Hoag zal Gen. William Lyon Leadership Center na een vastgoedmagnaat

Hoag Memorial Hospital Presbyterian kondigde in november aan dat het het General William Lyon Leadership Centre zou oprichten na ontvangst van een geschenk van de familie Lyon.

Het centrum zal het James Irvine Surgical Center bij de hoofdingang van de campus van Newport Beach renoveren en uitbreiden. De sloop begon in november en het project zal naar verwachting in 2022 worden voltooid. Het zal naar verwachting bestuurs- en vergaderruimten, directiekantoren en grote open ruimtes voor vergaderingen omvatten.

Ambtenaren van het ziekenhuis zeiden dat het centrum een ​​”cutting edge” ruimte zou moeten zijn voor samenwerking voor klinische en ziekenhuisleiders.

Een deel van het centrum zal ook worden gewijd aan een lounge, een fitnessruimte en slaapruimtes voor artsen om uit te rusten tijdens werkploegen.

Ambtenaren van het ziekenhuis bevestigden niet het volledige bedrag van het geschenk dat de familie aan Hoag gaf of de geschatte totale kosten van het centrum op vrijdag, maar zeiden dat de familie al minstens 35 jaar aan Hoag had gedoneerd. Lyon, vastgoedmagnaat en voormalig commandantpiloot van de Amerikaanse luchtmacht, stierf in 2020.

De vrouw van Lyon, Willa Dean, zei dat het centrum zal aansluiten bij wat zij gelooft dat haar man waardeert. Hun zoon, Bill, was het daarmee eens en voegde eraan toe dat hij het belangrijk vond dat medische professionals samenwerken om te innoveren en dat het centrum hopelijk de ruimte zou bieden om dat te laten gebeuren.

“Hij wist hoe belangrijk het is om een ​​toekomstgerichte leider te zijn bij het verbeteren van het leven van anderen”, zei Willa Dean Lyon in een verklaring. “De artsen van Hoag onderzoeken ook de volgende beste behandeling of procedure om patiënten te helpen, en het is mijn wens dat deze ruimte hen inspireert terwijl ze het doen. “

Flynn Andrizzi, voorzitter van de Hoag Hospital Foundation, bedankte de familie voor hun donatie en noemde de invloed van William Lyon op het bedrijfsleven en de gemeenschap “transformerend”.

“Ik had de eer om generaal Lyon persoonlijk te kennen als gemeenschapsleider en huizenbouwer”, zegt Daniel Young, die in de raad van bestuur van de Hoag Hospital Foundation en voorzitter van de raad van bestuur van de Hoag-administratie zit, in een verklaring.

“Hij was een man van grenzeloze energie, integriteit en mededogen. Hij zag een behoefte in onze gemeenschap en gaf alles om daaraan te voldoen. Hij was genereus met zijn tijd, zijn geld en zijn ongelooflijke connecties”, aldus Young. “De naam van zo’n geweldige leider in ons Leadership Center is een passend eerbetoon aan hem en een inspiratie voor ons allemaal bij Hoag. “

Ondersteun onze dekking door een digitale abonnee te worden.

Leave a Comment