Leef bij volmacht via deze 11 vastgoedinvesteringskwesties

Leef bij volmacht via deze 11 vastgoedinvesteringskwesties

Droom je ervan om vastgoedbelegger te worden? Of u nu een woning wilt omgooien of een renovatie voor uzelf wilt kopen, er zijn tal van tv-programma’s die u ter inspiratie kunt bekijken. Hier zijn 11 shows die je echte lessen leren over verstandig onroerend goed kopen zonder een cent uit te geven.

1. Miljoen dollar lijst

MDL is gevestigd in het prestigieuze onroerend markten zoals Los Angeles, New York en Miami. Elke spin-off volgt een groep supersteragenten die wedijveren om huizen te verkopen met extravagante functies zoals wijnkelders, garages voor vijf auto’s, zwembaden in resortstijl en een professioneel niveau. thuis gyms.

Hoewel de shows relatief spectaculair zijn, bieden ze een kijkje in het leven van succesvolle makelaars. Dus als je een agent van een miljoen dollar wilt worden, zend dan een paar seizoenen van deze show uit.

2. Draai 101

Bovenaan onze lijst staat een show die specifiek gericht is op aspirant-vastgoedbeleggers. Turnaround pro Tarek El Moussa ondersteunt beginnende investeerders bij het kopen, repareren en verkopen van vastgoed.

De show van een uur is een goede leermogelijkheid om te begrijpen hoe u geld kunt verdienen met vastgoedbeleggingen. Bovendien doet de show geweldig werk door veelvoorkomende fouten te beschrijven die beleggers kunnen maken.

3. Bovenste fixator

Met een score van 8,2 op IMDB is Fixer Upper een van de best beoordeelde HGTV-shows. De show werd uitgezonden tussen 2013 en 2018, maar er zijn veel herhalingen. Chip en Joanna Gaines zijn een schattig stel met een onberispelijke smaak in design.

De afleveringen volgen het paar terwijl ze de bovenste huizen voor de eigenaren renoveren. Voor investeerders heeft de show veel inhoud over het sourcen van materialen, ontwerpideeën en het maximaliseren van de waarde van een huis met eersteklas voorzieningen en slimme thuisgyms.

4. Cash Pad

Fans van ‘The Bachelorette’ zullen de sterren herkennen van deze CNBC-show die helaas maar één seizoen duurde. Jojo en Jordan Fletcher helpen huiseigenaren cashflow te genereren door hun eigendommen om te zetten in vakantiewoningen voor de korte termijn.

Het concept is geweldig voor investeerders. Verhuur op korte termijn, indien toegestaan, kan zeer winstgevend zijn. Er zijn veel manieren om online geld te verdienen, maar het aanbieden van uw vastgoedbelegging op Airbnb is een van de beste. De show toont eigendommen in Texas en Arizona, inclusief unieke renovaties zoals garages en trailers. Dit stimuleert investeerders om te zien dat ze elke ruimte kunnen omzetten in een winstgevende verhuur.

Terwijl de show voorbij is, kun je nog steeds afleveringen bekijken op het Peacock Network of CNBC.com.

5. Flip of Flop

Tarek El Moussa maakt nog een vermelding op onze lijst, samen met zijn ex-vrouw Christina!

Flip or Flop heeft meer dan 135 afleveringen en wordt sinds 2013 uitgezonden op HGTV. De populaire show en onze persoonlijke favoriet bevat het paar makelaars die bieden op vervallen, soms onzichtbare huizen in LA. Na het winnen van de veiling gaat het koppel aan de slag om het huis te renoveren en opnieuw in te richten, met als specifiek doel het rendabel te maken.

Flip or Flop is een geweldige show voor beginnende flipperkasten en een geweldige kans om te leren welke huisupgrades en functies het meeste geld opleveren voor investeerders. Het beste is dat de show niet alleen succesverhalen bevat. Veel flips gaan naar het zuiden voor het paar waar ze nauwelijks break-even of het huis op de markt laten blijven totdat een redelijk bod is ontvangen. Het is goed om een ​​eerlijk beeld te zien van het wel en wee van een veranderend bedrijf. Je kunt de show ook uitzenden op Apple TV.

6. Broeders van het pand

De populaire originele show van de Canadese tweeling, Drew en Jonathan Scott, bracht een hele reeks spin-offs voort en veranderde de broers in megasterren in de wereld van vastgoedbeleggingen.

De show wordt uitgezonden op Netflix en HGTV. Het uitgangspunt is boeiend. Drew is een makelaar die ondergewaardeerde vastgoedbeleggingen vindt voor zijn klanten, en Jonathan is een renovatie-expert die van panden droomhuizen maakt. Onderweg kunnen beginnende investeerders tips krijgen over het opsporen van ondergewaardeerde eigendommen en deze met een beperkt budget te renoveren om van eigendommen boetiekwoningen te maken.

7. Ontworpen om te verkopen

Een van de originele vastgoeddesignbeurzen. De show liep vijf seizoenen, te beginnen in 2004, en kreeg een 7,8 op IMDb. Een team van ontwerpers en vastgoedexperts werkt samen met huiseigenaren om hun huizen te renoveren en te verkopen.

Het bijzondere van deze show is dat de teams slechts een budget van $ 2.000 krijgen om verbeteringen aan te brengen en het huis te ensceneren. Met zo’n klein budget zijn sommige resultaten van de show opvallend. Als u nieuw bent in onroerend goed en uw uitgaven laag wilt houden, heeft de show een aantal geweldige ideeën die u kunt gebruiken om u te inspireren.

8. Het vanille-ijsproject

Vastgoedbeleggingen is niet het eerste waar je aan denkt als je de naam Vanilla Ice hoort, toch? De man wist echter iedereen te verrassen met zijn DIY-netwerkshow, die negen seizoenen liep.

Zijn Ice Ice Baby-dagen liggen al lang achter hem; Rob Van Winkle is nu aannemer van beroep. De show begon in 2010 en maakte gebruik van Rob’s uitgebreide ervaring in het flippen van huizen om uitstekende luxe woningrenovaties in Palm Beach te demonstreren. Daarnaast biedt de show lessen over het werken met ondernemers en het inzetten van technologie om de waarde van je flips te vergroten. Je kunt de show bekijken op DIY of Sling TV.

9. Huizenjagers

Een van de oudste tv-programma’s, House Hunters, wordt sinds 1999 in een of andere vorm op HGTV uitgezonden. De show is eenvoudig: kopers die op zoek zijn naar huizen in de VS of in het buitenland, worden in contact gebracht met makelaars. De makelaars laten ze verschillende huizen zien en de koper moet er uiteindelijk één uitkiezen.

Voor beleggers biedt de show inzicht in verschillende vastgoedmarkten en beschrijft de emoties en processen die betrokken zijn bij het aankoopproces van een huis.

10. Vind het leuk of vermeld het

Deze show is erg vermakelijk en duikt in de psyche van de eigenaren. Een makelaar en een ontwerper concurreren om hun klanten naar een nieuwe woning te laten verhuizen of in hun huidige gerenoveerde woning te laten blijven.

De show heeft twee doelstellingen voor investeerders. Ten eerste kunt u ontdekken welke ontwerpkenmerken het meest functioneel zijn voor huiseigenaren, en u kunt ook begrijpen hoe u de emoties van mensen kunt benutten bij een onroerendgoedtransactie.

11. Inkomensvermogen

Scott McGillivray’s hitshow op HGTV heeft een oplossing voor huiseigenaren met een krappe beurs. Het leert hen hoe ze hun woonruimte kunnen omzetten in huurwoningen, wat extra inkomsten kan genereren en de hypotheeklasten kan verlagen.

In elke aflevering van deze Canadese show presenteert McGillivary zijn klant twee ontwerpopties, zodat ze alle informatie hebben die ze nodig hebben voordat ze beslissen welke optie het beste voor hen is. Dan komt de tijd van renovatie! De zorgvuldige gastheer houdt toezicht op alles van begin tot eind.

Voor investeerders heeft de show goed advies over: inkomsten genereren huizen – een must-watch!

Deze shows zullen je gegarandeerd het een en ander leren als je meer wilt weten over onroerend goed. Beter nog, je kunt het vanuit je luie stoel doen met een zak popcorn. Goede verspreiding!


opmerkingen

Leave a Comment