Beste leadgeneratie-ideeën voor online onroerendgoedverkopers voor 2022

situationeel leiderschap
(© Maksym Povozniuk – stock.adobe.com)

Nu de vastgoedmarkt in de meeste staten van de Verenigde Staten in opkomst is, is het geen wonder dat makelaars in onroerend goed steeds meer geïnteresseerd zijn in nieuwe methoden om leads voor onroerend goed te genereren. In een markt als deze moet je echter gaan voor de methoden die je maximale leads opleveren.

Vergelijk elke reguliere en online methode voor het genereren van leads en u zult zien dat u met dezelfde tijd en moeite meer leads kunt verzamelen. Op hoeveel deuren kun je in een uur kloppen? En hoeveel potentiële leads zul je tijdens dat uur vinden?

Stel je nu eens voor dat je hetzelfde uur besteedt aan het maken van inhoud en deze vervolgens online deelt. U hoeft ons niet te vertellen dat u op deze manier veel meer mensen zou bereiken. En hoe meer mensen u kunt bereiken, hoe beter uw vooruitzichten voor leadgeneratie.

Daarom hebben we de beste strategieën voor het genereren van leads samengesteld die online kunnen worden geïmplementeerd en u helpen uw bedrijf een boost te geven in de huidige markt.

Ideeën voor online leadgeneratie voor onroerend goed

1. Lanceer online advertentiecampagnes voor het genereren van leads

De tijd dat we alleen leunden op het adverteren van busbankjes, het uitdelen van folders in de buurt en het plaatsen van deurkloppers, is voorbij. Er is een betere manier om uw geld uit te geven, en het geeft u gemakkelijk meetbare opbrengsten en meer leads.

Ja, er is een groeiende behoefte om online advertenties voor uw bedrijf weer te geven. Het is een onfeilbare manier om leads te genereren. De twee voorkeursplatforms zijn:

A. Google-advertenties

Google biedt een eenvoudige maar zeer effectieve manier om uw diensten te promoten. Het enige wat u hoeft te doen is het volgende:

  • Kies uw Google Ads-zoekwoorden – Voeg potentiële zoektermen toe waar huizenkopers en verkopers naar op zoek zullen zijn. Vermeld ook de doellocatie en uw dienst.
  • Maak uw advertentie – Maak platte tekst met alle zoekwoorden die u hebt geselecteerd, voeg relevante afbeeldingen toe en voeg vervolgens een call-to-action-knop toe.
  • Stel een budget in – Bepaal de totale advertentieduur, het budget en de bijbehorende kosten per klik (CPC).
  • Herzien en verfijnen – Op basis van de advertentiescore en advertentieprestaties van Google moet u proberen deze te verbeteren.

B. Facebook-advertenties

Net als bij Google kun je ook kiezen voor betaalde Facebook-advertenties. Deze zijn ook geweldig in termen van bereik en bieden een breed scala aan controle over de demografie van uw doelgroep. Als u ze aanpast, zorgt u ervoor dat uw advertenties worden gezien door degenen die het maximale potentieel hebben om klant te worden.

2. Kies voor online leadgeneratieplatforms voor onroerend goed

Veel vastgoedprofessionals kiezen liever voor leadgeneratieplatforms van online verkopers zoals Dorrmat. Het meest opvallende aspect van Dorrmat is dat het de beste technologie biedt om agenten een constante aanvoer van hoogwaardige leads te bieden. Dit heeft zeker veel makelaars in Arizona geholpen.

Dorrmat levert leads van gemotiveerde verkopers in steden als Phoenix, Tucson, Tempe en andere grote steden. Dorrmat geeft u ook een geweldig rendement op uw investering als u kijkt naar de huidige vastgoedwaarden in heel Arizona.

3. Creëer een effectieve vastgoedwebsite

Je zou veel vastgoedexperts hebben ontmoet die je zouden adviseren om een ​​vastgoedwebsite te bouwen, maar wat moet je erin opnemen en hoe zal het je helpen om vastgoedleads te genereren? Er zijn drie hoofdaspecten aan uw website die u zullen helpen om leads te krijgen.

A. Leadgeneratie via bestemmingspagina’s

Bestemmingspagina’s worden gemaakt en geoptimaliseerd om klanten aan te trekken en een betere conversie te bieden. Met informatie, afbeeldingen en afbeeldingen die zijn aangepast aan de doelgroep, helpt een bestemmingspagina om meer klanten te krijgen.

B. Investeer in contentmarketing

Dit verwijst naar het creëren van toegewijde inhoud die de doelgroep nuttig zou vinden. Dit kan in de vorm van blogs of video’s. Het moet een mix zijn van visuals, blogposts, infographics, virtuele rondleidingen door het huis en andere eigendomsgerelateerde inhoud.

C. Ga voor zoekmachineoptimalisatie

Een goede website heeft ook de juiste doelgroep nodig. Door te kiezen voor SEO-praktijken, kunt u ervoor zorgen dat uw website tot de topresultaten in de zoekresultaten van zoekmachines behoort. Het verhoogt uw generatie onroerendgoedleads omdat het meer verkeer naar uw site zal leiden.

4. Focus op sociale media voor nieuwe prospects

Naast zoekmachines bieden social media platforms ook een groot potentieel voor het genereren van vastgoedleads. Door een bedrijfsprofiel aan te maken en te onderhouden op alle grote platforms zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn, kunt u uw professionele en sociale bereik vergroten. U kunt via deze media zowel leads als verwijzingen krijgen.

5. Ontwikkel lead nurturing voor leadconversie

Een cruciaal aspect in de vastgoedsector is het koesteren van uw prospects. Aan- en verkoopbeslissingen kosten tijd. Daarom moeten agenten voorop blijven lopen wanneer een klant uiteindelijk besluit door te gaan.

Deze activiteit kan online worden gedaan met software voor klantrelatiebeheer (CRM) en e-mailmarketingtools. Zodra u de contactgegevens heeft, voegt u de klanten toe aan uw CRM, zodat u hun voortgang via de verkooptrechter kunt volgen. Je houdt contact met hen via e-mails, geautomatiseerde sms-berichten, nieuwsbrieven, enz. Zodra ze klaar zijn om de aanbiedingsovereenkomst te ondertekenen, bent u de makelaar die ze als eerste bellen.

Samenvatting

Een makelaar heeft altijd een constante aanvoer van vastgoedleads nodig, en online leadgeneratiemethoden zouden ervoor zorgen dat de pijplijn van klanten nooit opraakt. Om de beste makelaar in de branche te zijn, moet u investeren en de genoemde methoden opnemen. Online leadgeneratiestrategieën voor onroerend goed zullen het succes van uw onroerendgoedbedrijf verzekeren, omdat u altijd meerdere klanten op uw lijst zult hebben.

In onroerend goed en meer specifiek, als het gaat om strategieën voor het genereren van leads in onroerend goed, moeten alle besproken strategieën met geduld en volharding worden gevolgd om de conversie te krijgen.

Geschiedenis van Chiranjit Sinha

Leave a Comment