Deeds of trust: de onbezongen held van alternatieve vastgoedinvesteringen

Trust Deed Investing bestaat al tientallen jaren en biedt particuliere beleggers talloze mogelijkheden om te investeren in vastgoedontwikkeling en biedt voordelen zoals diversificatie, kapitaalbehoud en historisch hoge rendementen. En toch krijgt het nog steeds weinig krediet en blijft het een van de meest onderbenutte alternatieve vormen van beleggen in onroerend goed in een IRA.

Particuliere leningen, zoals trustaktes, worden helaas ontsierd door donkere periodes van roofzuchtige leenpraktijken, evenals de misvatting dat ze alleen zijn voor kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid en extreem rijke mensen, die het zich kunnen veroorloven om het risico te lopen ze uit te lenen.

Er zijn twee belangrijke factoren die het grote publiek niet herkent. De eerste is dat de regering na de huizenzeepbel van 2008 hard optrad tegen de kredietsector. Tot op heden is het een van de meest gereguleerde industrieën op staats- en federaal niveau. Ten tweede zijn er bedrijven met jarenlange ervaring die bij wijze van vertrouwen kansen bieden voor fractionele investeringen. Dit doorbreekt in wezen de barrière van kapitaal en maakt hen passieve investeringen voor hun klanten.

Over het algemeen zijn beleggingen in trustaktes sterk gereguleerd, hebben kortere vasthoudperiodes, lagere minimuminvesteringen, bieden kapitaalbehoud, zijn over het algemeen passief en bieden een vast inkomen, waardoor ze een ideale investering zijn om in te zetten voor een langetermijnbeleggingsstrategie.

U vraagt ​​zich misschien af ​​wat de risico’s zijn, want elke belegging brengt ze met zich mee? Voor trustaktes is dit liquiditeit omdat u uw investering pas kunt laten uitbetalen als de lening opeisbaar is. U moet wachten tot de lener terugbetaalt en het risico bestaat dat de lener in gebreke blijft. Als de lener in gebreke blijft en het onroerend goed moet worden afgeschermd en vervolgens moet worden verkocht om het principe van de belegger terug te vorderen, kan dit proces tijdrovend zijn.

Veelgebruikte strategieën om dit risico te beperken, zijn onder meer het diversifiëren van uw beleggingen in trustaktes over meerdere kredietnemers, regio’s en vastgoedtypes (commercieel en/of residentieel). Lage minimale investeringen en een kortere doorlooptijd vergemakkelijken het manoeuvreren op de vastgoedmarkt, wat essentieel is bij het gebruik van pensioenfondsen om te beleggen.

In een zelfgestuurde IRA-rekening zullen de rente-inkomsten uit de trustaktes worden samengesteld met uitgestelde belasting of belastingvrij (afhankelijk van de rekening), en met voldoende vooruitziende blik kan hun vermogen om een ​​vast inkomen te genereren ook worden gebruikt. helpen de inkomenskloof tijdens uw pensioenjaren te dichten.

Het grootste probleem waarmee veel gepensioneerden worden geconfronteerd, is hoe ze het inkomen dat ze met hun werk verdienden, kunnen vervangen. Inkomstenbronnen uit pensioenen, sociale zekerheid, arbeidsongeschiktheid en onroerend goed zijn mogelijk nog niet voldoende; en helaas wordt er niet veel nagedacht over het creëren van een strategie om pensioenactiva effectief te gebruiken zodra we deze latere levensfasen bereiken.

Stel je voor dat je $ 120.000 van een pensioenrekening zou kunnen opnemen en voor altijd $ 1.000 per maand aan inkomen zou kunnen genereren zonder een dubbeltje van $ 120.000 uit te geven. Klinkt te mooi om waar te zijn, niet?

Laten we twee scenario’s naast elkaar bekijken. In scenario 1 maakt u een paar jaar voor uw pensionering $ 120.000 over naar een zelfgestuurde IRA vanaf een andere rekening die gekwalificeerd is om te investeren in trustaktes; maar zoals velen denkt u dat het veilig is om een ​​groot deel van uw schuld af te betalen – dat wil zeggen uw creditcardschuld van $ 40.000 of uw woningkrediet.

U vindt een bedrijf dat een jaarlijks rendement van 10% biedt. U kunt in de loop van de tijd tegen een of twee tekortkomingen aanlopen, maar vanwege de lage minimale investering is uw portefeuille gespreid over meerdere trustaktes.

Terwijl de standaardinstellingen op zichzelf werken, werken de anderen nog steeds en bieden ze u inkomsten. Naarmate u ouder wordt, is het geen geheim dat uw uitgaven voor zaken als gezondheidszorg kunnen stijgen. Daarom zijn de uitkeringen in de loop der jaren toegenomen.

In scenario 2 blijven alle factoren hetzelfde, behalve dat u ervoor kiest om uw schulden niet af te lossen bij pensionering om uw totale vermogen op $ 120.000 te houden. Laten we nu eens kijken hoe de cijfers eruitzien in scenario één en twee in de bovenstaande grafieken.

Het verschil tussen ophopen in Scenario 2 en terugtrekken in Scenario 1 is nogal schokkend, nietwaar? U kunt het potentieel van trustaktes zien als u de middelen en het vermogen heeft om (u kunt het onverwachte niet negeren) de integriteit van uw kapitaal te handhaven.

Nu u uw laatste jaren ingaat en uw pensioensparen wilt beleggen in iets met een lager risicoprofiel (en dus een lager rendement), bent u veel verder verwijderd van het volledig leegmaken van uw rekening. Dit kan een uitkomst zijn als u overweegt een erfenis na te laten.

Het vinden van de juiste trustakte-beleggingsmaatschappij die aan de behoeften van uw pensioenportefeuille voldoet, is essentieel. Zoals bij elke investering, is een goede due diligence en onderzoek essentieel voordat u een overeenkomst aangaat met een bedrijf.

Terwijl u uw onderzoek doet en verschillende bedrijven vergelijkt, kunt u uzelf een paar vragen stellen die u kunnen helpen uw opties te verfijnen:

Hoe passief wilt u dat deze investering is?

Dit is belangrijk omdat niet alle trustbeleggingsmaatschappijen hetzelfde serviceniveau zullen bieden. Als u zich op uw gemak voelt met mogelijk meer betrokkenheid bij de investering, kunt u overwegen bedrijven te overwegen die alleen over de lening onderhandelen en het vervolgens volledig aan u overlaten om de lening te beheren of met de hulp van de leningmanager. als je daarvoor kiest.

Als u gepensioneerd bent of op een punt in uw leven dat u de mogelijkheid van een aanvullende verbintenis niet nodig heeft, zullen andere bedrijven alle noodzakelijke diensten verlenen tijdens de looptijd van de lening, waardoor de investering zeer passief wordt overgelaten aan de belegger.

Wat is uw risicodrempel?

Deeds of trust kunnen worden aangeboden in de eerste, tweede, derde positie, etc. Als uw investering in de trustakte niet op de eerste plaats staat, betekent dit dat een of meer andere leningen voorrang hebben op de uwe.

Als de lening in gebreke blijft, is de eerste lening niet aansprakelijk voor eerdere leningen, waardoor u kwetsbaar kunt zijn voor het verlies van uw volledige primaire investering.

In welke vastgoedmarkten wilt u beleggen?

Trustbeleggingsmaatschappijen verschillen per regio en per type vastgoedontwikkeling waaraan ze leningen verstrekken. Sommigen lenen alleen in hun eigen achtertuin op vaste en omkeerbare eigendommen en anderen kunnen in een bepaalde regio (d.w.z. Westkust, Zuidwest, Midden-Oosten enz.) lenen voor residentiële en commerciële ontwikkelingen.

Hoeveel wil je inzetten voor elke investering in een trustakte en tegen welk rendement?

Sommige trustbeleggingsmaatschappijen bieden minimale investeringen aan vanaf $ 10.000, totdat u in staat bent om de volledige investering te dekken. Rendementen kunnen ook variëren van bedrijf tot bedrijf en van elke investering die ze aanbieden.

Preferred Trust Co. ziet af van de opstartkosten en administratiekosten voor het eerste jaar voor alle nieuwe accounts die in 2021 worden geopend. Bel voor meer informatie 888-990-7982.

Leave a Comment