Save Max International kondigt commercieel vastgoed aan

TORONTO, 05 dec. 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – “Outside the Box” denkend, heeft SAVE MAX INTERNATIONAL in zijn 11-jarige geschiedenis zeven miljard dollar ($ 7.000.000.000) aan transactievolume opgebracht. Het merk Save Max wordt bediend door een team van meer dan 550 makelaars® die het nauwst met elkaar verbonden zijn via een franchisenetwerk van meer dan 50 kantoren in Canada en India.

Onze investeerders zochten het management van Save Max International om hun financiële portefeuilles actief te versterken door te investeren in de commerciële vastgoedsector.

Save Max International reageerde op deze “Call to Action” door een divisie op te richten die zich toelegt op commercieel vastgoed. Deze divisie zal worden geleid door de heer Lawrence Taylor, een ervaren makelaar in commercieel onroerend goed met meer dan 35 jaar ervaring uit de eerste hand in commercieel onroerend goed voor een breed scala aan commerciële vastgoedsituaties, zoals industriële; Kantoor; Retailfranchise / winkelpui; Kantoorgebouwen voor gemengd gebruik en voor eenmalig gebruik; Multi-residentiële investering; Eigenschappen aan het water; en braakliggende terreinen.

De heer Taylor zei dat hij zich zal concentreren op het versterken van de beleggingsportefeuilles van klanten van Save Max door het binnenhalen van ‘belangrijke objecten’ die gericht zijn op de strategische groei van de klantenportefeuille.

De heer Raman Dua, CEO van Save Max International, zei: “Dit is het moment om de bedrijfsdivisie Save Max te lanceren en de Canadese commerciële vastgoedmarkt te betreden. Wat we de afgelopen zeven jaar hebben gezien, is een ongelooflijke groei in de woningmarkt en investeerders willen hun vastgoedportefeuilles diversifiëren en commercieel vastgoed en bedrijven toevoegen om hun portefeuilles te versterken met de steun van een team van professionals. makelaars®. die worden ondersteund door een solide vastgoedplatform.

Save Max Commercial zoals het zou moeten worden genoemd, belooft een van de grootste toegewijde commerciële divisies in Canada te worden die potentiële investeerders en leden van het bedrijfsleven bedient die de kans willen grijpen om commercieel onroerend goed te kopen, verkopen en / of te investeren in commercieel onroerend goed met behulp van een toegewijd, solide en ervaren team van commerciële beoefenaars die deze gespecialiseerde klantenkring bedienen via het Save Max franchisenetwerk.

“Bij Save Max zijn we ervan overtuigd dat de positieve wending in de economische cyclus ons geloof in het veroveren van een aanzienlijk marktaandeel in de achtergestelde commerciële vastgoedsector in Canada zal ondersteunen”, zei Dua in zijn interview met de media.

Over Bespaar Max:

Save Max is een van de snelst groeiende bedrijven en opende zijn eerste vastgoedkantoor in Brampton in 2010. Met een vastgoedgeschiedenis die een verkoopvolume van $ 100 miljoen behaalde in 16 maanden van oprichting tot voltooiing + $ 7 miljard aan verkoopvolume Tot op de dag van vandaag heeft Save Max er altijd naar gestreefd om trouw te blijven aan zijn overtuigingen om al zijn gewaardeerde klanten een uitzonderlijke vastgoedervaring te bieden.

Save Max heeft de mogelijkheid gehad om haar klanten te dienen en ongeëvenaarde vastgoeddiensten te bieden in de afgelopen 11 jaar met een sterk en professioneel team van meer dan 550 Realtors® en zal hetzelfde in de toekomst blijven doen.

MEDIA CONTACTEN
Loveleen Dhiman
Marketingdirecteur, Save Max Real Estate
905.459.7900 Toestel 122 | loveleen@savemax.com

Leave a Comment