Virtueel onroerend goed bestelt echt geld in de metaverse

Twee dingen waar we niet over uitgepraat raken: het bedrijf dat voorheen bekend stond als Facebook en de Metaverse. AI en machine learning voelen zich buitengesloten. Meta Metaverse, Crypto en NFT die nu het technologienieuws zullen blijven domineren. De hype-trein is net vertrokken naar Crazytown on the Sea en speelt deze week Art Baisel in Miami. Als je het niet weet, weet je het nu.

Meta’s Quest 2 heeft zojuist nieuwe software-updates uitgebracht, net op tijd voor Kerstmis. Gebruikers kunnen nu smartphones (iPhone X) synchroniseren om een ​​mixed reality-weergave van de gebruiker te creëren binnenkant de game Cross-platform communicatie met Messenger, delen van applicaties voor meerdere gebruikers, cloudback-up en Horizon-werkkamers. Hoe geef je tien miljard dollar per jaar uit? Door alles op de productroadmap te controleren.

Investeerders nemen bezit van Metaverse-vastgoed in virtuele landhausse. Van NY Times Business. Onroerend goed in de Metaverse beweegt snel, ook al is er een onbeperkt aanbod, niemand weet welke platforms zullen overleven. Is het een bubbel? We zullen het snel ontdekken. Metaverse Group heeft een virtueel hoofdkantoor in een wereld genaamd Decentraland in Crypto Valley. De Toronto Virtual Real Estate-divisie van de Real Estate Investment Trust is van plan een vastgoedportefeuille op te bouwen in Decentraland, Somnium Space, Sandbox en Upland. “Het is onvermijdelijk dat de metaverse ‘s werelds nummer 1 sociale netwerk wordt”, zei een virtuele vastgoedinvesteerder die nog nooit van Second Life had gehoord.

Dreamscape Immersive en Zoe Immersive werken samen om 3D-creatie te vereenvoudigen Dreamscape Immersive, dat gespecialiseerd is in op locatie gebaseerde entertainment-, onderwijs- en defensiecontracten, en Zoe Immersive, een tool voor het maken van virtual reality waarmee laaggeschoolde gebruikers virtual reality-omgevingen kunnen creëren, hebben een overeenkomst aangekondigd om de tools van Zoe te gebruiken om Dreamscape Learn mogelijk te maken. gebruikers om hun eigen virtuele ruimtes zoals VR-klaslokalen te creëren.

‘MissionX’ Arena Scale VR-lasergame nu beschikbaar op App Lab. Deze rondzwervende virtual reality-ervaring op arenaschaal maakt van elke open ruimte elk type speelruimte met vijf virtuele lasergame-arena’s. Maximaal 10 spelers kunnen tegen elkaar strijden in ruimtes zo groot als 32’x65 ‘.

Deze week in XR is nu een podcast die wordt gehost door Viacom / CBS-futurist Ted Schilowitz en Charlie Fink, de auteur van deze wekelijkse column. Je kunt het vinden op podcastingplatforms Spotify, itunes, en Youtube.

Wat we lezen?

6 lessen over de toekomst van de metaverse van de maker van Second Life (Andrew Show / Yahoo)

Leave a Comment