Gestolen post van Marblehead inclusief onroerendgoedbelasting, nutsvoorzieningen

MARBLEHEAD, MA – Bewoners van Marblehead die cheques in de brievenbus buiten het gemeentehuis aan Widger Road stopten, wordt gevraagd om die cheques ongeldig te verklaren en hun rekeningen te controleren nadat de politie had gezegd dat er woensdag of donderdag een postzak uit deze doos was gestolen.

Een zak met de post werd ontdekt in de buurt van de oude Pleasant Street-spoorlijn met verschillende poststukken die open waren en cheques erin ontbraken, terwijl rekeningen werden achtergelaten.

“De gestolen cheques waren voor onroerendgoedbelasting en verschillende nutsvoorzieningen”, zei de politie.

Ontdek wat er gebeurt in Marmeren hoofd met gratis realtime patch-updates.

De politie van Marblehead zei dat ze samenwerkten met de politie van de Amerikaanse posterijen om de diefstal te onderzoeken.

“Als je post in deze box hebt gedaan, kan het verstandig zijn om alle controles ongeldig te maken of in ieder geval je rekeningen nauwlettend in de gaten te houden”, aldus de politie.

Ontdek wat er gebeurt in Marmeren hoofd met gratis realtime patch-updates.

Iedereen die in het gebied woont of werkt en denkt verdachte activiteiten te hebben gehoord of gezien tussen woensdag en donderdag om 15.00 uur, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie van Marlbehead op 781-631-1212.

(Scott Souza is een Patch Field Editor voor Beverly, Danvers, Marblehead, Peabody, Salem en Swampscott. U kunt contact met hem opnemen via Scott.Souza@Patch.com. Twitter: @Scott_Souza.)

Om te verzoeken dat uw naam wordt verwijderd uit een arrestatierapport, dient u: deze vereiste elementen Tot shutdownreports@patch.com.

De reactieregels:

  • Wees respectvol. Het is een ruimte voor vriendelijke lokale uitwisselingen. Geen enkele racistische, discriminerende, vulgaire of bedreigende taal wordt getolereerd.
  • Wees transparant. Gebruik uw echte naam en sla uw claims op.
  • Houd het lokaal en relevant. Zorg ervoor dat uw antwoorden bij het onderwerp blijven.
  • Bekijk de Richtlijnen voor communitypatches.

Leave a Comment