Opening van een commercieel vastgoedbedrijf in Norman en transacties in het OKC-gebied

NORMAN – Fleske Commercial Group, een nieuw commercieel vastgoedbedrijf, werd opgericht nadat het zijn activiteiten had afgesplitst van Equity Commercial Realty. De kantoren bevinden zich op 3411 W Rock Creek Road, Suite 120.

Eric C. Fleske, Management Broker en CEO, vertegenwoordigt honderden eigendommen en levert projectontwikkeling, vastgoedbeleggingsadvies, vastgoedmakelaardij, vastgoedbeheer en ontwerpdiensten.

Fleske was partner en managementmakelaar voor Equity Commercial Realty met Founding Director Judy J. Hatfield, met wie hij 23 jaar heeft samengewerkt. Equity Commercial Realty gaat verder onder leiding van Hatfield. Nova Fleske, zijn vrouw, is de financieel directeur en erkend makelaar van het nieuwe bedrijf.

“Commercieel vastgoed in het centrum van Oklahoma is de afgelopen jaren enorm gegroeid”, zegt Fleske. “De behoeften van onze klanten en huurders zijn mee geëvolueerd met deze groei, en we geloven dat onze benadering in deze markt ons onderscheidt van andere bedrijven.

Leave a Comment