Vastgoed in Dallas met een “dienaarhart”

Allie Beth Allman & Associates Executive Vice President Lucinda Buford is goed bekend in Dallas.

Jarenlang was ze een prominente figuur in het lokale onroerend goed en verkocht ze luxe huizen in Park Cities, Preston Hollow, Uptown, Lakewood en andere prestigieuze postcodes.

Ze trad in 2020 in dienst bij Allie Beth Allman & Associates en bracht een diversiteit aan professionele achtergronden met zich mee.

De lange lijst van professionele prestaties van Buford is echter verre van zijn enige essentiële bijdrage aan de gemeenschap in Dallas.

Ze is toegewijd aan openbare dienstverlening en heeft een ‘dienaarhart’, zoals blijkt uit een indrukwekkende lijst van goede doelen die ze heeft gediend sinds ze jaren geleden van haar geboorteplaats Little Rock naar Dallas verhuisde.

“Opgegroeid in een kleine stad, werken mijn non-profitorganisatie en mijn werk samen, geworteld in het liefhebben van mensen en het maken van verbindingen, evenals het belang van buurten, systemen en outlets. Verantwoordelijk voor mensen, “zei ze. “Hier zijn we allemaal voor geroepen.

Als klassieke ‘verbinder’ dankt ze haar klanten voor hun diepe betrokkenheid bij verschillende lokale non-profitorganisaties, hun belangrijke missies in de gemeenschap en hun toewijding aan werving.

“Onroerend goed is een natuurlijke omgeving waarin mensen anderen kunnen helpen en teruggeven is essentieel voor het bouwen van gezondere gemeenschappen”, zegt Buford.

De kern van zijn eigen vreugde voor het vak is een diepe liefde voor mensen en de gemeenschap.

Van haar klanten tot de instellingen die van Dallas een thuis maken om te koesteren, iedereen die bijdraagt ​​aan de unieke persoonlijkheid van de stad is een kostbaar juweel in haar boek.

Buford nam contact op met zijn klanten en vroeg hen welke lokale organisaties, bedrijven en non-profitorganisaties ze het meest waarderen. En om mensen op ideeën te brengen voor het delen van hun eindejaarsgeschenken.

Ze boden de volgende suggesties: Nehemia’s mannen; St. Michael’s Women’s Exchange; Zomermusicals in Dallas; Dallas-symfonie; Onze oproep; 29 hectare; Dallas-gemeenschapspartners; ruiter; Noord-Texas Voedselbank; Een mooie toekomst voor vrouwen en kinderen; en Dallas Children’s Advocacy Center.

Dit zijn allemaal voorbeelden van waar toegewijde professionals een verschil maken, zei Buford.

Vaak zijn er in het leven persoonlijke ervaringen, of “schakelmomenten”, die iemands inzet voor een belangrijk doel kunnen motiveren.

“Een op de 11 vrouwen in DFW is een alcoholist”, zei Buford. “Mijn familie is getroffen door alcoholisme. Er hangt zo’n stigma omheen… Mijn roeping is om het te helpen elimineren.

Buford doet ook iets terug door als ontwikkelingsfunctionaris te dienen in de raad van bestuur van Maison de la Madeleine, een organisatie die zich richt op vrouwen met alcoholisme en hun herstel.

Er zijn zoveel mogelijkheden om iets terug te geven aan onze gemeenschap. Vier het vakantieseizoen en daarna door uw inzet van tijd, zorgzaamheid en gemeenschap terug te geven.

Leave a Comment