allemaal investeringsopties voor commercieel vastgoed. Bovendien zijn er verschillende manieren om aan de slag te gaan met beleggen in commercieel onroerend goed – en ze zijn niet allemaal afhankelijk van een belegger die het geld en de energie besteedt om commercieel onroerend goed te kopen en te beheren. Vastgoedinvesteerders kunnen zeker hun eigen eigendommen kopen en beheren, maar ze hebben ook de mogelijkheid om rechtstreeks te helpen bij het financieren van projecten van andere investeerders of om deel te nemen aan crowdfundingmogelijkheden. Dit kan het risico van het kopen en beheren van investeringen in commercieel onroerend goed verder helpen verminderen en zorgt voor een gemakkelijk rendement op de investering wanneer het onroerend goed presteert zoals bedoeld.

Voordat u echter eerst in de wereld van beleggen in commercieel onroerend goed duikt, is het belangrijk om de belangrijkste termen te begrijpen die daarbij horen. Om u op weg te helpen, heeft EquityMultiple een lijst samengesteld met 20 belangrijke termen die een commercieel vastgoedbelegger, nieuw of ervaren, zou moeten kennen.

Leave a Comment