VASTGOEDBULLETIN: DEC. 4

Lokale NAIOP organiseert speelgoedrit voor de feestdagen

NAIOP Southern Nevada, een organisatie die commerciële vastgoedontwikkelaars, eigenaren en aanverwante professionals in kantoor-, industrieel, commercieel en gemengd onroerend goed vertegenwoordigt, ondersteunt de CASA Foundation van Las Vegas dit vakantieseizoen met haar jaarlijkse speelgoedactie.

De Las Vegas CASA Foundation werd in 1983 opgericht om de inspanningen van het Clark County CASA-programma (Court Appointed Special Advocate) te promoten en te ondersteunen. In de loop der jaren heeft de CASA Las Vegas Foundation een ander onderdeel aan deze missie toegevoegd door fondsen te verstrekken voor de onvervulde behoeften van kinderen in pleegzorg. Dit omvat het voorzien in medische behoeften, vervoerskosten voor bezoekende familieleden, zomerkampen, sport-, muziek- en kunstlessen, schoolactiviteiten en bijles.

De NAIOP speelgoedrit loopt tot en met 6 december. Het doel is om elk kind in het Clark County Foster Home drie speelgoed te geven tijdens hun jaarlijkse Angel Tree-evenement.

Ondersteuning voor speelgoedlezers is eenvoudig, met opties zoals online bestellen bij Target en Amazon Verlanglijstje.

^

Makelaars organiseren speelgoedactie voor ziekenhuizen

De vastgoedmanagers Frank Napoli en Stephanie Napoli in Las Vegas zetten de traditie van geven voort met hun jaarlijkse speelgoedactie van de Napoli Group. De broers en zussen hebben sinds 2012 elk jaar de speelgoedactie voor de hele gemeenschap georganiseerd, met de campagne van dit jaar die dit weekend van start gaat. Doneer nieuw, onverpakt speelgoed aan meerdere locaties in Las Vegas en Henderson voor levering aan patiënten in het Nevada Children’s Hospital in het UMC en de Pediatric Unit in Sunrise Hospital. Speelgoed wordt geaccepteerd tot en met 17 december.

“Het meest lonende deel van het verzamelen van speelgoed is het kunnen verspreiden van de kerstsfeer naar mensen in nood”, zegt Frank Napoli, eigenaar van The Napoli Group, een vastgoedteam van Berkshire Hathaway HomeServices, Nevada Properties. “Elk jaar zijn we de Las Vegas-gemeenschap zo dankbaar dat ze samenkomen om ons te helpen met dit speciale doel.”

De jaarlijkse speelgoedactie omvatte de deelname van tientallen gemeenschapsbedrijven en zelfs een oldtimerparade met tientallen auto’s om tijdens de feestdagen te doneren.

“We hadden het geluk een geweldige groep partners te hebben die van Las Vegas houden en ons steunen en die ons willen helpen met onze speelgoedactie”, zegt Frank Napoli. “Als inwoners van Las Vegas hebben we de behoefte in onze gemeenschap zien groeien en we voelen ons bevoorrecht dat we deze feestdagen een beetje geluk kunnen bieden aan gehospitaliseerde kinderen. “

De Napoli Group organiseert sinds 2012 elk jaar een speelgoedactie voor de feestdagen en heeft honderdduizenden speelgoed gedoneerd. Items op de verlanglijst zijn tech-/entertainmentartikelen, peuterspeelgoed en artikelen voor persoonlijke verzorging, tienerentertainment en artikelen voor persoonlijke verzorging, knutselspullen, zelfgemaakte artikelen, kleding, speelgoed voor schatkisten en noodzakelijke kleding.

Van vrijdag tot zondag werkt de Napoli-groep samen met de Vegas Auto Gallery om de speelgoedrit te lanceren in een exotische en luxe autoshowcase.

Donaties worden dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur geaccepteerd op het grasveld in het centrum van Summerlin.

Donaties worden geaccepteerd op de volgende locaties tijdens kantooruren tot 17 december.

■ Napoli Groepskantoor: 8850 W. Sunset Road, n ° 120

■ Berkshire Hathaway HomeServices, Nevada Properties kantoren:

■ Sahara: 7475 W. Sahara Ave., Suite 100

■ Zuidwest: 8850 W. Sunset Road, Suite # 200

■ St. Rose: 3185 St. Rose Parkway, Suite # 100

■ Summerlin: 10777 W. Twain Avenue, Suite # 333

■ Vegas Autogalerij:

■ Dean Martin: 3055 Palms Center Drive

■ Sahara: 5600 W. Sahara Ave.

■ Zwarte lijst: 1395 Raiders Way, Suite nr. 130

Neem voor meer informatie over de Napoli Toy Drive contact op met Stephanie Napoli op:

702-524-8914 of per e-mail op stephanie@thenapoligroup.com.

Het in Angeles gevestigde bedrijf koopt Siena Townhomes

Siena Townhomes, nu Aero Townhomes genoemd, is gebouwd in 2000 en bevindt zich op 9,57 hectare en bestaat uit 42 gebouwen met twee verdiepingen. Elke unit is een herenhuis zonder andere units boven of onder. De unitmix omvat 82 units met twee slaapkamers en 113 units met drie slaapkamers. Tot de faciliteiten op het terrein behoren een eigen ingang met poorten, een zwembad, een fitnesscentrum, een zakencentrum, een speeltuin, een barbecueplek, basketbalvelden en carports.

Glenn Dulaine, CCIM, van Realty Executives SNV, vertegenwoordigde zowel de koper als de verkoper bij de transactie.

^

Kairos Investment verwerft een meergezinswoning

Kairos Investment Management Co. verwierf Siena Townhomes, een betaalbaar meergezinswoning met 195 eenheden in het centrum van Las Vegas, in een off-market transactie.

“Als geregistreerd vermogensbeheerder, allocator en beleggingsadviseur zoekt Kairos Investment Management naar kansen buiten de markt in markten met potentieel uitzonderlijke prestaties, zoals het centrum van Las Vegas”, aldus Carl Chang, CEO en oprichter van Kairos. Ondanks zijn betaalbare reputatie hebben de revitalisering van de meer diverse en groeiende werkgelegenheid in het centrum van Las Vegas en het beperkte nieuwe aanbod geleid tot hogere huurprijzen tegen marktconforme tarieven, waardoor de behoefte aan hoogwaardige meergezinsgemeenschappen en economie zoals Siena Townhomes in de hele regio is versterkt. ”

Siena Townhomes is gebouwd in 2001 en heeft een hoge bezettingsgraad met een wachtlijst van 40 personen. Gelegen op minder dan 9,6 km ten noorden van de Las Vegas Strip, bevindt het pand zich op 10 minuten rijden van verschillende bekende winkelcentra, waaronder Las Vegas North Premium Outlets, een winkelcentrum van 676.000 voet met meer dan 140 winkels en restaurants. , en Meadows Mall, een gesloten winkelcentrum van 960.000 vierkante meter dat toegang biedt tot 118 winkels. De accommodatie ligt ook op minder dan 1,6 km van Texas Station, een casinohotel met 200 kamers.

“Gezien de gunstige ligging van het pand en de extreem lage leegstand van meergezinswoningen van 2,5% in de regio, past Siena Townhomes goed bij de strategie van ons bedrijf voor een impact op betaalbare woningen op groeiende of beperkte aanbodmarkten in de Verenigde Staten,” zei Chang.

Siena Townhomes biedt een mix van 82 herenhuizen met twee slaapkamers en 113 herenhuizen met drie slaapkamers met grote wasmachines en drogers, grote inloopkasten en een eigen balkon of terras met extra opslagruimte. Gemeenschappelijke gemeenschappelijke voorzieningen zijn onder meer een clubhuis, een zwembad en spa, een fitnesscentrum, barbecueplekken, een basketbalveld, een zakencentrum, een speeltuin voor de kinderen en autostallingen.

^

Executive Paragon Pools wint nationale prijs

Las Vegan Joseph Anthony Vassallo, Vice President en Design Director van Paragon Pools werd uitgeroepen tot de Pool & Hot Tub Alliance (PHTA) Builder of the Year 2021 tijdens de prijsuitreiking op 15 november in Dallas, Texas, in de Pool, Spa, Terrassen en dekken tonen.

De PHTA erkent jaarlijks belangrijke prestaties en uitstekende artiesten in de zwembad-, spa- en hottub-industrie, waaronder individuele onderscheidingen en internationale onderscheidingen voor uitmuntendheid in design.

De Builder of the Year Award is een prijs die door collega’s wordt uitgereikt aan een bouwer die lid is van de PHTA en die het vak van de zwembadbouw vooruit heeft geholpen door uitstekende prestaties en toewijding aan de industrie.

Aanvragers moeten voldoen aan een strikte reeks criteria, waaronder een verbintenis om een ​​positief rolmodel te zijn voor het beroep en hun collega’s, een bewezen staat van dienst hebben in het voldoen aan of overtreffen van de industrienormen voor het ontwerpen en bouwen van zwembaden en spa’s, moeten werkzaam zijn geweest in de zwembad-, spa- of spa-industrie gedurende ten minste vijf jaar, actief heeft deelgenomen aan de PHTA lokaal of nationaal en een werknemer met een goede reputatie moet zijn van een lidbedrijf van de PHTA.

Vassallo, die vaak Joe Jr. wordt genoemd, begon zijn carrière als ontwerpleerling als tiener (1989). Hij vond het een uitdaging om zwembad- en landschapsplannen te ontwerpen en te ontwikkelen als aanvulling op de huisarchitectuur en beperkende perceelindelingen, terwijl hij ook een verbluffend ontwerp op maat voor de eigenaar maakte.

Na de middelbare school studeerde hij architectuur, marketing en small business management. Hij bleef zijn professionele en technische vaardigheden verdiepen met PSI Leadership Seminars, Tom Hopkins Seminars, Auto CAD-2000, Structure Studios 3-D Training, PHTA Academic Program, ART-Artistic Resources and Training, evenals CEU in industriële zaken en technische onderwerpen.

In 2001 sloot Vassallo zich aan bij zijn vader om het familiebedrijf Paragon Pools in Las Vegas te openen. Als vice-president heeft Vassallo een belangrijke rol gespeeld in het succes van het bedrijf en in het creëren van een hoge standaard van ontwerp en constructie voor bedrijfsprojecten, en won hij een lange lijst van internationale designprijzen en onderscheidingen door de jaren heen, waaronder de Masters of Design Awards , International Awards of Excellence Design Awards en Aqua Choice Design Awards, Aqua 100 Hall of Fame.

Leave a Comment