HOME: SFAR Nieuws | Onroerend

Begin 2022 verwelkomt de Santa Fe Association of REALTORS® (SFAR) een nieuw team van leiders. Hier zijn enkele hoogtepunten van onze nieuwe functionarissen en directeuren voor 2022.

Makelaar Andrea Dobyns samen met EXP Realty wordt Santa Fe de president van SFAR. Met een toewijding om zich tijdens haar ambtstermijn te concentreren op het opleiden van leden, professionaliteit en technologische groei, verwacht Andrea open communicatie met leden en de gemeenschap. Geboren en getogen in Santa Fe, vertrok ze om te studeren aan de Universiteit van Arizona, waar ze een graad in sociologie behaalde, met een minor in pre-law. Andrea keerde terug naar Santa Fe om haar gemeenschap 13 jaar lang als politieagent te dienen en bereikte de rang van luitenant. Met haar achtergrond in wetshandhaving creëerde ze een cursus Veiligheid en Situational Awareness voor makelaars en reisde ze door New Mexico om deze technieken te onderwijzen. Als makelaar voor de afgelopen vijf jaar, in samenwerking met haar vader Robbie Dobyns, raakte Andrea al snel betrokken bij de Vereniging, als voorzitter van commissies voor onderwijs en overheidszaken en als lid van commissies voor gemeenschapsdiensten, technologie en lidmaatschap. Andrea werd bekroond Beginner van het jaar door SFAR in 2017. Ze studeerde af aan het Growth and Involvement-programma, aangeboden door de New Mexico Association of REALTORS®, waar ze momenteel in de Raad van Bestuur zit. Andrea moedigt elk SFAR-lid aan om vrijwilligerswerk te doen bij de Vereniging voor een leerervaring en kans van onschatbare waarde.

Drew Lamprich bij Sotheby’s International Real Estate zal in 2022 de gekozen president zijn. Drew was onlangs lid van de raad van bestuur van de vereniging, voorzitter van de lidmaatschapscommissie en lid van de commissie voor overheidszaken. Drew heeft een achtergrond in woningverbetering en beleggen in onroerend goed. Hij studeerde Metropolitan Studies aan de New York University en sociologie aan de Tulsa University. Drew is momenteel voorzitter van de raad van bestuur van Southwest CARE Center, een gemeenschapskliniek voor Santa Fe en Albuquerque. Hij deelde dat zijn vrijwilligerswerk bij Southwest CARE Center hem in staat stelt zijn passies te combineren om te zorgen voor kwaliteitsvolle huisvesting en gezondheidszorg voor iedereen.

Aangesloten bij Sotheby’s International Real Estate, Joshua Maes, werd in 2022 verkozen tot eerste vice-president, nadat hij een volledige termijn als lid van de raad van bestuur had gediend. Joshua begon zijn carrière als de jongste restauranteigenaar/-uitbater in de geschiedenis van Santa Fe toen hij Mucho Gourmet opende. Na de verkoop van het restaurant verhuisde hij naar Californië, waar hij werkte als directeur van een Rubio’s franchise, verkoopmanager bij een lokale autodealer en uiteindelijk als makelaar bij een toonaangevend makelaarskantoor. Joshua werd door zijn bureau erkend als “Rookie of the Year” en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Hij schrijft zijn gedrevenheid en arbeidsethos toe aan het voorbeeld van zijn moeder, Petra Jimenez Maes, rechter van het Hooggerechtshof, de eerste Latijns-Amerikaanse opperrechter in de Amerikaanse geschiedenis.

De Santa Fe Association of REALTORS® verwelkomt drie leden van haar raad van bestuur in 2022.

David Córdoba, een makelaar bij Sotheby’s International Real Estate, zal toetreden tot de raad van bestuur nadat hij in het verleden heeft gediend, en is momenteel lid van de raad van bestuur van de New Mexico Association of REALTORS®. David, geboren in New Mexico, heeft een graad in economie behaald aan de Universiteit van New Mexico. Hij verwierf de titel van Santa Fe Specialist van de vereniging. In zijn vrije tijd coacht hij AAU damesbasketbal.

Kimberly van hem, eigenaar en makelaar van Realty One of Chama, zal voor zijn eerste termijn toetreden tot het bestuur. Kimberly woont met haar man in Chama, waar ze van het buitenleven geniet. Ze heeft drie kinderen en twee kleinkinderen. De vereniging heeft haar territorium de afgelopen jaren uitgebreid en biedt ondersteuning aan leden van makelaars in de provincies Santa Fe, Los Alamos en Rio Arriba. Kimberly is het eerste lid dat de Chama-regio vertegenwoordigt.

Marcos Zubia met Keller Williams zal toetreden tot het bestuur voor zijn eerste termijn in 2022. Marcos is geboren en getogen in Santa Fe en heeft een bachelordiploma van de Western State School of Banking. Hij is actief in een aantal lokale goede doelen en werd in 2017 erkend als “10 die het verschil maakten” door de The Santa Fe Nieuw Mexicaans voor zijn werk met de Esperanza-opvang. Marcos is momenteel secretaris van de raad van bestuur van de Santa Fe Community Foundation.

Paco Arguello is CEO van de Santa Fe Association of REALTORS®. Neem contact met hem op via 982-8385 of paco@sfar.com.

Leave a Comment