Charlottesville onroerend goed, rekeningen voor persoonlijke eigendomsbelasting moeten maandag worden betaald

charlottesville
(© Tach – stock.adobe.com)

De onroerendgoed- en onroerendgoedbelasting van Charlottesville voor de tweede helft moet maandag worden betaald. Als u uw facturen niet hebt ontvangen, neem dan vóór de vervaldatum contact op met het penningmeestersbureau op (434) 970-3146.

Voor uw gemak zijn er verschillende betalingsopties beschikbaar:

In lijn: Om met een creditcard te betalen, logt u in op de website van de stad op www.charlottesville.gov en kiest u “Rekeningen online betalen”.

Telefoon: Bel 1-866-660-5185.

Mail: Betalingen per cheque of postwissel kunnen worden gemaild naar de City Treasurer, PO Box 2854, Charlottesville, VA 22902

Locaties gemeentehuis:

  • 6th Street NE (alleen voetgangers) bij de ingang aan de westkant van het stadhuis
  • 7th Street NE via de East Side-ingang naar het stadhuis
  • 8th Street NE tussen Town Hall Annex en Herman Key Recreation Center

Persoonlijk: Betalingen kunnen alleen op afspraak worden gedaan in de Town Hall Lobby op 605 E. Main St. Bezoek www.cityscheduler.charlottesville.gov of bel 434-970-3146 om een ​​afspraak te maken.

Belastingfacturen voor het eerste semester moeten uiterlijk op maandag betaald zijn. Betalingen die per post worden verzonden, moeten uiterlijk op 6 december 2021 zijn afgestempeld.

Als u financiële problemen ondervindt of een betalingsregeling voor uw verschuldigde belasting wilt opzetten, neem dan vóór de vervaldatum contact op met het penningmeesterkantoor op (434) 970-3146.

Belastingen op alle persoonlijke eigendommen worden pro rata berekend op basis van de datum waarop het item is geregistreerd bij de DMV zoals geparkeerd in de stad Charlottesville. Als u sinds 1 januari 2021 een voertuig hebt verkocht, verplaatst of gekocht en de Belastingdienst niet op de hoogte hebt gesteld, belt u (434) 970-3160.

Leave a Comment